papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 po wczorajszym odwiezieniu Kajtka jestem tak rozbita ze nie wiem... tak ten brzdac skradl mi serducho (nie tylko mi bo i mezowi) i zaplalio sie swiatelko w tunelu...:) moze mama (co ma Felcie) wezmie brzdaca...:))) dzisiaj bede wszystko wiedziala... napisze co i jak... jakby jeszcze Karola dala znac ze u nich zostaje tez bym byla spokojniejsza:)))) Karolaa moze jednak????;) Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Karola jeszcze na PW napisala ze brzdac teskni, niby dwa dni a jak wyszlismy biedak zlapal kostke i probowal sie z nia wydostac za nami:( i jednak proponowalaby dla niego domek z psiakiem... qrcze musze tesciowa namowic... Quote
karoluch Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 a ja coś wiem, ale nie powiem :diabloti: Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 psiak zostanie u nas na zawsze!!!!!!!!!! wczoraj gdy go zostawilismy po prostu nie moglam nie moglam zrobic inaczej... jeszcze od Karoli dostalam zapewnienie ze niestety nie sa w stanie zatrzymac malego... i wiadomosc na PW ze maly teskni i potem jeszcze smsa ze nie przestaje piszczec za nami:( nie moglam go zostawic:( nie moglam go puscic ot tak na sam koniec Polski... bo... bo go tak pokochalam:( psiak bedzie mieszkal z siostra Felcia...:) u mamy, i co najlepsze bedziemy mieli staly kontakt z maluchem (zarowno my jak i nasze psiaki):) moze i te 60 zl poszlo na marne... albo i nie marne... bo dopoki go nie zostawilismy to nie wiedzielismy ze brzdac tak wkradl nam sie w serducha no i ze maly tak bedzie tesknic za nami (a byl tylko 2 dni)... Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 nie moze byc inaczej:) tak wraca i oby jak najpredzej... maly strasznie tesknil - podejrzewam ze zarowno za nami jak i za psiakami (w domu mial Zuzke, ktora uwielbial), na temat tesknoty moze wypowie sie Karola - bo ona najwiecej wie na ten temat:)) Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 to info od Karoli: "wczoraj jak poszliście to złapał kostkę w zęby, zaniósł pod drzwi i próbował się za Wami wydostać :( skakał na klamkę, piszczał, bardzo się denerwował. teraz jest spokojniejszy, ale widać, że smutny. ja zawsze martwię się jak nasi tymczasowicze jadą daleko do domów, wolę mieć ich blisko. ........:) to super psisko, .......... Jesteście pierwszymi ludźmi, dzięki którymi Kajtuś poczuł, że kogoś ma, że nie jest niczyj. Był u Was króciutko, a tak się biedak przywiązał :( to wspaniałe psisko, gdybym miała lepsze warunki i nie byłoby tak wcześnie po stracie Sarenki chciałabym go zatrzymać, ale wiem, że może mieć lepszy dom gdzie indziej. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby się udało, to byłoby dla niego spełnienie marzeń, Kajtuś bardzo Was pokochał, a to pies marzenie - nie wiem, czy go uczyliście, w każdym razie ćwiczył dziś z TŻtem i zna już komendę zostań :) jest bystry i mądry. a na łóżku strasznie się kokosił[/QUOTE]" i dlatego nie moglismy postapic inaczej:) Quote
Temida Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Kajtuś musi być w domku jak najprędzej :) Quote
jola_li Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Poproszę dużo takich zakończeń :-)!!!!!!!!!!! Tak mi było żal, że nie mogłam mu pomóc, a dzięki takiemu spraw obrotowi kamień spał mi z serca :-)! Kajtuś załatwił sobie domek ;-)! Umiał pięknie powiedzieć, o co mu chodzi :-)! Mądra główka! Quote
kaczadupka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no i prosz! widzisz, nawet bez danych osobowych idzie, wpisalam jako wlasciciela konto tylko Papryka ;-) Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Idzie idzie bo ja Karoli jak przelewalam to tez tylko Karola wpisalam;) Quote
kaczadupka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no i prosze!!!! co za zakonczenie! pieknie! Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Karola wiedziala co robi piszac mi co jakis czas ze maly teskni bardzo za nami...;) spiskowala z Kajtkiem:) NA 100%:) Quote
karoluch Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 papryka napisał(a):Karola wiedziala co robi piszac mi co jakis czas ze maly teskni bardzo za nami...;) spiskowala z Kajtkiem:) NA 100%:) ta, spiskowała :evil_lol: mówiłam, że Kajtek to bardzo mądry pies i jak widać nawet dom potrafi sobie zorganizować :lol: bardzo się cieszę z Waszej decyzji, Kajtek uznał Was najwyraźniej za swoją rodzinę, ciekawe, czy jak Was znów zobaczy to czy oszaleje ze szczęścia czy się obrazi :) my niestety będziemy mieli sprawny samochód najprawdopodobniej dopiero w przyszłym tygodniu. Może ktoś inny mardziej mobilny pomoże? Kupiłam Kajtkowi karmę i różne kostki,gryzaki itp więc zabierze to wszystko ze sobą, nam się póki co nie przyda. Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 :) gryzaki i kochy napewno sie przydadza:) A co teraz maly robi???? Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Fajnie jakby malyna weekend byl juz w domku... moj maz w weekend poza domem jest wiec nie mam jak go odebrac...:/ zwrocilam sie zprosbado Temidy i ewytonieja, moze cos pomoga... Quote
papryka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 od 15.00 nie bedzie mnie na dogo wiec jesli cos bedziece wstaniepomocz transportem poprosze o kontakt na tel... ide do mamy:) z tej okazji wieczorkiemkoniecznie z mama jakies winko tzreba wypic;))))) juz nie moge sie doczekac az mu pychol wycaluje;)))))) Quote
Iwona77 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Matko:-) no nie dziwie się, że się złamałaś czytając to, aż mi łezka stanęła w oku:-) papryka napisał(a):to info od Karoli: "wczoraj jak poszliście to złapał kostkę w zęby, zaniósł pod drzwi i próbował się za Wami wydostać :( skakał na klamkę, piszczał, bardzo się denerwował. teraz jest spokojniejszy, ale widać, że smutny. ja zawsze martwię się jak nasi tymczasowicze jadą daleko do domów, wolę mieć ich blisko. ........:) to super psisko, .......... Jesteście pierwszymi ludźmi, dzięki którymi Kajtuś poczuł, że kogoś ma, że nie jest niczyj. Był u Was króciutko, a tak się biedak przywiązał :( to wspaniałe psisko, gdybym miała lepsze warunki i nie byłoby tak wcześnie po stracie Sarenki chciałabym go zatrzymać, ale wiem, że może mieć lepszy dom gdzie indziej. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby się udało, to byłoby dla niego spełnienie marzeń, Kajtuś bardzo Was pokochał, a to pies marzenie - nie wiem, czy go uczyliście, w każdym razie ćwiczył dziś z TŻtem i zna już komendę zostań :) jest bystry i mądry. a na łóżku strasznie się kokosił" i dlatego nie moglismy postapic inaczej:) Quote
TERESA BORCZ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 wspaniały mądry pies i wspaniałe wrażliwe serca, cała rodzinka z zuzką w komplecie to jest to!!! Iwonko77 a ja ci i tak przywioze tymczaska równie cudownego, co Ty na to?. Już myslałam że się w końcu w tym Chrzanowie poznamy przy jakiejś psiej pięknej historii, stale się tam u was przesiadam jadąc do KRAKOWA, (właśnie z powodu psa nie jade bezpośrednio, by mu sie długi etap nie znudził). Quote
szajbus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Zaraz, zaraz!!!!!!!!! To znaczy, że Fela będzie miała braciszka?????????????? Ale z niej farciara. Papryko, jesteście wspaniali! Quote
Iwona77 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Teresko a kiedy byś była? jaki piesek ma temperament? mały? duży? No i musisz mi obiecać, że będziesz go odwiedzać;-) Jak by się dało to wolałabym tak w środku tygodnia, mój Julek dwa dni po kastracji zaczął sikać krwią i ma lekką gorączke:-( zmieniliśmy antybiotyk i za trzy dni powinno się wyklarować co to może być. Ale nie ukrywam, że bardzo się denerwuje i wolałabym mieć Julka zdrowego gdyby twój piesiu trafił do mnie. Napisz jak ty to widzisz prosze. A może już wiesz kiedy będziesz jechać??? Quote
Temida Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Patrycjo jesteś wspaniała :) Wiedziałam, że tak się to skończy szczęśliwie. :) Quote
Recommended Posts