Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Byśmy zdjatek dodać zapomnieli:crazyeye: !!!!
Ale na całe szczęście spojarzałem przed chwilą na półkę i zobaczyłam Pati telefon i zaraz mi się przypomniało że mam kilka zdjęć z wczorajszego grilla, jestem na nich i moja kolezanka:eviltong:
A najpierw była zabawa serpentynką:

No teraz to w domku przed grillem:

Sunia

A to już na ogródku:

Posted

Cześc Pati! Ja zagląda, zaglądam, tylko ostatnio mało czasu mam :shake: Ale widzę że się Baksiu nic nie zmienił, cały czas uszka do góry i na pyszczku uśmiech :loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

No nareszcie Pati mogła mnie znów na wyżyny dogomanii wynieść, przez ten jej szmelc zwany komputerem , który regularnie się psuje nie miała dojścia do neta i tak nisko opadłem a jutro załatwie jakieś zdjątka :)

Posted

Gdy kiedys powiedziałam komuś że mój Bax pomaga m,i w domu to mnie ta osoba wysmiała a teraz proszę mam dowód, mój pies się za chydraulikę zabrał:evil_lol:

Posted

No ostatnio była ładna pogoda to posiedzieliśmy troszkę z moim Piksiozaurem na podwórku z naszą sąsiadką i jego koleżanką :)

To właśnie jego koleżanka z sąsiedctwa-Sami

To buziaczek na przywitanie

Posted

zaba14 napisał(a):
Nie spinasz mu włoskow?? :cool3:

A ze sie tak zapytam po co ? Tak ma o wiele wiecej uroku niz piseki w kucyczkach (swoją droga ciekawe co one o tym myślą ;) )

Posted

zaba14 napisał(a):
Nie spinasz mu włoskow?? :cool3:

Nie ponieważ on nie lubi a po drugie według mnie on lepiej wygląda w naturalnej fryzurze

nathaniel napisał(a):
A ze sie tak zapytam po co ? Tak ma o wiele wiecej uroku niz piseki w kucyczkach (swoją droga ciekawe co one o tym myślą ;-) )

Wydaje mi się że psiaki z kucykami a szczególnie panowie nie są najszczęśliwsi że ktoś im coś na głowie każe nosić :)

P.S
Jak wam się mój nowy piękny banerek podoba??:loveu:
Lupe mi robiła :)