Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A tak poza tym to strasznie się wkurzyłam :shake:
Przed chwilą dowiedziałam się że nie otwierają kierunku na jaki się zapisałam w szkole i nie wiem co mam teraz zrobić, muszę na szybko zmieniać kierunek tylko na jaki??:shake: ale jestem wściekła, a pierwsze zajęcia już w ten weekend:shake:

No to ładnie Cię wyrolowali. :shake: :mad: I do tego w ostatniej chwili. :angryy:
Masz już jakiś inny kierunek na oku? :cool3:

http://images12.fotosik.pl/109/26ef7c8ddec6232b.jpg
Jak uroczo zagląda, taki maciupinek. :loveu: :loveu: :loveu:

Filmik fajny, też tak często walczę z Gingerką. :evil_lol:

Posted

Właśnie nic mi za bardzo nie odpowiada ale coś będę musiała wybrać:shake:
Zobaczymy, do jutra muszę coś wymyślić:shake:

Baks też lubi te zagryzanie pościelowych potfffooorów:D

Posted

To nie my tak daleko mieszkamy tylko ty:PP

A tak poza tym to strasznie się wkurzyłam :shake:
Przed chwilą dowiedziałam się że nie otwierają kierunku na jaki się zapisałam w szkole i nie wiem co mam teraz zrobić, muszę na szybko zmieniać kierunek tylko na jaki??:shake: ale jestem wściekła, a pierwsze zajęcia już w ten weekend:shake:

Hej:*
To szybko Ci dali znac... :mad: A w ogole to na jaki kierunek chcialas isc?:)

Posted

Hej rose (no bardzo szybko) jeszcze do tego okazało się że otworzyli jedynie 4 kierunki które kompletnie mnie nie interesują i teraz musze szukać jakiejś szkoły:shake: jestem zła jak diabli

A chciałam iśc robić technika fotografii

Posted

Hej rose (no bardzo szybko) jeszcze do tego okazało się że otworzyli jedynie 4 kierunki które kompletnie mnie nie interesują i teraz musze szukać jakiejś szkoły:shake: jestem zła jak diabli

A chciałam iśc robić technika fotografii

No to ciekawy kierunek wybralas:) moze jak ja ukończe swoje studia to zrobie jakis kurs fotograficzny:) A Ty szuka, szukaj dalej, moze znajdziesz coś ciekawego:) moze w Poznaniu cos znajdziesz :P

Posted

Też może być gdzie mieszkać zaqwsze będę miała(rozumiem że to było aniu zaproszenie:evil_lol) na tym jednoosobowym łóżku będzie nam wygodnie

Najgorsze jest to że większość szkół do których dzisiaj dzwoniłam skończyły już nabór kandydatów, lub nie mają miejsca na kierunkach o które pytam:shake:

Jejku no i co mam zrobić teraz:shake:

Posted

Też może być gdzie mieszkać zaqwsze będę miała(rozumiem że to było aniu zaproszenie:evil_lol) na tym jednoosobowym łóżku będzie nam wygodnie

Najgorsze jest to że większość szkół do których dzisiaj dzwoniłam skończyły już nabór kandydatów, lub nie mają miejsca na kierunkach o które pytam:shake:

Jejku no i co mam zrobić teraz:shake:

A Wrocław też bierzesz po uwagę? :cool3:
Bo ja myślę o przeprowadzce do Wrocka. ;)

Posted

Ja biorę wszystko pod uwagę(no może nie liczę Pomorza czy Mazur bo to troszkę daleko):)
No i żeby mnie było na tą szkołę stać(mówię tu o kosztach łącznie z dojazdem)

P.S
Wiesz Asiu we Wrocku też bym mieszkać chciała ale może nie w centrum ale tak bardziej na obrzerzach miasta:)

Posted

Zaraz pozaglądam:)_ dzięki
Wiem tylko od razu że w żaku nie ma kierunków które by mi odpowiadałay

Ostatnio w ogóle zrobiło się modne administracja, bhp i ekonomia a i jeszcze rachunkowośc:shake:

Posted

Wiecie co i wróciłam do punku wejścia:PP
Jutro jadę do Legnicy składac papiery do studium na technika weterynarii:shake:
Z jednej strony się cieszę a z drugiej muszę jakąs pracę znaleźć:shake:

O.K potem dam znać więcej

Posted

Co Was tak do tego Wrocławia ciągnie ? :P Ja tam Ci radze Pati idz na pedagogike :P Ktoz by nie chcial opiekowac sie i uczyc male wredne dzieciaczki :D:D:D