Eriu Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No, Pati w końcu pokazała światu jak się znęca nad Baksem łańcuchowym - byłam w tym jej Zabrzu to widziałam! A tak serio super, że tą akcję przeprowadziłyście. Zawsze podziwiam ludzi, którzy się angażują w takie sprawy. Sama jakoś nigdy nie miałam dostatecznej "odwagi". Quote
Patikujek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Ja też tego nie organizowałam tylko zgłosiłam się na stronie MP i potem dostałam maila co i gdzie:) Quote
Eriu Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No ale właśnie o to chodzi :) Że wzięłaś ten udział. I to się chwali :). Quote
Mysia_ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Fajna sprawa z tą akcją :cool3: Jak ludzie reagowali? Quote
Pianka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Fajna sprawa z tą akcją :cool3: Jak ludzie reagowali?[/quote] Pewnie tak: :turn-l::roflt: Quote
Patikujek Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dokładnie pianka, część osób była ciekawa co się dzieje i nawet się dopytywała o coś ale część podchodziła stukała się w głowę i tyle, a szczególnie starsze osoby(wiesz te komentarze ah ta młodzież):shake: Ale mi to zwisało ja się cieszyłam tymi ludźmi co nas popierali:) Quote
Moniskaa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Opisz jak tam było bo ciekawa jestem...szkoda że tak daleko mieszkam i u mnie w mieście nie ma organizowanych takich akcij :-( Quote
Patikujek Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 U mnie w mieście też nie było tej akcji, musiałam dojechać do Katowic(mista wojewódzkiego) A było tak: przywieźli budę i postawili koło sklepu zoologicznego w centrum handlowym , oczywiście widowni cała masa ale tak w rzeczywistości nikt konkretnie akcją niezainteresowany:shake: Potem zaczęliśmy się przyczepiać do bud na zmianę a koordynatorki akcji opowiadały o cierpieniu psów przy budach oraz rozdawały ulotki Quote
Mysia_ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 nowe foteczki Baksa :multi: Pati szalejesz ostatnio :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 http://images26.fotosik.pl/92/f53e9ec7374652d5med.jpg Przepięknie się Baksik błyszczy. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Manixsa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Century Gothic]Fajny z niego piesek.:evil_lol:[/FONT] Quote
Patikujek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Szaleje szaleje:multi: Może i się błyszczy ale jaki rozczochrany:evil_lol: Nie podlizuj się Luca(byś lepiej do swojej galerii coś wrzuciła Quote
Patikujek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Ale ja mam jakiś dobry dzień dzisiaj...Kolejna porcja fotek z trochę odmiennym obiektem:) Moja staruszka Siwulka Quote
Asia & Ginger Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 http://images11.fotosik.pl/85/356da456635d347c.jpg Fajny ten szczurasek. :cool3: I do tego rudy. :loveu: http://images27.fotosik.pl/94/7adace64a27e791amed.jpg Widać, że Baksiu ma na niego chrapkę. :cool3: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Baksiu się jej boi:shake: w sumie jak jest teraz jedna to czasem podchodzi ale jak były trzy to zwiewał gdzie pieprz rośnie:evil_lol: A ona jest przyciemniana(znaczy biała z takim rudo-kawowym płaszczem):loveu: Quote
Patikujek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 coś koło 3 lata i 3 miesiące(dokładnie nie wiem) Moja Siwulka kochana:loveu: Mysia a co tam w schronie słychać??? Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']coś koło 3 lata i 3 miesiące(dokładnie nie wiem) Moja Siwulka kochana:loveu: Mysia a co tam w schronie słychać???[/quote] Dzisiaj nic nie poszło :-( A wczoraj dwa szczeniaki.... Ogólnie nic ciekawego się nie dzieje :roll: Oprócz przygotowań do zakątka zwierzątka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Tak zakatek zwierzatek:) Strasznie żałuje że mnie nie będzie:angry: jestem wściekła jak nie wiem Przez szkołę ominie mnie i ten festyn i wystawa potem jeszcze:shake::placz: Cholera no:shake: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Tak zakatek zwierzatek:) Strasznie żałuje że mnie nie będzie:angry: jestem wściekła jak nie wiem Przez szkołę ominie mnie i ten festyn i wystawa potem jeszcze:shake::placz: Cholera no:shake:[/quote] a no szkoda..... :roll: Quote
Patikujek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Ale mam nadzieję że będziesz robić fotki naszym schroniskowym wypasionym aparatem:) Quote
Mysia_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ale mam nadzieję że będziesz robić fotki naszym schroniskowym wypasionym aparatem:)[/quote] no ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts