Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='polubek']to może ka(Wunia) :kaffee_2::kaffee_2: i ciasteczko? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to usiądziemy i razem porozmawiamy[/QUOTE] A to nie za pozno na kawe ??????????/ Quote
Cajus JB Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Szarotka']A to nie za pozno na kawe ??????????/[/QUOTE] O każdej porze jest pora na kawę ( przynajmniej u mnie). Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Cajus JB']O każdej porze jest pora na kawę ( przynajmniej u mnie).[/QUOTE] Nic dziwnego, ze potem straszysz po dogo po nocach jak spac po kawie nie mozesz :):) Quote
Cajus JB Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Szarotka']Nic dziwnego, ze potem straszysz po dogo po nocach jak spac po kawie nie mozesz :):)[/QUOTE] Ktoś musi. :evil_lol::ghost_2::ghost_2::evil_lol: Od małego miałem problem z zasypianiem. :lol::lol: Chociaż jak mnie najdzie to nic mnie nie obudzi. :sleep2::sleep2: Quote
Szarotka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Cajus JB']Ktoś musi. :evil_lol::ghost_2::ghost_2::evil_lol: Od małego miałem problem z zasypianiem. :lol::lol: Chociaż jak mnie najdzie to nic mnie nie obudzi. :sleep2::sleep2:[/QUOTE] A piles kawe ??:):) Quote
Cajus JB Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Szarotka']A piles kawe ??:):)[/QUOTE] Nie. Teraz piję tylko kawę. :lol: Quote
polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Dla Cajus w kubeczku z fokami i łyżeczką :loveu: Dla ilon_n ka(Wunia) z kaRdamonem :loveu: Quote
Ra_dunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 a mojej z chilli znowu niet :watpliwy: idę sama sobie zrobię :obrazic: :evil_lol: widzę gówniane tematy opanowały wieczorną dyskusję... "pokochaj psią kupę" wzruszył mnie tytuł tej akcji :evil_lol: Quote
Ellig Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Witajcie, dziekuje za espresso i dzisiaj podam kawe dla Ra....[FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=3]filiżanka kawy zaparzona z jedną papryczka chili 'ptasie oko':) [/SIZE][/FONT][attachment=718:4056.attach] Quote
Ellig Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Ra_dunia']a mojej z chilli znowu niet :watpliwy: idę sama sobie zrobię :obrazic: :evil_lol: widzę gówniane tematy opanowały wieczorną dyskusję... "pokochaj psią kupę" wzruszył mnie tytuł tej akcji :evil_lol:[/QUOTE] [attachment=719:4057.attach] Dla wiekszego wzruszenia....:) Quote
Ellig Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='polubek']witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Dla Cajus w kubeczku z fokami i łyżeczką :loveu: Dla ilon_n ka(Wunia) z kaRdamonem :loveu:[/QUOTE] No i nasza [B]polubek[/B]....:) [attachment=720:4058.attach] Quote
polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Ellig']No i nasza [B]polubek[/B]....:) [/QUOTE] ale cosik mnie mało już na dogo :-( :-( :-( ech co za ....... wymyślił pracę :angryy: :diabloti: :angryy: :diabloti: :angryy: Quote
Cajus JB Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Witam Gapcia :lol: Witam Wszystkich :lol: [B]polubek[/B] dziękuję za kawę. Niestety łyżeczka nie była srebrna. Jutro rano poproszę o kawę według przepisu [B]Ra [/B]( co byś nie miała za łatwo ) :evil_lol: Miłego dnia Wszystkim ;) Quote
polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Cajus JB']Witam Gapcia :lol: Witam Wszystkich :lol: [B]polubek[/B] dziękuję za kawę. Niestety łyżeczka nie była srebrna. [/QUOTE] jak to nie była srebrna, weź lupke to zobaczysz tą próbę srebra na łyżeczce :evil_lol: :evil_lol: to przecież ta którą dałeś. czyżbyś ty sie pomylił? ;) Quote
Cajus JB Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='polubek']jak to nie była srebrna, weź lupke to zobaczysz tą próbę srebra na łyżeczce :evil_lol: :evil_lol: to przecież ta którą dałeś. czyżbyś ty sie pomylił? ;)[/QUOTE] Ty myślisz, że ja mam peryskop w oczach? :evil_lol: Ale fakt przyznaję się do błędu. ;) Mam nadzieję, że wybaczysz staremu człowiekowi. :cool3: Quote
Ellig Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][U]Wróżka prawdę ci powie i wyjaśni wszystko[/U][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]1. Jeśli trzeci dzień nie chce ci się pracować - znaczy, że to już środa. 2. Jeśli zbudziłeś się rano i nie musisz wstawać - znaczy, że spałeś na stojąco. 3. Jeśli wypiłeś dobrze - znaczy, że z rana będzie słabo. Jeśli z rana jest dobrze - znaczy, że wypiłeś słabo. 4. Jeśli jadąc samochodem poczułeś uderzenie - wysiądź i sprawdź. Jeśli z tyłu - zyskasz pieniądze. Jeśli z przodu - stracisz pieniądze. 5. Jeśli żona znajdzie prezerwatywę w twoim płaszczu - przyjdzie walizki kupować. 6. Jeśli boli cię głowa - znaczy, że jest. 7. Jeśli mąż otwiera żonie drzwi samochodu - znaczy, że to nowy samochód, albo nowa żona. 8. Jeśli dzieci idą do szkoły wystrojone i niosą naręcza kwiatów - znaczy, że niedługo trzeba będzie wykopać ziemniaki. 9. Im lepiej widać piersi, tym trudniej zapamiętać twarz, 10. Jeśli wokół słońca zaczynają pojawiać się kręgi - czas najwyższy przewietrzyć pokój i wymyć okna. 11. Jeśli wychodząc z pomieszczenia zaczepisz się za klamkę - będziesz musiał zawrócić. 12. Jeśli wódka wchodzi ciężko i bez chęci - znaczy, że będzie wracać. 13. Jeśli w deszczowy dzień nie wziąłeś ze sobą parasola - bez wątpienia zmokniesz 14. Nisko latające gołębie nad głową zwiastują pranie. 15. Jeśli przeklinasz szeptem - znaczy, że masz chore gardło. 16. Jeśli łupież się podnosi - znaczy, że to wszy. 17. Kto szuka, ten coś wie. 18. Minuta śmiechu przedłuża życie o rok. Dokładnie. 19. Jeśli znów przytyłaś pięć kilogramów w ciągu tygodnia - znaczy, że tą dietę doradziła ci twoja najlepsza przyjaciółka. 20. Jeśli matka śmieje się z dowcipów ojca - znaczy, że w domu są goście. 21. Chodzisz do pracy - zyskasz pieniądze. 22. Jeśli twój pies przywitał cię słowami: "Witaj, mój właścicielu", znaczy, że nie chciał cię wystraszyć szczekaniem. 23. Zmiatasz okruchy ze stołu ręką na podłogę - znaczy, że pokłócisz się z żoną. 24. Jeśli żona cię oszukuje - znaczy, że nie jesteś jej obojętny. 25. Jeśli koń mówi do ciebie, że jesteś wariatem - znaczy, że to prawda. 26. Droga do lodówki kobiety prowadzi przez jej serce. 27. Jeśli dziewczyna nocą z 6 na 7 maja zobaczyła w wodzie twarz przeznaczonego jej mężczyzny - znaczy, że nocą z 5 na 6 maja przeznaczony jej mężczyzna nieudolnie zanurkował. 28. Jeśli obudziłeś się obok wczoraj poznanej dziewczyny, a ona nie wychodzi - znaczy, że to twoja żona.[/FONT][/FONT] Quote
polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Cajus JB']Ty myślisz, że ja mam peryskop w oczach? :evil_lol: Ale fakt przyznaję się do błędu. ;) Mam nadzieję, że wybaczysz staremu człowiekowi. :cool3:[/QUOTE] stary człowiek i morze tak? oj cajus to co ja mam powiedzieć? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ok przyznaję się mam okulary a w nich szkła jak denka od słoików dlatego dobrze widzę :diabloti: [quote name='Ellig'][FONT=Verdana][FONT=Verdana][U]Wróżka prawdę ci powie i wyjaśni wszystko[/U][/FONT][/FONT] [/QUOTE] ellig uwielbiam twoje wróżby i przepowiednie ;) nawet nie wiesz jak mi tego w pracy brakuje. :shake: już się dziewczyny śmieja że fazę dostaję po tych 2tyg urlopu . . . albo nie :lol: :lol: :lol: Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Witajcie!:lol: Dzięki za ka(Wunię) i jutro też poproszę wg przepisu [B]Ra[/B] Ile można pić macchiato..;):diabloti: Quote
ilon_n Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='polubek']witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Dla Cajus w kubeczku z fokami i łyżeczką :loveu: Dla ilon_n ka(Wunia) z kaRdamonem :loveu:[/QUOTE] O jaaaaaaaaaaaaaa!!!! moja najulubieńsza kaWunia i to z samiuśkiego rańca!! a niech teraz ładują mi pticy na szyby .. po takiej kaWuni humor nie do zdarcia :Cool!: nawet pies mi ozdrowiał .. dzięki Ci, o Wielki Polubie!! Quote
Wunia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Wow, ale ka(wuniowe) upodobania nam się namnażają :D:D:D Dzięki, porywam taką tradycyjną fusową, ale z kardamonem i z cynamonem ;) Telefonów w sprawie Gapcia brak ;( Wygasło allegro robione prze Fur ... [B]Ra, czy mogę Ciebie prosić o allegro dla Gapcia[/B]? Na pierwszej stronie jest link do poprzedniego ... wypasiemy mu na full i czekamy dalej ... Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jeszcze nie było faktury za kastrację i za przegląd i te inne pośrednie...? Quote
Wunia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='RenW']Jeszcze nie było faktury za kastrację i za przegląd i te inne pośrednie...?[/QUOTE] Pani Doktor nie ma czasu na wypisanie faktury ... dzwoniłam już kilkakrotnie, mamy "się nie martwić, najważniejsze, że pies medycznie był obsłużony" jak znajdzie chwilkę to wypisze obie faktury, no i co ja mam zrobić? Czekam grzecznie ... Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Wunia']Pani Doktor nie ma czasu na wypisanie faktury ... dzwoniłam już kilkakrotnie, mamy "się nie martwić, najważniejsze, że pies medycznie był obsłużony" jak znajdzie chwilkę to wypisze obie faktury, no i co ja mam zrobić? Czekam grzecznie ...[/QUOTE] To że pies medycznie fachowo obsłużony to wiadomo, tylko o finanse rzecz się rozbiega.. Byłby wtedy faktyczny stan konta...Czekaj grzecznie ale też grzecznie się przypominaj;):lol: Quote
Recommended Posts