UBOCZE Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ziutka napisał(a):Olivin kochana moja, dacie rade porobić jakieś nowe fotki na spacerku ? :) Rupert jest moim zdaniem tak zjawiskowym chłopakiem, że nigdy jego fotek nie będzie za mało...:lol::lol::lol: Quote
Ziutka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 UBOCZE napisał(a):Rupert jest moim zdaniem tak zjawiskowym chłopakiem, że nigdy jego fotek nie będzie za mało...:lol::lol::lol: Dobrze piszesz :) bardzo dobrze! Tak piszę o nowych fotkach, to znowu mu zrobię ogłoszenia, może z nowymi fotkami ktoś się zakocha ;) i tak do skutku będę ogłaszać :mad: Wujaszku, kiedy się wybierasz do Łowicza do psiaków ?;) Quote
UBOCZE Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ziutka napisał(a):Dobrze piszesz :) bardzo dobrze! Tak piszę o nowych fotkach, to znowu mu zrobię ogłoszenia, może z nowymi fotkami ktoś się zakocha ;) i tak do skutku będę ogłaszać :mad: Wujaszku, kiedy się wybierasz do Łowicza do psiaków ?;) Jeszcze nie teraz, ale już wiosną chętnie wybrałbym się. Zobaczymy, jak czas pozwoli...:lol: Ale cały czas mam nadzieję, że dzięki naszemu nagłośnieniu będzie już wtedy miał swój dom.;) Quote
Romka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Jak tylko jutro uda się to zdjęcia będą na pewno...:lol: Tak,Ubocze domek Rupertowi należy się,jak to mówi jedna dogomaniaczka,jak psu kanapa...:lol: Quote
Ziutka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 UBOCZE napisał(a):Jeszcze nie teraz, ale już wiosną chętnie wybrałbym się. Zobaczymy, jak czas pozwoli...:lol: To musimy się jakoś zgadać i razem pojedziemy, zgarne Cie po drodze i na Łowicz :evil_lol: UBOCZE napisał(a):Ale cały czas mam nadzieję, że dzięki naszemu nagłośnieniu będzie już wtedy miał swój dom.;) Ja też mam taką nadzieje :lol: Quote
UBOCZE Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Super!!!:loveu::loveu::loveu: To zrobimy cioteczkom łowickim niespodziankę...:lol: Quote
Ziutka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 UBOCZE napisał(a):Super!!!:loveu::loveu::loveu: To zrobimy cioteczkom łowickim niespodziankę...:lol: To pamiętaj, jak już będziesz wiedział kiedy możemy ruszać, dawaj znać :bigcool: Quote
Selenga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 UBOCZE napisał(a):Super!!!:loveu::loveu::loveu: To zrobimy cioteczkom łowickim niespodziankę...:lol: Ja tez chcę! jakby co służę transportem :) Quote
Ziutka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Selenga napisał(a):Ja tez chcę! jakby co służę transportem :) No to super :multi: :loveu: to sobie razem pojedziemy, ja również służę transportem :lol: W takim razie, musimy się jakoś umówić jak tylko będzie ciepło i w drogę :multi: Każdy poda termin jaki mu pasuje i w drogę, hi! Quote
Olivin Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ziutka napisał(a):No to super :multi: :loveu: to sobie razem pojedziemy, ja również służę transportem :lol: W takim razie, musimy się jakoś umówić jak tylko będzie ciepło i w drogę :multi: Każdy poda termin jaki mu pasuje i w drogę, hi! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi::multi: :lol: Quote
UBOCZE Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 O!!!:loveu: :loveu::loveu: Bardzo fajnie, że szykuje się silna grupa pod wezwaniem!!!:lol::lol::lol: Ja nie mam transportu, więc będę jako ten pasożyt:oops:, ale obiecuję wkład benzynowy.:lol: Quote
UBOCZE Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Jeśli oczywiście będzie można z grzeczności skorzystać... Quote
Ziutka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 UBOCZE napisał(a):Jeśli oczywiście będzie można z grzeczności skorzystać... No przecież napisałam, że mam transport i zabiorę kogo trzeba :) więc żadne wpraszanie się :loveu: Wkład benzynowy tez nie będzie potrzebny :lol: Quote
Romka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Mam zapytanie o Rupercika...wysyłam dodatkowe informacje...;)oczywiście osoba z FB;) Quote
Ziutka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 UBOCZE napisał(a)::thumbs::thumbs::thumbs:............ I ja trzymam :):):):) i nie zapeszam ;) Quote
Olivin Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ziutka napisał(a):I ja trzymam :):):):) i nie zapeszam ;) Co tu się dzieje? No... no... coraz ciekawiej :lol: na wątku Rupercika ... O nic nie pytam, trzymam mocno!!! Quote
UBOCZE Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dziękuję Romka za fotki!!!:loveu: Rupercik na FB przeniesiony i czaruje tam użytkowników...:lol::lol::lol: Quote
Ziutka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 UBOCZE napisał(a):Dziękuję Romka za fotki!!!:loveu: Rupercik na FB przeniesiony i czaruje tam użytkowników...:lol::lol::lol: Super :) kawał dobrej roboty wujaszku :loveu: Quote
UBOCZE Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ziutka napisał(a):Super :) kawał dobrej roboty wujaszku :loveu: Wzajemnie Ziutka!!!:lol::lol::lol: Oby niedługo chłopakowi się poszczęściło;), bo się zasiedział niemiłosiernie... Quote
UBOCZE Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Rupercik ma teraz na FB - 412 sympatyków...;) Quote
Ziutka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Romka napisał(a):Mam zapytanie o Rupercika...wysyłam dodatkowe informacje...;)oczywiście osoba z FB;) Jakieś wieści ? :) Quote
Olivin Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ziutka napisał(a):Jakieś wieści ? :) co słychać??? Czekamy na info... Quote
Romka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Pani nie zdecydowała się na adopcję.:-( Mieszka w domu wraz z rodzicami i dziadkami oraz swoją rodziną i po naradzie rodzinnej postanowiono,że jednak nie tym razem.Rupi nadal poszukuje domu... A dom z pierwszej rozmowy zapowiadał się bardzo fajnie.Ciepła osoba,zainteresowana autentycznie pomocą psiakowi. Quote
Recommended Posts