Lofty Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Darianna']czyli resCAC nie przechodzi automatycznie w cały jeśli jest po championie Słowacji? Tylko muszą być 3 resCAC i one moga dać cały CAC ?[/QUOTE] Nie, na Słowacji 3 x res.CAC to jeden CAC :) Zdobycie res. CACa za championem Słowacji nei daje nic więcej jak 1/3 CACa :) Quote
aga616 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a czy ktoś może mi podać aktualny numer konta, na jakie mam przelać to 15 euro za championat??? Quote
DankaR Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [B]Nr rachunku [/B]SK3511000000002661080123 [B]Nazwa Banku[/B] TATRSKBX [B]Odbiorca[/B] Tatra banka, Stefanikova 10, Bratislava nie zapomnij do tych 15 euro dołożyć jeszcze 5 czyli musisz przelać 20 euro. Quote
DankaR Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Tempo słowaków co do wystawiania championatów naprawde mają expresowe,ja całą dokumentacje wysłałam 5.09 a 13.09 już wszystko miałam z powrotem razem z Championatem Słowacji.Nasz związek powinien wziąść z nich przykład. Quote
Vegas Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Majac mlodziezowy championat polski ile potrzebuje wnioskow ze Slowacji, zeby dostac mlodziezowego slowacji? Czy musze miec juz dyplom w reku, zeby sie liczyl do mlodziezowego, czy dopiero ksero wysylajac po championat? Quote
aniaDark Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nie ma ulg, nie ma dróg na skróty - musisz zdobyć 3xCAJC w tym jeden z międzynarodowej :) Quote
Vegas Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Szkoda, bo nie wiem czy będzie mi się chciało wyjeździć na Słowację aż tyle, myślałam, że 2 dniowa Nitra np wystarczy przy dobrych wiatrach ;) :P Quote
aniaDark Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Wiesz, czasem się da zrobić ten championat w weekend, ale trzeba dobrze trafić. W zeszłym roku taka okazja była (CACIB/CAC Nitra + CAC/CAJC Celostatna w Senec + CAC/CAJC Klubova Nitra), właśnie w Nitrze (a te klubówki to wiadomo, zależy od klubów jakie tam mają). ;) A za 1CAJC to o możesz spróbować w Estonii albo na Łotwie jak już tego naszego młodzieżowego championa dyplom masz w ręku ;) Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 A ja mam pytanie odnośnie Championatu Słowacji dla psa użytkowego. Na stronie jest informacja, że pies z certyfikatem użytkowości może zrobić championat za 2 CACe z dwóch sezonów wystawowych. Potwierdziłam informację mailowo, że możemy zrobić championat dla naszego psa właśnie za te 2 wnioski. I teraz pojawia się następne pytanie. Otóż na stronie słowackiego ZK jest napisane: [I]1. "Two CAC titles gained at the dog show in Slovakia held under patronage of [B]Slovenska kynologicka jednota (The Slovak kennel club)"[/B][/I] Czy to oznacza, że na dowolnej wystawie słowackiej, czy na wystawie z dodatkiem (SKJ)? [url]http://www.skj.sk/phpmenu.php?s=10[/url] Chcieliśmy jechać do Wielkiej Idy, ale tam obok jest (ZŠK) i nie wiem czy CAC będzie się liczyć do tego championatu za 2 CACe. Może ktoś wie i pomoże, bo w ogóle nie łapię się w słowackich wystawach :oops: Quote
Zuza i Noddy Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 A ja mam pytanie co do Granda na Słowacji. Czy żeby zacząć go robić trzeba mieć wykupiony dyplom Ch. Słowacji? Quote
Elitesse Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']A ja mam pytanie co do Granda na Słowacji. Czy żeby zacząć go robić trzeba mieć wykupiony dyplom Ch. Słowacji?[/QUOTE] tak, bo na dyplomie granda jest podawana data usyskania CH.SK Quote
Zuza i Noddy Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Elitesse']tak, bo na dyplomie granda jest podawana data usyskania CH.SK[/QUOTE] Dzięki, czyli muszę wreszcie go wykupić . Quote
Recommended Posts