Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ciekawe, bo lekarze opiekujący się schroniskami zobowiązani są do opieki medycznej nad zwierzętami, a są w tym stanowisku bo często "wygrywają przetargi" (np 15 groszy PLN za kastrację psa... sprawdzone...:/)
Później oczywiście wystawiają miesięcznie 5-6 tys FV na usługi dodatkowe na zwierzętach które nie figurują na stanie...!!!
Ad rem -- 515 zł za co????
To woła o pomstę do nieba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taki zabieg usunięcia podobnego guza prawie każdy lekarz wykona za ok 200-250 zł [COLOR="black"]max[/COLOR]
Zdzierca i hipokryta!!!!!!!!!!
Jeśli zabieg został wykonany to koszt ponosi właściciel lub opiekun (Bo przecież bierze psa biorąc odpowiedzialność) lub schronisko (np urząd miasta) I nikt nie powinien urządzać zbiórek kasy na rzewne zdjęcia!!!

Kolejne naciąganie???

Posted

Taghar tylko gwoli wyjaśnienia, odnosisz się chyba do schroniskowych zabiegów.. Nie w lecznicach warszawskich.
Suka jest pod opieką Fundacji SOS Bokserom, która jest organizacją pozarządową, utrzymuje się z darowizn sponsorów i wkładu własnego. Chętnie obciążylibyśmy 'właściciela'.
Swoją drogą ciekawa jestem ile TAKICH guzów widziałeś/aś, że suka nie mogła się normalnie wypróżnić, ani zamerdać kikutkiem.
Tyle w tym temacie.

Posted

Ja moge tylko poinformowac jak to jest w naszym schronisku. Otoz jest tylko podstawowa opieka weta, limit sterylek i kastracji. Zwyczajnie nie ma pieniedzy.Jesli zachodzi potrzeba powazniejszej operacji to prosimy o pomoc.Zbieramy tez pieniadze i nie zostawiamy psiakow z ich choroba.Zdarza sie rowniez, ze prostsze zabiegi sa robione za darmo.Ale to tylko dobra wola weta. O cenach nie dyskutuje bo sie nie znam.Roznie to jest w roznych gabinetach.

Posted

[quote name='Agnezia']trzymałam jędzo więc pisz !!![/QUOTE]
Nie tak ostro!
A więc... dziś Fuga miała spotkanie z pewnym panem i jego młodziutkim boksiem, od tego spotkania wiele zależało.
Fudze bardzo spodobał się nowy kolega, jemu ona również :)
Tak więc.............. w czwartek badania krwi, w piątek sterylka, a wieczorem -[B] DO DOMU[/B]:multi:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Soema, co to nick na dogo zmienias? na (jedza) juz chyba taki widzialam. A oprocz tego ciesze sie ze Fugunia bedzie miala domek.[/QUOTE]
Nie to tylko Agnezia mnie tak kocha :loveu: niestety nich faktycznie już zajęty..
Cieszę się, że mimo wszystko ludzie się zdecydowali :)

Posted

Hura!!!!!!!!!!!!!!
Fuga ma dom!!!!!!!!!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ale niespodzianka, CUDOWNIE :cunao::cunao:

:popcorn::drink1::popcorn::drink1:

Posted

[quote name='Kapsel']Hura!!!!!!!!!!!!!!
Fuga ma dom!!!!!!!!!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ale niespodzianka, CUDOWNIE :cunao::cunao:

:popcorn::drink1::popcorn::drink1:[/QUOTE]
Ktos tu jutro bedzie mial kaca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fuga malenka powodzenia w nowym domku :loveu:

Posted

Jak możecie dziewczyny, to zajrzyjcie tutaj... dwa pręguski a o jednym schronisko zapomniało :-( :roll:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182039-Bo-schronisko-o-nim-zapomniaA-o-poranione-wygA-odzone-Fundacja-SOS-Bokserom?p=14314798#post14314798[/url]

Posted

Już jakiś czas temu Ageralion zrobiła Fudze allegro ceglaste, które nie ma w ogóle chętnych :( możecie porozsyłać?
[URL]http://www.allegro.pl/item966287215_fuga_cegielka_zakladka_fundacja_sos_bokserom.html[/URL]

Posted

[quote name='Soema']Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa

[B]nr konta:
06 1500 1012 1210 1015 2421 0000

bazarek - Fuga dogomania
[/B][/QUOTE]

Wyslalam to co dostalam na koncie od kupców, dzis sie spotkam z jedna i ma mi zaplacic to jeszcze wysle ;)

Posted

[quote name='milcia17']Wyslalam to co dostalam na koncie od kupców, dzis sie spotkam z jedna i ma mi zaplacic to jeszcze wysle ;)[/QUOTE]
Super! Milciu ile wyszło, to uaktualnimy :)

Posted

[quote name='Soema']Nie tak ostro!
A więc... dziś Fuga miała spotkanie z pewnym panem i jego młodziutkim boksiem, od tego spotkania wiele zależało.
Fudze bardzo spodobał się nowy kolega, jemu ona również :)
Tak więc.............. w czwartek badania krwi, w piątek sterylka, a wieczorem -[B] DO DOMU[/B]:multi:[/QUOTE]

WOW, ale szybko!
To ja zaciskam kciuki!