Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic...żadnych telefonów , ani meila ....z powodu poszukiwań psiego staruszka w tygodniu nie byłam w hotelu - dopiero dziś
...

u Sherkana "hotelowo " tez bez zmian - na moj widok skacze z radości i nawet buzi przez siatkę dostane - bo wie ze będzie długi spacerek z zabawą . Na spacerku już mi nie chce buzi dawc , bo ma ważniejsze rzeczy ......

Posted

w najbliższym czasie bedzie mial ogloszenie w gazecie , jest chyba 1szy lub drugi w kolejności .. tlyko cos ostatnio nie dają ogłoszeń adopcyjnych , wiec nie wiem którego dnia sie ukarze

po sobocie moze tez cos innego sie rozwinie - ale na razie za wczas by o tym pisać ....

Posted

oj koniecznie... koniecznie

no wiec z tak, ze tego copisałam ze moze coś po sobocie wyjdzie, to jednak nic nie będzie . SHerkan za silny ;)

ale , wczoraj był w Dzienniku Polskim dzięki tamb i w sumie miałam 4ry tel z czego 2 dające nadzieję . ale na razie w szcegóły nie będę sie wgłębiać, żeby nie zapeszyć

a tak prezentował sie w gazecie

http://www.dziennik.krakow.pl/pl/region/krakow/1008000-sherkan-szuka-domu.html

Posted

[quote name='Alicja']do skutku ;)[/QUOTE]
ano...

jedni Panstwo byli wczoraj u Sherkana, na razie czeka wizyta i weryfikacja .

druga rodzina ma go odwiedzić w sobotę

kciuki mocne potrzebne dalej ....

Posted

sobotni , na 100% z Dziennika , wczorajsi tez myslałam ze z gazety , ale albo Pan sobie na necie jeszcze naszego przystojniaka odszukał , albo od razu z netu , i tylko czas jego tel się zbiegł z czasem edycji ogłoszenia w Dzienniku ;)

Posted

eghhh....

no to tak, Państwo dziś byli, ale Sherkan raczej nie dla nich ... Pani robiła za chorągiewkę na końcu smyczy , nie ma w niej takiej stanowczości która by go na miejscu usadziła , A ze jest tam małe dziecko ( które Sherkan zupełnie zignorował ) , to staowczośc i konsekwenscja jest konieczna. Sherkan to za duzo dla tych Panstwa.

wizyta przedadopcyjna w tym wcześniejszym domku, odbędzie sie w poniedziałek prawdopodobnie

a Sherkan otwiera sie coraz bardziej, wita się z ludźmi na spacerze . Dziś nawet "obca" ciocia dostała buziaka, od niego, choć w jego wykonaniu buziak jest troszkę bolesny ;)

Posted

Sherkan powoli pakuje walizki
zamieszka w domku z ogródkiem , zaraz pod Krakowem :) z mojej strony miasta:diabloti: .. samochodem może 15 min sie jedzie odemnie

więcej napisze wieczorkiem bo musze znowu umykać , chyba ze karusiap lub AMiga by wpadły na watek cos o domku Sherkana napisać :)

Posted

Hmm co mozna napisac....dom bardzo fajny,ojciec z synem kochajacy psiaki. Dom przystosowany do psa,wlasny pokoj z wahadlowym wyjsciem zrobionym w drzawiach balkonu,by pies mogl wychodzic na ogrod kiedy chce:)Do tego spacery nad jeziorko....mysle,ze bedzie naprawde dobrze:)