Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani zaglądam tu niewiele, ponieważ mam teraz bardzo bardzo bardzo mało czasu.
Kolejne dwa szczeniaczki zostały 'sprzedane'...
Został jeden chłopak i dwie dziewczynki...
I ta wizyta w Chorzowie wisi... Ja nie mam kiedy znaleźć kogoś z Chorzowa...
Nie znacie nikogo? ;/

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Kochani zaglądam tu niewiele, ponieważ mam teraz bardzo bardzo bardzo mało czasu.
Kolejne dwa szczeniaczki zostały 'sprzedane'...
Został jeden chłopak i dwie dziewczynki...
I ta wizyta w Chorzowie wisi... Ja nie mam kiedy znaleźć kogoś z Chorzowa...
Nie znacie nikogo? ;/

napisz do Ines_Chorzow z miau

Posted

widze, ze sie dla tych rozmnazaczy zrobil interes zycia - tyle psow poszlo za pieniadze; nie zdziwie sie jezeli przy nastepnej cieczce znowu beda szczeniaki mix onka i husky :angryy:

Posted

Natussiaa jest chętna do wizyty przedadopcyjnej, ale trzeba jej podać namiary na faceta z Chorzowa na PW.

z Chorzowa jest jeszcze Blood

ja nie jestem w stanie podać im namiarów na ludzi

Posted

Ze wszystkich psiaków została jedna dziewczynka. Jeden zostaje u właścicieli mamy maleństw... Chłopczyk... Sunia już na łańcuchu,a dwa maluchy [dzieczynka i ten co zostaje] mieszkają z Nią w budzie... Straszne...

Posted

[quote name='Klaudus__']Ze wszystkich psiaków została jedna dziewczynka. Jeden zostaje u właścicieli mamy maleństw... Chłopczyk... Sunia już na łańcuchu,a dwa maluchy [dzieczynka i ten co zostaje] mieszkają z Nią w budzie... Straszne...
Powiedz proszę, że oni ją wysterylizują...

Kiedyś pewien Pan zostawili sobie psa po suce, nie bardzo chciał ją wysterylizować.... więc pytam czy mu się uda upilnować podczas cieczki.. a ona zdziwiony "to syn z matką mogą?".. ech :/