Patikujek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Cześć Mysza:) Nie pogoniły Eriu bo w pobliżu żadnych nie było:evil_lol: (na szczęście) Quote
Patikujek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 CD... Nad Maltą spiąca Jureja i jeszcze z pubu Walki tyranów Quote
Patikujek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Jedzonko bo Bora zrobiła się głodna:eviltong: Komar Ledwo przeżył tą walke Quote
Patikujek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Chwilka odpoczynku na kanapie Ja z moim pitbulem a tu Torcia i zdjecia ze spacerku Quote
Patikujek Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Psy na kanapach i pufach a ludzie na skrawkach grajacy komar Quote
Mysia_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 gdzie ten filmik, o którym mówiłaś? :eviltong: Quote
Mona4 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pati gdzie sie podziewasz? Wskakuj w Busa i przyjedz z baksem pujdziemy na spacer lasem do pabu na Piweczko,ten kto jescze chetny to mile widziany... Quote
Asia & Ginger Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Mona4 napisał(a):Pati gdzie sie podziewasz? Wskakuj w Busa i przyjedz z baksem pujdziemy na spacer lasem do pabu na Piweczko,ten kto jescze chetny to mile widziany... O tak, piweczko to to co Pati lubi najbardziej. :cool3: :diabloti: Na pewno przeczytała to zaproszenie i już jedzie do Ciebie. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Już jestem i: Po 1. Piweczko to nie jest to co ja lubię najbardziej:shake: mam inne upodobania Po 2. Dzisiaj przyjechać nie mogłam, umówiona wizyta u babci :shake::placz: mam dość Po 3. Zdjęcia Baksika mam tylko nie miałam kiedy ich wstawić. Postaram się jutro. Po 4. Jeśli ludzie w autobusie stwierdzają że mam zaniedbanego psa (pijaczki ale tak powiedzieli) to najwidoczniej czas na fryzjera, by podciąć te kędzieżawe włoski:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a wybierasz sie jutro do schroniska? :eviltong: Quote
Patikujek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Niestety dzisiaj przyjechać nie mogłam, i jak na razie nie wiem do końca kiedy będę ale w najbliższych dniach na pewno Quote
Mona4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 tylko plissssssss,zadzwon najpiew ,zebys nieprzyjechala pod zamkniete dzwi. Teraz od 7 do 13 jestem w pracy! Quote
Patikujek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ok dam znać, ale tamto: Niestety dzisiaj przyjechać nie mogłam, i jak na razie nie wiem do końca kiedy będę ale w najbliższych dniach na pewno Było kierowane akurat do Mysi w związku ze schroniskiem:) Quote
Mysia_ Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ok dam znać, ale tamto: Było kierowane akurat do Mysi w związku ze schroniskiem:) w związku ze schroniskiem to wyprałam Ci ciuchy :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witamy :) Super focie zazdroszcze takiego wypadu... Pozdrawiamy i Baksia byśmy chcieli też zoaczyc :):loveu: Quote
Patikujek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Dzięki Mysiu Kasia najlepiej Baksia zobaczysz jak przyjedziesz do Zabrza:evil_lol: Po południu wstawię fotki Baksikowe Quote
Kasia_zg Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witanko :) Oj Pati było by fajniutko zobaczyc Baksia na żywo ehhh tylko czemu wy tak daleko mieszkacie :) Zatem czekamy na foteczki:) Miłego dzionka:loveu: Quote
Patikujek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 To nie my tak daleko mieszkamy tylko ty:PP A tak poza tym to strasznie się wkurzyłam :shake: Przed chwilą dowiedziałam się że nie otwierają kierunku na jaki się zapisałam w szkole i nie wiem co mam teraz zrobić, muszę na szybko zmieniać kierunek tylko na jaki??:shake: ale jestem wściekła, a pierwsze zajęcia już w ten weekend:shake: Quote
Patikujek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No dobra to troche zdjęć, i potem jeszcze filmik wstawię jak się wgra:) Quote
Patikujek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Walka Baksymiliana z pościelowymi potfffoooorami FILMIK Quote
Recommended Posts