Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]Po 1 pamietajcie żeby głosować!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[B][COLOR=darkorange]Po 2 ja jutro będę na wystawie w Bytomiu czy ktoś też będzie??[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorange]Facetów to zawsze trzeba pilnować nie ważne czy starych czy młodych:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Wielkie dzięki Asiu:)[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorange]Chciałam iść do Wrocławia, tam jest zaoczne jednak troszkę drogo tam chcą 350zł/mies.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Jakby doliczyć do tego zakwaterowanie i wyżywienie to jest to conajmniej 600zł./mies[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Raczej nie stać mnie na to:shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Teraz próbuję się dodzwonić do legnicy jeszcze, zobaczymy ile tam sobie życzą??[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Chciałam iść do Wrocławia, tam jest zaoczne jednak troszkę drogo tam chcą 350zł/mies.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Jakby doliczyć do tego zakwaterowanie i wyżywienie to jest to conajmniej 600zł./mies[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Raczej nie stać mnie na to:shake:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Teraz próbuję się dodzwonić do legnicy jeszcze, zobaczymy ile tam sobie życzą??[/COLOR][/B][/quote]
Byłam w tej szkole Meritum we wtorek we Wrocku i nawet przyzwoicie to wyglada;).
Ja planuje (a raczej moja mama za mnie planuje:shake:),ze tam na weekendy chodzic,a w tygodniu na studia na zootechnike:roll:.
Wiesz czasem nie liczy ile za miesiac licza ale jaka kadra i gdzie...bo tu beda zajecia w labotoriach uniwersytety przyrodniczego wiec calkiem dobrze wyglada to.

Posted

[B][COLOR=darkorange]Ja bym tam chetnie poszła ale nie stać mnie na to:shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A nie słyszłam o tym kierunku o dziennych i bezpłatnych[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]:shake:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Ja bym tam chetnie poszła ale nie stać mnie na to:shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A nie słyszłam o tym kierunku o dziennych i bezpłatnych[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]:shake:[/COLOR][/B][/quote]
Ja tez nie slyszalam bo przeciez takie szkoly na ludziach musza zarabiac.

Posted

[B][COLOR=darkorange]Ludzie co ja mam robić???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Na szkołę w Wrocku mnie nie stać w Legnicy nikt nie odbiera (więc nie wiem jakie koszty ale jak przypuszczam podobne) a nie mam pojęcia w jakim innym kierunku bym iść mogła???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Moi rodzice w życiu się nie zgodzą żebym sobie rok darowała(chociaż ja chciałam)[/COLOR][/B]

Posted

Idź na takie studia, których nie będziesz żałowac.
A jak chcesz te technikum, to zrób tak jak Eria, ona jeździ do Warszawy raz w tygodniu. Napisz do niej, napewno ci coś napisze o tej szkole:p

Posted

[quote name='Pianka']Idź na takie studia, których nie będziesz żałowac.
A jak chcesz te technikum, to zrób tak jak Eria, ona jeździ do Warszawy raz w tygodniu. Napisz do niej, napewno ci coś napisze o tej szkole:p[/quote]

ten sam kierunek co w wrocławiu w dodatku droższy i w tym roku się kończy :eviltong:

Posted

[B][COLOR=darkorange]no duzo droższy z tego co Eria pisała to płaci 450zł./mies a do tego droższy dojazd tam niż do wrocławia:([/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Myślałam że3b y w tym roku rzeczywiście się za chemię wziąć i w przyszłym roku na weterynarie zdawać jednak z tego co wiem to tam jest wielu chetnych a ja jak przypuszczam samych piatek z matury mieć nie będę[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A poza tym mama nie zgadza się na stratę roku(jej zasady puki mieszkam pod jej dachem - jak ona to mówi)[/COLOR][/B]

Posted

Pati, a jakbyś przez ten rok poszła do pracy i za rok jeszcze raz maturkę pisała? Ja jak nie dostnę się na weterynarie to chcę tak zrobić...
A może zootechnika jesli nie weterynaria? Tam jest łatwiej się dostac....

Posted

[B][COLOR=darkorange]Tylko co po zootechnice moge robić[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A o tej opcji z praca myslałam ale moja mama na to nie pójdzie, ona się zgadza żebym chemie w przyszłym roku zdawała ale mam iść gdzieś do szkoły na ten czas:shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A z nią nie ma łatwo się dogadać[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Ja własnie o tym fryzjerstwie myślę(o kursie w łodzi)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Tylko muszę się dowiedzieć jak w Zabrzu sytuacja wygląda bo we Wrocławiu jak jestes zarejestrowana w urzędzie dla bezrobotnych to musisz najpierw wyłozyć za ten kurs a potem urząd po jego zakończeniu ci zwraca kase:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]W przyszłym tygodniu przejdę się do UdB i popytam o to wszystko:)[/COLOR][/B]

Posted

no to powodzenia ;)
Podobno po pierwszym roku zootechniki można przenieśc się na weterynarię, bo są te same przedmioty :p Ala (ta ktorej nie lubimy:eviltong: ) studiuje właśnie zootechnikę, miała plan , ze sie przeniesie na weterynarię, ale zootechnika bardzo jej się spodobała ;)

Posted

Ja znam pare osób, ktore studiują zootechnike i im się podoba.

Pati co można robić? Wszystko co związane ze zwierzetami oprócz ich leczenia. Przy niektórych rzeczach potrzebne sa kursy ale to da sie zrobić.

[QUOTE][B][COLOR=#ff8c00]Ja własnie o tym fryzjerstwie myślę(o kursie w łodzi)[/COLOR][/B][/QUOTE]
No to jak myślisz o tym. To czemu nie spróbowac? W końcu to coś konkretnego, nie?:p