Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdyby dało radę go zobaczyć i sfocić w weekend. Bo wiele osób na FB bardzo martwi się tą jego nową sytuacją. Sporo osób też rozpytuje znajomych, kto miałby możliwość adopcji...

Posted

Dzisiejsze zdjęcia Rupercika:

Jak widać trzyma się trochę na uboczu,ale nie jest to już ten przestraszony psiak co ostatnio.Podszedł do krat,przywitał się.Przez pierwsze kilka dni siedział w budzie,informacja p.Marka,ale jest już lepiej.Trochę iskrzy pomiędzy Izzym a Lampo,burczeli dziś na siebie.Tramp jest nadal królem boksu...Rupi chyba jednak ostatni w hierarchii

Posted

Kiedy nadejdzie wreszcie ten domek? A na FB już ponad 600 uczestników Rupercikowego wydarzenia. Dzięki Romka za info i fotki! Jak zwykle - przenoszę!

Posted

Jedna z uczestniczek doradziła, żeby zrobić krótki filmik Rupertowi. Na żywo byłby jeszcze lepiej oddany jego urok. Czy to byłoby możliwe (np. komórką)?

Posted

[quote name='UBOCZE']Jedna z uczestniczek doradziła, żeby zrobić krótki filmik Rupertowi. Na żywo byłby jeszcze lepiej oddany jego urok. Czy to byłoby możliwe (np. komórką)?

Postaram się wkrótce zrobić filmik z Rupertem w roli głównej;) Póki co zdjęcia ze spacerku w niedzielę;

...byłem na spacerku z nowym kolegą Izzim,trzeba się trochę poznać;) :

• 3 weeks later...
Posted

Świetne zdjęcia! Rupercik jest przyjaznym, łagodnym psem i doskonale czuje się w towarzystwie dziewczynki. Zuzia ma w domku swoją Luśkę, a Rupert jest ciągle do wzięcia :lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Jedna z uczestniczek doradziła, żeby zrobić krótki filmik Rupertowi. Na żywo byłby jeszcze lepiej oddany jego urok. Czy to byłoby możliwe (np. komórką)?

Mamy filmik,Olivin dziś zrobiła,postaram się wrzucić jak najszybciej...:lol:

Posted

Filmik będzie, ale tak długo przesyłam go,że brakuje mi cierpliwości i anuluję przesyłanie...a teraz SUPER WIEŚCI...SPRAWDZAMY DOM DLA RUPERCIKA w JORDANOWIE.:multi::multi::multi:
Dom z ogrodem,z możliwością wejścia do domu.Ogród ogrodzony.W domu 5 lat temu odszedł w wieku 17 lat psiak i...dopiero teraz domek dojrzał do nowego psiaka.W domu jest jeszcze jeden psiak,mały łagodny shitzu.Rodzina(3 osoby) składa się z samych dorosłych osób,pracujących.Pani w rozmowie bardzo miła i świadoma,zgodziła się na wizytę przed adopcyjną i rozumiała jej potrzebę.Domek oczywiście znalazł Rupercika na FB.Domek sprawdzi nam osoba,która zajmuje się pomocą psiakom i kibicowała Rupercikowi na FB.Jestem już z Panią po rozmowie telefonicznej.Prawdopodobny termin wizyty przed adopcyjnej,jak wszystko ustalimy,będzie w czwartek.Pani Izo,bardzo dziękuję!:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Filmik będzie, ale tak długo przesyłam go,że brakuje mi cierpliwości i anuluję przesyłanie...a teraz SUPER WIEŚCI...SPRAWDZAMY DOM DLA RUPERCIKA w JORDANOWIE.:multi::multi::multi:
Dom z ogrodem,z możliwością wejścia do domu.Ogród ogrodzony.W domu 5 lat temu odszedł w wieku 17 lat psiak i...dopiero teraz domek dojrzał do nowego psiaka.W domu jest jeszcze jeden psiak,mały łagodny shitzu.Rodzina(3 osoby) składa się z samych dorosłych osób,pracujących.Pani w rozmowie bardzo miła i świadoma,zgodziła się na wizytę przed adopcyjną i rozumiała jej potrzebę.Domek oczywiście znalazł Rupercika na FB.Domek sprawdzi nam osoba,która zajmuje się pomocą psiakom i kibicowała Rupercikowi na FB.Jestem już z Panią po rozmowie telefonicznej.Prawdopodobny termin wizyty przed adopcyjnej,jak wszystko ustalimy,będzie w czwartek.Pani Izo,bardzo dziękuję!:lol:

Nadal szukamy osoby do sprawdzenia domku przed adopcyjnie,jedna z osób,która miała nam sprawdzić domek wycofała się,szukamy dalej...