Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

No, Pati w końcu pokazała światu jak się znęca nad Baksem łańcuchowym - byłam w tym jej Zabrzu to widziałam!
A tak serio super, że tą akcję przeprowadziłyście. Zawsze podziwiam ludzi, którzy się angażują w takie sprawy. Sama jakoś nigdy nie miałam dostatecznej "odwagi".

Posted

Dokładnie pianka, część osób była ciekawa co się dzieje i nawet się dopytywała o coś ale część podchodziła stukała się w głowę i tyle, a szczególnie starsze osoby(wiesz te komentarze ah ta młodzież):shake: Ale mi to zwisało ja się cieszyłam tymi ludźmi co nas popierali:)

Posted

U mnie w mieście też nie było tej akcji, musiałam dojechać do Katowic(mista wojewódzkiego)
A było tak: przywieźli budę i postawili koło sklepu zoologicznego w centrum handlowym , oczywiście widowni cała masa ale tak w rzeczywistości nikt konkretnie akcją niezainteresowany:shake:
Potem zaczęliśmy się przyczepiać do bud na zmianę a koordynatorki akcji opowiadały o cierpieniu psów przy budach oraz rozdawały ulotki

Posted

Baksiu się jej boi:shake: w sumie jak jest teraz jedna to czasem podchodzi ale jak były trzy to zwiewał gdzie pieprz rośnie:evil_lol:

A ona jest przyciemniana(znaczy biała z takim rudo-kawowym płaszczem):loveu:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']coś koło 3 lata i 3 miesiące(dokładnie nie wiem)
Moja Siwulka kochana:loveu:
Mysia a co tam w schronie słychać???[/quote]

Dzisiaj nic nie poszło :-( A wczoraj dwa szczeniaki.... Ogólnie nic ciekawego się nie dzieje :roll: Oprócz przygotowań do zakątka zwierzątka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak zakatek zwierzatek:)
Strasznie żałuje że mnie nie będzie:angry: jestem wściekła jak nie wiem
Przez szkołę ominie mnie i ten festyn i wystawa potem jeszcze:shake::placz:
Cholera no:shake:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Tak zakatek zwierzatek:)
Strasznie żałuje że mnie nie będzie:angry: jestem wściekła jak nie wiem
Przez szkołę ominie mnie i ten festyn i wystawa potem jeszcze:shake::placz:
Cholera no:shake:[/quote]

a no szkoda..... :roll:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Ale mam nadzieję że będziesz robić fotki naszym schroniskowym wypasionym aparatem:)[/quote]

no ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: