kaja555 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 balbinka79 miała chętnych w Tychach - wyszło coś z tego? Quote
kaja555 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 chętnych chyba dużo, ale nie wszyscy spełniają warunki, a psiaki muszą trafić dobrze Quote
kakadu Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 wazne ze sie ludzie interesuja - moze sie uda wybrac dobrych opiekunow; trzymam kciuki; w razie czego sie zrobi zrzutke na wyroznienie i wtedy moze da rade; Quote
Klaudus__ Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Kochani zaglądam tu niewiele, ponieważ mam teraz bardzo bardzo bardzo mało czasu. Kolejne dwa szczeniaczki zostały 'sprzedane'... Został jeden chłopak i dwie dziewczynki... I ta wizyta w Chorzowie wisi... Ja nie mam kiedy znaleźć kogoś z Chorzowa... Nie znacie nikogo? ;/ Quote
kaja555 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 pisałam kurcze na wątku katowickim, nikt się nie zgłosił Quote
kaja555 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 napisałąm jescze do jednej osoby, nie wiem już co robić... Quote
_bubu_ Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Klaudus__ napisał(a):Kochani zaglądam tu niewiele, ponieważ mam teraz bardzo bardzo bardzo mało czasu. Kolejne dwa szczeniaczki zostały 'sprzedane'... Został jeden chłopak i dwie dziewczynki... I ta wizyta w Chorzowie wisi... Ja nie mam kiedy znaleźć kogoś z Chorzowa... Nie znacie nikogo? ;/ napisz do Ines_Chorzow z miau Quote
kakadu Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 widze, ze sie dla tych rozmnazaczy zrobil interes zycia - tyle psow poszlo za pieniadze; nie zdziwie sie jezeli przy nastepnej cieczce znowu beda szczeniaki mix onka i husky :angryy: Quote
kaja555 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Natussiaa jest chętna do wizyty przedadopcyjnej, ale trzeba jej podać namiary na faceta z Chorzowa na PW. z Chorzowa jest jeszcze Blood ja nie jestem w stanie podać im namiarów na ludzi Quote
kaja555 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 nic... jak możesz Marta, to napisz do Blood czy zrobi wizytę w Chorzowie, bo Natussia się nie odzywa Quote
kakadu Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 wiesz co, ale ja tez nic nie wiem, zadnych namiarow na nikogo nie mam, glupio tak pisac bez zadnych konkretow; kto ma dane chetnych domkow? Quote
Klaudus__ Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Ze wszystkich psiaków została jedna dziewczynka. Jeden zostaje u właścicieli mamy maleństw... Chłopczyk... Sunia już na łańcuchu,a dwa maluchy [dzieczynka i ten co zostaje] mieszkają z Nią w budzie... Straszne... Quote
kakadu Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zeby te cholerne łancuchy na psich szyjach szlag trafil wreszcie :angryy: Quote
kaja555 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ten z Chorzowa to chyba chciał psa? już chyba nie ma sensu pytać Quote
Klaudus__ Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Nie nie - nie ma sensu. Teraz tylko dziewczynce trzeba kochający domeczek znaleźć. Quote
Klaudus__ Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Nie nie - nie ma sensu. Teraz tylko dziewczynce trzeba kochający domeczek znaleźć. Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Klaudus__']Ze wszystkich psiaków została jedna dziewczynka. Jeden zostaje u właścicieli mamy maleństw... Chłopczyk... Sunia już na łańcuchu,a dwa maluchy [dzieczynka i ten co zostaje] mieszkają z Nią w budzie... Straszne... Powiedz proszę, że oni ją wysterylizują... Kiedyś pewien Pan zostawili sobie psa po suce, nie bardzo chciał ją wysterylizować.... więc pytam czy mu się uda upilnować podczas cieczki.. a ona zdziwiony "to syn z matką mogą?".. ech :/ Quote
Recommended Posts