Medorowa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] A w ogóle Madzia&Medor są ze mną w grupie w szkole:multi:[/quote] ;):multi::multi::evil_lol: Kuku przyszłam;):p:p Ha ha udało Ci się wysiedzieć do końca;) - do której mieliście:razz: A Twój Baksiu jest cudny:loveu::loveu: Quote
Eriu Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam z rana. Ładnie się alkoholizm szerzy ;). Jak coś to Ci podam dobre tabletki na wątrobę, bo sama używam :D. Quote
Anecioreczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pati,szkoda ze nie bylo Cię na wystawie,powdychałabyś z nami Hel,później wrzuce filmik:razz: Quote
Patikujek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Wiem żałuje jak cholera a zajęcia mięliśmy do 14 i ciągle pisaliśmy bez przerwy:shake: Quote
Medorowa Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wszystko widziałam:diabloti:;):evil_lol: Za dwa tygodnie, to i ja się najprawdopodobniej piszę na taką imprezę;) Quote
Patikujek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Jacek coś wspominał że za 2 tyg nie pije bo kiedyś musi się dobrze czuć na zajęciach ale wątpię zęby tak było, on jest pierwszy chętny do imprezowania:evil_lol: Quote
Moniskaa Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Przeprasza, ale nie czytałam całego wątku wiec pytam. Czy mogę się do wiedzieć na jakie szkolenia jeździsz? ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pati, widzę, że się nie nudzisz po zajęciach. :cool3: :evil_lol: Mam do Ciebie prośbę, podaj mi stronkę www tej Twojej szkółki, bo rozważam podjęcie dalszej nauki. :eviltong: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 moniska ja uczę się w policealnej szkole na kierunku technik weterynarii(na ostatnich zajęciach gadaliśmy o rozrodzie przez 8 godzin:shake: A stronka??? Proszę - [url]http://studium.legnica.pl/[/url] Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']A stronka??? Proszę - [URL]http://studium.legnica.pl/[/URL][/quote] Dzięki. :loveu: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Jacek coś wspominał że za 2 tyg nie pije bo kiedyś musi się dobrze czuć na zajęciach ale wątpię zęby tak było, on jest pierwszy chętny do imprezowania:evil_lol:[/quote] Buhahahhaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Patikujku:multi: Quote
Patikujek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Cześć Madzia:hallo: Nie ma sprawy Asik Quote
Mysia_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 pijaki..... :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 a tam Mysza Nie chcesz chyba żebym wparzyła kiedyś do ciebie na imprezę i nie będę mówić głośno co w schronisku w szafce stoi:mad: Quote
rose Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej:p Ale nam sie Patrycja rozbrykala:evil_lol: No, no nie ładnie:eviltong: Quote
Recommended Posts