Romka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ubocze, zapomniałam podziękować Ci za wydarzenie na FB,ale wszystkie wolne chwile poświęcam ostatnio na poszukiwanie Elmo,schronisko i inne psie sprawy.Pamiętam jednak o tym jak bardzo pomagasz naszym psiakom.DZIĘKUJĘ CI BARDZO!:lol::lol::lol:Dziś Rupi był na spacerku są zdjęcia,niebawem je wrzucę...;) Quote
UBOCZE Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nie ma za co, Romka!:loveu: Wspomagać Rupercika to sama przyjemność...:lol: Czy są jakieś nowe wieści od naszego kawalera? Quote
UBOCZE Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Czytałem na wątku psiaków łowickich, że Rupercik był dziś na spacerze.:lol: Quote
Donata Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 UBOCZE napisał(a):Czytałem na wątku psiaków łowickich, że Rupercik był dziś na spacerze.:lol: Oczywiście, że Rupercik był na spacerze razem z Trampem, Rupi troszke miał za krótka smyczke bo probował troche sobie poszaleć a tu wynikły ograniczenia co do długości rozpędzania się więc musiał się mitygować ze swoimi zamiarami.. A tak ogólnie to taki śliczny bielutki psiak, troszkę stał sie baryłkowaty ( pewnie za dużo podjada) i tak myślałam właśnie patrząc na niego dlaczego on jeszcze tu siedzi. Przecież mógłby być świetnym towarzyszem w każdym mieszkalnym domostwie. Bielutki jak śnieg, czyściutki nie widać na nim żadnego nawet pyłku , więc należy go troszkę odchudzić i wio na kanapę lub miękki kocyk gdzieś nawet w niedużym mieszkanku. Rupi tak bardzo zależy mi na znalezieniu dla Ciebie takiego własnie domku. Quote
UBOCZE Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Donata napisał(a):Oczywiście, że Rupercik był na spacerze razem z Trampem, Rupi troszke miał za krótka smyczke bo probował troche sobie poszaleć a tu wynikły ograniczenia co do długości rozpędzania się więc musiał się mitygować ze swoimi zamiarami.. A tak ogólnie to taki śliczny bielutki psiak, troszkę stał sie baryłkowaty ( pewnie za dużo podjada) i tak myślałam właśnie patrząc na niego dlaczego on jeszcze tu siedzi. Przecież mógłby być świetnym towarzyszem w każdym mieszkalnym domostwie. Bielutki jak śnieg, czyściutki nie widać na nim żadnego nawet pyłku , więc należy go troszkę odchudzić i wio na kanapę lub miękki kocyk gdzieś nawet w niedużym mieszkanku. Rupi tak bardzo zależy mi na znalezieniu dla Ciebie takiego własnie domku. Dziękuję! Też jest to moim marzeniem. Cały czas, jak tylko mogę, rozpowszechniam Rupercika, Cyganka i Lolusia na FB i wszystkie nowe wieści przekazuję...;) Quote
Romka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Romka']Ubocze, zapomniałam podziękować Ci za wydarzenie na FB,ale wszystkie wolne chwile poświęcam ostatnio na poszukiwanie Elmo,schronisko i inne psie sprawy.Pamiętam jednak o tym jak bardzo pomagasz naszym psiakom.DZIĘKUJĘ CI BARDZO!:lol::lol::lol:Dziś Rupi był na spacerku są zdjęcia,niebawem je wrzucę...;) A oto obiecane zdjęcia,dopiero teraz,niestety: Quote
Romka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Radosny,mały knedelek.Przytulak kochany...;) Quote
tu_ania_tu Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Przepraszam, ale ponieważ wypadek samochodowy zdarzył sie koło Spały, a zaginiona suczka jest z Łodzi to pomyślałam,z ę może pomożecie nam jakoś http://www.dogomania.pl/threads/217781-Zagin%C4%85%C5%82!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego?p=18010829#post18010829 Quote
UBOCZE Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Piękne te najnowsze fotki Rupercika!!!:loveu::loveu::loveu: Poza boksem schroniskowym zupełnie inny psiak!:lol: Oczywiście wrzuciłem i już Rupercik jest podziwiany.:lol: Quote
UBOCZE Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [FONT=Arial]Fochu sprawiła Rupercikowi piękne banerki!!!:loveu: Częstujcie się, kto może!;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [quote name='fochu'] więc banerek tylko dla Ruperta Quote
Romka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ubocze ,ale cudne banerki!:multi:Bardzo dziękuję,że o tym pomyślałeś.:lol:Olivin i Donata mają po jednym banerku,może uda się je namówić...;)Zaraz wrzucę je na wątek główny... Quote
UBOCZE Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 To zasługa kochanej Fochu, która zrobiła je zupełnie gratis...:lol::lol::lol: Quote
Donata Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Romka napisał(a):Ubocze ,ale cudne banerki!:multi:Bardzo dziękuję,że o tym pomyślałeś.:lol:Olivin i Donata mają po jednym banerku,może uda się je namówić...;)Zaraz wrzucę je na wątek główny... Nie trzeba mnie namawiac, juz wrzuciłam - tylko problem z podlinkowaniem. jutro to zrobię. Banerki śliczne. Dziekujemy... Quote
Donata Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A to opis Rupercika jaki miał na allegro. [FONT=Times New Roman]RUPERT – bardzo tęskni za swoim domem..[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nazywam się[/FONT][FONT=Times New Roman] Rupert i mam około 4 lat. Nie jest to dużo, ale za dużo jest to że w schronisku spędziłem prawie całe swoje życie, oddano mnie bowiem tu jako małego szczeniaka. Lubię wszystkie pieski, duże, małe, a największą sympatią darzę suczki. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Mam w swoim boksie przyjaciela, który nazywa się Tramp. Jest ode mnie większy i czasem dostanę od niego w ucho.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jestem małym psem i dużo wycierpiałem w boksie od swoich kolegów, wszystkie psy mi dokuczają bo są większe i zaborcze. Najpierw do miski nie dopuszczała mnie współlokatorka Tajga; w tej chwili co prawda nie mam najgorszych kolegów ale nie wiem jak długo z nimi będę….. i czy nie przyjdą do boksu znów źli dla mnie koledzy…[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jedynie dni kiedy przychodzą do schroniska wolontariusze są dla mnie nadzieją , że coś się w moim życiu na dobre odmieni. Gdy przychodzą do mojego boksu i mnie widzą robią to samo - głaszczą, przytulają, obiecują, że znajdę mi dom. Ale ja już zaczynam w to wątpić….[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przez kraty boksu ciągle czekam na głos swojego Pana, który powie .. to jest piesek który mi się podoba, Rupert jesteś słodkim psiakiem i zabieram cię do swojego domu….[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] Czy ja jestem gorszy od innych psów? Inni koledzy poszli już do swoich domów a ja ciągle z nadzieją czekam na swojego człowieka, który się mną zainteresuje i zaopiekuje.. Jestem przecież bardzo grzeczny - nie szczekam bez potrzeby , ładnie chodzę na smyczy, toleruję inne psy i bez problemu mogę z nimi zamieszkać, kto wie, może nawet zaprzyjaźniłbym się z kotem? Nie mam też innych złych nałogów. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie wypada się samemu chwalić ale nie jestem też brzydkim psem, jestem niedużym psem, mam białą krótką sierść, staram się być zawsze czyściutki; cichym i trochę nieufny w stosunku do ludzi mi obcych , ale jak bliżej się zaprzyjaźniam z dobrym człowiekiem jestem do niego bardzo przywiązany.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Traktowałem dotąd schronisko jak swój dom, ale nie czuję się tu bezpiecznie, chciałbym mieć swojego opiekuna , który dawał by mi poczucie bezpieczeństwa w swoim domu… [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę, daj mi tę szansę a odwdzięczę się Tobie dozgonną miłością! [/FONT] [FONT=Times New Roman] Jestem wykastrowany, zaszczepiony i gotowy do wyjścia ze schroniska po to aby trafić do twojego domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman] Warunkiem mojej adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][FONT=Trebuchet MS] [/FONT][FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] tel. 604 101 165 tel. 602 175 684[/FONT] [FONT=Trebuchet MS] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
UBOCZE Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Rupercik na swoim wydarzeniu na FB ma już ponad 200 uczestników. Bardzo chciałbym, żeby wreszcie trafił na swój kochający domek... https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=151136208318948 Quote
UBOCZE Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [FONT=Arial Black]Gdzieś w schronisku za kratami Żyje Rupert marzeniami. Śni już tak przez cztery latka, Marzy się mu ciepła chatka. W chatce tej kanapa miękka ...[/FONT][FONT=Arial Black] I nie trzeba się już lękać. Nie pogryzie psiak zazdrosny I zielone będą wiosny. Pan pogłaszcze w zła pogodę I da smaczek na nagrodę... Lecz się zbudził i sen minął Przed kolejną w boksie zimą...:-(:-(:-( [/FONT] Quote
UBOCZE Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Poprosiłem Fochu a allegro, ale z z tego, co zorientowałem się, zamawiających u niej mnóstwo i nie może nadążyć z robotą... Czy można byłoby poprosić kogoś o zrobienie allegro wyróżnionego i dla Rupercika, i dla Lolusia? Zasponsorowałbym. A ogłoszenia i fotki na watkach są... Quote
Romka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Rupert wrzucony tu: http://www.dogomania.pl/threads/217121-NIE-PRZYJMUJE-NOWYCH-ZAM%C3%93WlE%C5%83-og%C5%82oszniowy-celem-wsparcia-Beziola-do-15listopada2011r.?p=18097026#post18097026 z takim tekstem: [FONT=Times New Roman]Nazywam się[/FONT][FONT=Times New Roman] Rupert i mam około 4 lat. W schronisku spędziłem prawie całe swoje życie, oddano mnie bowiem tu jako małego szczeniaka. Lubię wszystkie pieski, duże, małe, a największą sympatią darzę suczki. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jestem małym psem i dużo wycierpiałem od swoich kolegów. Wszystkie psy mi dokuczają bo są większe i zaborcze. W tej chwili co prawda nie mam najgorszych kolegów ale nie wiem jak długo z nimi będę….. i czy nie przyjdą do boksu znów duże psy. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jedynie dni kiedy przychodzą do schroniska wolontariusze są dla mnie nadzieją , że coś się w moim życiu na dobre odmieni. Gdy przychodzą do mojego boksu - głaszczą, mnie, przytulają, i obiecują, że znajdą mi dom. Ale ja już zaczynam w to wątpić….[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przez kraty boksu ciągle czekam na człowiek, który powie ...Rupert jesteś słodkim psiakiem , zabieram cię do swojego domu….[/FONT] [FONT=Times New Roman] Czy ja jestem gorszy od innych psów? Inni psiaki poszły już do swoich domów a ja ciągle czekam na swojego człowieka.Czekam z nadzieją,że zainteresuje i się mną zaopiekuje.. Jestem przecież bardzo grzeczny - nie szczekam bez potrzeby , ładnie chodzę na smyczy, toleruję inne psy i bez problemu mogę z nimi zamieszkać, kto wie, może nawet zaprzyjaźniłbym się z kotem?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie wypada się samemu chwalić ale jestem ładnym psem, jestem niedużym psem, mam białą krótką sierść, jestem czyściutki.Z charakteru jestem łagodny i trochę nieufny w stosunku do ludzi mi obcych , ale jak bliżej się zaprzyjaźniam z dobrym człowiekiem jestem do niego bardzo przywiązany.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Traktowałem dotąd schronisko jak swój dom, ale nie czuję się tu bezpiecznie, chciałbym mieć swojego opiekuna , który dawał by mi poczucie bezpieczeństwa i zapewnił dom do końca moich dni. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę, daj mi tę szansę a odwdzięczę się Tobie dozgonną miłością! [/FONT] [FONT=Times New Roman] Jestem wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony [/FONT] [FONT=Times New Roman] Warunkiem mojej adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][FONT=Trebuchet MS] [/FONT] Quote
Romka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Rupert i Lampo wyruszają na sobotni spacerek: Wyglądają super!:lol: Quote
Romka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 I jeszcze jedno zdjęcie Rupercika: ...i jeszcze jedno: ...i jeszcze jedno: Quote
UBOCZE Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziękuję za fotografie!!! Widać, że gdy Rupercik znajdzie się tylko po za boksem , zaraz jest pogodniejszy. Fotki już przerzucone... Quote
UBOCZE Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [FONT=Arial Black]Biały śnieg jest każdą zimą[/FONT] [FONT=Arial Black]Białe kry też rzeką płyną[/FONT] [FONT=Arial Black]Biały Rupert w boksie czeka[/FONT] [FONT=Arial Black]Na swojego wreszcie człeka...[/FONT] Quote
Recommended Posts