Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Jakie piękne miejsce! Te drzewa <3 :) Cuuudo, magicznie.

Rychu świetnie wygląda w kubraczku. Chociaż te miny to jak jakiś mafioza :D

Blu coraz piękniejszy! <3 Podoba mi się mocno!

Posted

Super foty :D

Ja ufam flexi ale tylko tym starym modelom. Stara flexi classic była i będzie dla mnie najlepsza. Barko miał linkową, która sama w końcu strzeliła, a na sam koniec kupiłam dla bezpiecznych wieczorów 8 m czarną. I jest w stanie nienaruszonym. 

Ale jak mus to mus.

Posted

W końcu dotarł do mnie z przesiadką na Śląsku cudowny komplet od "U milki" Jestem zachwycona, choć mój błąd, że nie zamówiłam minimalnie większej obroży . Ale i tak wygląda pięknie.

Wstawiam fotkę cykaną na szybko (do kompletu jeszcze smycz) - w realu kolory są dużo żywsze jak na foto

20180223_160208.jpg

Jutro na spacerze cyknę może coś porządniejszego :*

Posted
21 minut temu, Ania :) napisał:

Podobają mi się te obroże, ale kompletnie im nie ufam :p wydają mi się słabe xd

Może tak na zdjęciach wyglądają, bo na żywo wygląda na pancerną. Z resztą wkrótce się dowiemy

53 minuty temu, *Magda* napisał:

Ładna, choć ja tam wolę psy w łańcuszkach :)

Ja tez lubię łańcuszki, ale jakoś nie mam serca przy mrozie psu łańcuszka kupować i zakładać

Posted
51 minut temu, angineuuka napisał:

to jest trwałe wbrew pozrom ;P 

Mi się podoba ale u kogoś, miałam plecionke i na żywo to dla mnie nie jest to :) 

Dla mniejszego psa jak mój Blu nie wyobrażam sobie tego. Ta ma prawie 4 cm szerokości i grubości ponad pół cm. Jest dość sztywna. Blumowi nie robi to różnicy, ale u mniejszego psa robiło by to za kołnierz ortopedyczny :{

Posted
4 minuty temu, Patikujek napisał:

Dla mniejszego psa jak mój Blu nie wyobrażam sobie tego. Ta ma prawie 4 cm szerokości i grubości ponad pół cm. Jest dość sztywna. Blumowi nie robi to różnicy, ale u mniejszego psa robiło by to za kołnierz ortopedyczny :{

Ogolnie już o plecionkach mówię ;) znam chi w obroży plecionkowej :D Ale dla mnie to nie jest to. 

Posted
13 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Mnie pierwsze co przyszło na myśl to to, czy ta obroża jest dla psa wygodna?

Bo mój to delikatniś jest, większość obróżek mu przeszkada:D

Pewnie nie dla każdego. Blumowi nie robi nic różnicy, ale przypuszczam, że przy delikatnym psie mogłaby go denerwować

Posted

U nas śniegu brak, ale mróz koło -5 w ciągu dnia trzyma. Dlatego też byliśmy dzisiaj na spacerku z Hugo. Hugo może nie jest super kolegą do zabaw, ale zawsze to jakieś inne towarzystwo niż tylko ja :)

DSC06939.jpg

DSC06923.jpg

DSC06912.jpg

DSC06898.jpg\

DSC06890.jpg

Posted
56 minut temu, Ania :) napisał:

To się psiaki wyszalały :D 

U nas trochę większy mróz, bo -12 .. 

Jakby tyle było, to żadna siła z domu by mnie nie wyciągnęła :P

No i jeszcze u mnie są wieczne wichury... Wieje tak, że ma się wrażenie iż miliony igiełek twarz przeszywają. jak jest zimniej to się normalnie nie da już

Posted
2 godziny temu, Ania :) napisał:

To się psiaki wyszalały :D 

U nas trochę większy mróz, bo -12 .. 

To gdzie wy mieszkacie? Na pomorzu? 

U nas pod Szczecinem też -12. Nie żeby gdzie indziej nie było mrozów ale podobno tylko na zachodzie i pomorzu miało być tak zimno.

Co do plecionkek, to ja przy moich gamoniach bałabym sie że sie te sznurki powyciągają. 

Super foty :D słońce najlepsze

Posted
6 minut temu, kropi124 napisał:

podobno tylko na zachodzie i pomorzu miało być tak zimno.

W lubelskim też jest tak zimno, przy granicy z Ukrainą ;)

We Wrcoławiu tylko trochę mroźno, ale przyjemnie dzisiaj :)

Fajne zdjęcia, mnie nadal brak spacerów i terenów zielonych... ehhh...

Posted

Jak ktoś znajdzie chwilę to niech podrzuci link do tematu "czekamy na szczeniaka" nie tak dawno się tam odzywałam,a teraz go nie widzę. Ani w moich obserwowanych, ani w ogóle....

Posted
3 godziny temu, kropi124 napisał:

To gdzie wy mieszkacie? Na pomorzu? 

U nas pod Szczecinem też -12. Nie żeby gdzie indziej nie było mrozów ale podobno tylko na zachodzie i pomorzu miało być tak zimno.

Co do plecionkek, to ja przy moich gamoniach bałabym sie że sie te sznurki powyciągają. 

Super foty :D słońce najlepsze

Ostrów wlkp. Na spacerze byliśmy o 10 rano i tyle stopni było. Później w dzień było trochę "cieplej" :) no ale dzisiaj w nocy dojdzie na pewno do -15. 

Posted

W Małopolsce też było -12 rano. My wymarzliśmy na spacerze, a na psach temperatura nie zrobiła większego wrażenia. Ważne, że był ich ukochany śnieg ;)

Wpadam z doskoku. Nie mam już czasu na dogo :((( Zaczęłam pracę na etat i ech :(

Ciekawa jestem tego przyszłego papika :)

Posted
3 godziny temu, Patikujek napisał:

Jak ktoś znajdzie chwilę to niech podrzuci link do tematu "czekamy na szczeniaka" nie tak dawno się tam odzywałam,a teraz go nie widzę. Ani w moich obserwowanych, ani w ogóle....

Tak jakby został usunięty? Weszłam z wyszukiwarki i pojawia się informacja, że strona nie istnieje :D