Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawialysmy z Agamika i obie nie mamy pojecia skad pomysl,ze Sherkan mialby zostac w hotelu....
Doddy masz jakies wiesci na ten temat??
Z naszych informacji Sherkan szuka domu.A mysle,ze wlasciciel pierwsze poinformowal by Age.Szczerze mowiac jestem w szoku skad pomysl,ze mialby zostac...

Posted

hmmm, dzwoniłam do Pana Tomka, żeby zapytać u źródła, i Sherkan domu szuka. Nie znam żadnego chłopaka poza synem Dopi który jeździłby do Lednicy do hotelu, więc nie wiem gdzie jest namieszane :eviltong: może w ogóle o inny hotel i innego psa chodzi...

Posted

noo, ciotka, bo tu już dziewczyny ogłoszenia chciały ściągać :P
Pan Tomek nie może wszystkich podrzutków sobie zostawiać , boby nawet na nasze bezdomniaki mu miejsca nie starczyło ;)

a tak do Sherkana wracając to z ogłoszeń na razie cisza..ehhh

• 2 weeks later...
Posted

no moje dziecko tak jakoś od końca października w hotelu nie było, bo ma korki w soboty. A z Agą się widzieliśmy jakoś niedawno i nie było mowy o Sherkanie.
Agamika!!! zamorzyłaś biedaka:razz: . Teraz to taki fircyk w zalotach. A tak na poważnie , to super wygląda.

• 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

"Witam,
dopiero dziś odczytałam wiadomość...sherkan sprawuje sie dobrze i jest straszną przylepką,,,
śpi w łóżeczku i bardzo lubi chodzić na spacery, w zał. przesyła dwa zdjęcia

pozdrawiam,
viola"

info od właścicieli Sherkana i 2 zdjęcia :)

• 1 year later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

chwile mnie nie było na dogo, chciałam zapytać, czy tytuł wątku oznacza ,że Sherkan znowu w hotelu, czy nie zmieniono nazwy wątku? mam nadzieję,że to drugie ..

Posted

DoPi napisał(a):
chwile mnie nie było na dogo, chciałam zapytać, czy tytuł wątku oznacza ,że Sherkan znowu w hotelu, czy nie zmieniono nazwy wątku? mam nadzieję,że to drugie ..

Spokojnie, agi po prostu teraz nie ma na dogo,a u Sherkana wszystko okej ;)