Asia & Ginger Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):A tak poza tym to strasznie się wkurzyłam :shake: Przed chwilą dowiedziałam się że nie otwierają kierunku na jaki się zapisałam w szkole i nie wiem co mam teraz zrobić, muszę na szybko zmieniać kierunek tylko na jaki??:shake: ale jestem wściekła, a pierwsze zajęcia już w ten weekend:shake: No to ładnie Cię wyrolowali. :shake: :mad: I do tego w ostatniej chwili. :angryy: Masz już jakiś inny kierunek na oku? :cool3: http://images12.fotosik.pl/109/26ef7c8ddec6232b.jpg Jak uroczo zagląda, taki maciupinek. :loveu: :loveu: :loveu: Filmik fajny, też tak często walczę z Gingerką. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Właśnie nic mi za bardzo nie odpowiada ale coś będę musiała wybrać:shake: Zobaczymy, do jutra muszę coś wymyślić:shake: Baks też lubi te zagryzanie pościelowych potfffooorów:D Quote
Mysia_ Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ojej, to nieciekawie z ta szkołą :shake: Nareszcie Baksikowe foty :multi: Quote
rose Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):To nie my tak daleko mieszkamy tylko ty:PP A tak poza tym to strasznie się wkurzyłam :shake: Przed chwilą dowiedziałam się że nie otwierają kierunku na jaki się zapisałam w szkole i nie wiem co mam teraz zrobić, muszę na szybko zmieniać kierunek tylko na jaki??:shake: ale jestem wściekła, a pierwsze zajęcia już w ten weekend:shake: Hej:* To szybko Ci dali znac... :mad: A w ogole to na jaki kierunek chcialas isc?:) Quote
Patikujek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Hej rose (no bardzo szybko) jeszcze do tego okazało się że otworzyli jedynie 4 kierunki które kompletnie mnie nie interesują i teraz musze szukać jakiejś szkoły:shake: jestem zła jak diabli A chciałam iśc robić technika fotografii Quote
Mona4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 witam pati A moze kubraczek dla baksia aby mu dupeczka niezmarzla:lol: dziewczyna szyje super kubraczki i praktycznie za grosze!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331 Quote
Patikujek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Zaraz zajżę:) A tak w ogóle witam Monisiu:) Quote
rose Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Hej rose (no bardzo szybko) jeszcze do tego okazało się że otworzyli jedynie 4 kierunki które kompletnie mnie nie interesują i teraz musze szukać jakiejś szkoły:shake: jestem zła jak diabli A chciałam iśc robić technika fotografii No to ciekawy kierunek wybralas:) moze jak ja ukończe swoje studia to zrobie jakis kurs fotograficzny:) A Ty szuka, szukaj dalej, moze znajdziesz coś ciekawego:) moze w Poznaniu cos znajdziesz :P Quote
Patikujek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Też może być gdzie mieszkać zaqwsze będę miała(rozumiem że to było aniu zaproszenie:evil_lol) na tym jednoosobowym łóżku będzie nam wygodnie Najgorsze jest to że większość szkół do których dzisiaj dzwoniłam skończyły już nabór kandydatów, lub nie mają miejsca na kierunkach o które pytam:shake: Jejku no i co mam zrobić teraz:shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Też może być gdzie mieszkać zaqwsze będę miała(rozumiem że to było aniu zaproszenie:evil_lol) na tym jednoosobowym łóżku będzie nam wygodnie Najgorsze jest to że większość szkół do których dzisiaj dzwoniłam skończyły już nabór kandydatów, lub nie mają miejsca na kierunkach o które pytam:shake: Jejku no i co mam zrobić teraz:shake: A Wrocław też bierzesz po uwagę? :cool3: Bo ja myślę o przeprowadzce do Wrocka. ;) Quote
Patikujek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Ja biorę wszystko pod uwagę(no może nie liczę Pomorza czy Mazur bo to troszkę daleko):) No i żeby mnie było na tą szkołę stać(mówię tu o kosztach łącznie z dojazdem) P.S Wiesz Asiu we Wrocku też bym mieszkać chciała ale może nie w centrum ale tak bardziej na obrzerzach miasta:) Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wczoraj byłam we Wrocku i dostałam kilka ulotek z różnych szkół. :cool3: Podam Ci stronki ich stronki www, to sobie przejrzysz, może Cię cosik zainteresuje. :cool3: www.zak.edu.pl www.roe.pl www.profesja.edu.pl Pozostałe ulotki jakie dostałam dotyczą nauki języków obcych. Interesuje Cię to może. :cool3: Quote
Patikujek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Zaraz pozaglądam:)_ dzięki Wiem tylko od razu że w żaku nie ma kierunków które by mi odpowiadałay Ostatnio w ogóle zrobiło się modne administracja, bhp i ekonomia a i jeszcze rachunkowośc:shake: Quote
Patikujek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Wiesz co:) ta "Profesja" mi się nawet podoba, do tego mają również swoją siedzibę w Katowicach więc nie miałabym daleko:) Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Wiesz co:) ta "Profesja" mi się nawet podoba, do tego mają również swoją siedzibę w Katowicach więc nie miałabym daleko:) A który kierunek? :cool3: Fotografia? :cool3: Quote
Patikujek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Tak Fotografia, bądź optyka bądź technologia zywności:) Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Tak Fotografia, bądź optyka bądź technologia zywności:) Optyka? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 moja mama jest po optycznym :evil_lol: i nigdy nie pracowała w tym zawodzie :eviltong: Quote
Patikujek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ja przypuszczam też bym nigdy nie pracowała ale jakiś zawód trzeba zrobić, a na fizyce nawet lubiłam ten dział:PP Quote
Patikujek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Wiecie co i wróciłam do punku wejścia:PP Jutro jadę do Legnicy składac papiery do studium na technika weterynarii:shake: Z jednej strony się cieszę a z drugiej muszę jakąs pracę znaleźć:shake: O.K potem dam znać więcej Quote
Eriu Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale zamieszanie z tymi studiami :crazyeye:. Ja to mam wrażenie, że u nas połowa ludzi to nie pracuje w zawodzie, który ukończyli. Quote
rose Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Co Was tak do tego Wrocławia ciągnie ? :P Ja tam Ci radze Pati idz na pedagogike :P Ktoz by nie chcial opiekowac sie i uczyc male wredne dzieciaczki :D:D:D Quote
Recommended Posts