PaulinKa030894 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 oo jaaa!!!!!!!!! Proszę powiedzcie że to TEN domek!! Quote
PaulinKa030894 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 ehh buuu:( trzeba ruszyć z nową porcją ogłoszeń . Ale dlaczego poprzez tyle czasu ogłaszania nikt po niego sie nie zglosil :( Quote
Romka Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Paulinka,my też się nad tym zastanawiamy...on siedzi w schronisku już bardzo długo... Quote
UBOCZE Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Gdyby dało radę go zobaczyć i sfocić w weekend. Bo wiele osób na FB bardzo martwi się tą jego nową sytuacją. Sporo osób też rozpytuje znajomych, kto miałby możliwość adopcji... Quote
Romka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Dzisiejsze zdjęcia Rupercika: Jak widać trzyma się trochę na uboczu,ale nie jest to już ten przestraszony psiak co ostatnio.Podszedł do krat,przywitał się.Przez pierwsze kilka dni siedział w budzie,informacja p.Marka,ale jest już lepiej.Trochę iskrzy pomiędzy Izzym a Lampo,burczeli dziś na siebie.Tramp jest nadal królem boksu...Rupi chyba jednak ostatni w hierarchii Quote
UBOCZE Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Kiedy nadejdzie wreszcie ten domek? A na FB już ponad 600 uczestników Rupercikowego wydarzenia. Dzięki Romka za info i fotki! Jak zwykle - przenoszę! Quote
UBOCZE Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Czy mi się wydaje, czy Rupert trochę schudł? Bo wcześniej był bardziej tłuściutki, nawet za tłuściutki... Quote
UBOCZE Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Jedna z uczestniczek doradziła, żeby zrobić krótki filmik Rupertowi. Na żywo byłby jeszcze lepiej oddany jego urok. Czy to byłoby możliwe (np. komórką)? Quote
Romka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='UBOCZE']Jedna z uczestniczek doradziła, żeby zrobić krótki filmik Rupertowi. Na żywo byłby jeszcze lepiej oddany jego urok. Czy to byłoby możliwe (np. komórką)? Postaram się wkrótce zrobić filmik z Rupertem w roli głównej;) Póki co zdjęcia ze spacerku w niedzielę; ...byłem na spacerku z nowym kolegą Izzim,trzeba się trochę poznać;) : Quote
Romka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Wrzucam zdjęcia Rupercika z Zuzią...Zuzia chodzi do pierwszej klasy.Rupert polubił ją od zaraz...widział ją po raz pierwszy.:lol: Quote
Romka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 I wracamy do schroniska: Myślę,że Rupert mógłby zamieszkać w domu z dziećmi w wieku Zuzi.:lol: Quote
Olivin Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Świetne zdjęcia! Rupercik jest przyjaznym, łagodnym psem i doskonale czuje się w towarzystwie dziewczynki. Zuzia ma w domku swoją Luśkę, a Rupert jest ciągle do wzięcia :lol: Quote
UBOCZE Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Fotki już przenoszę!!!:lol: Cudo.:lol: A i widzę, że nowa zwierzolubna siła nam rośnie...:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 UBOCZE napisał(a):Jedna z uczestniczek doradziła, żeby zrobić krótki filmik Rupertowi. Na żywo byłby jeszcze lepiej oddany jego urok. Czy to byłoby możliwe (np. komórką)? Mamy filmik,Olivin dziś zrobiła,postaram się wrzucić jak najszybciej...:lol: Quote
UBOCZE Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Romka napisał(a):Mamy filmik,Olivin dziś zrobiła,postaram się wrzucić jak najszybciej...:lol: Ooooo....:multi::multi::multi: Quote
Romka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Filmik będzie, ale tak długo przesyłam go,że brakuje mi cierpliwości i anuluję przesyłanie...a teraz SUPER WIEŚCI...SPRAWDZAMY DOM DLA RUPERCIKA w JORDANOWIE.:multi::multi::multi: Dom z ogrodem,z możliwością wejścia do domu.Ogród ogrodzony.W domu 5 lat temu odszedł w wieku 17 lat psiak i...dopiero teraz domek dojrzał do nowego psiaka.W domu jest jeszcze jeden psiak,mały łagodny shitzu.Rodzina(3 osoby) składa się z samych dorosłych osób,pracujących.Pani w rozmowie bardzo miła i świadoma,zgodziła się na wizytę przed adopcyjną i rozumiała jej potrzebę.Domek oczywiście znalazł Rupercika na FB.Domek sprawdzi nam osoba,która zajmuje się pomocą psiakom i kibicowała Rupercikowi na FB.Jestem już z Panią po rozmowie telefonicznej.Prawdopodobny termin wizyty przed adopcyjnej,jak wszystko ustalimy,będzie w czwartek.Pani Izo,bardzo dziękuję!:lol: Quote
Romka Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Romka napisał(a):Filmik będzie, ale tak długo przesyłam go,że brakuje mi cierpliwości i anuluję przesyłanie...a teraz SUPER WIEŚCI...SPRAWDZAMY DOM DLA RUPERCIKA w JORDANOWIE.:multi::multi::multi: Dom z ogrodem,z możliwością wejścia do domu.Ogród ogrodzony.W domu 5 lat temu odszedł w wieku 17 lat psiak i...dopiero teraz domek dojrzał do nowego psiaka.W domu jest jeszcze jeden psiak,mały łagodny shitzu.Rodzina(3 osoby) składa się z samych dorosłych osób,pracujących.Pani w rozmowie bardzo miła i świadoma,zgodziła się na wizytę przed adopcyjną i rozumiała jej potrzebę.Domek oczywiście znalazł Rupercika na FB.Domek sprawdzi nam osoba,która zajmuje się pomocą psiakom i kibicowała Rupercikowi na FB.Jestem już z Panią po rozmowie telefonicznej.Prawdopodobny termin wizyty przed adopcyjnej,jak wszystko ustalimy,będzie w czwartek.Pani Izo,bardzo dziękuję!:lol: Nadal szukamy osoby do sprawdzenia domku przed adopcyjnie,jedna z osób,która miała nam sprawdzić domek wycofała się,szukamy dalej... Quote
PaulinKa030894 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 w górę.. szukamy!!Może warto wpisać w tytule ? Quote
Recommended Posts