Soema Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='milcia17']wyslalam wczoraj 191, dzis 20 = 211 zl ;)[/QUOTE] WoW! Super :) dziękujemy! Quote
Kapsel Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Super milcia17!!! :multi::multi::multi::lol: Quote
Rybka_39 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A to dziś wielki dzień Fugulca! Mam nadzieję, że dobrze trafi :) Quote
Soema Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='psiara_agg']i co z Fugusią ?? :)[/QUOTE] Fuga grzeje dupkę w swoim Domku :) póki co nie ma żadnych problemów. Zmieńcie tytuł :) Bardzo wszystkim dziękuję! Quote
psiara_agg Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 no to świetnie !! :D Należy jej się za te cierpienie... Quote
wilczek007 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 super!!:) a to o długach tez wykasowac ,bo ja tu rzadko...?? Quote
Alicja Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Soema']Fuga grzeje dupkę w swoim Domku :) póki co nie ma żadnych problemów. Zmieńcie tytuł :) Bardzo wszystkim dziękuję![/QUOTE] o rany .... ale sie dziewczynce poszczęściło :multi: Quote
Soema Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A ja Wam powiem, że dostaliśmy maila.. Fugę wszyscy domownicy pokochali :) Z Kokosem się docierają, podobno w zazdrości zdarza się jej pokazać ząbki ;) Co nalepsze... Fuga zna podstawowe komendy, siad i daj łapę. I dzieciom się to baaaaardzo spodobało:evil_lol: Cytuję: [I][FONT=Arial CE][SIZE=2]Zaobserwowaliśmy, że Fugunia zna podstawowe komendy: siad i daj łapę. Moim dzieciom bardzo się to spodobało i w kółko jest "siad, daj łapę i pochwała "dobry pies" i smakowity kąsek". Kokos, który miał problem z "podaj łapę", dzięku Fudze załapał o co chodzi. Zabawa na całego.[/SIZE][/FONT][/I] no i tak właśnie psiaki trafiają na własnego ludzia:loveu: Dzięki Dziewczyny za wsparcie! Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A ja jak zwykle ciesze sie na koncu, :multi::multi::multi: bojac sie zawsze powrotu psa, choc teraz to juz napewno nie zapesze. :shake: Quote
psiara_agg Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale cudnie!!!! :D Fugusia dostała kochające domek, i tak ma być! ;] Quote
Recommended Posts