Anza&Hacker Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 W końcu udało mi się przebrnąć przez całą Twoją galerie:multi: To też w końcu zabieram głos:cool3: - Baksio zawsze mi się podobał, zwłaszcza długo-kłaczny, ale w nowej fryzurce też mu do twarzy:lol: Szkoda mi tylko tych cudnych charakterystycznych dla niego wcześniej kłaków zwisających z uszek - teraz to już nie te same uszka, które wzbudzały taki podziw:-( Masz super szczurki! - mi zawsze mażył się szczur husky, ale jak zawsze mam inne - teraz dwa czarnuchy u mnie są, ale za to myśle o rodowodowym huskim, tylko jak tych rodziców namówić na dziewiątego futrzaka w domu:angryy: Czekamy na nowe zdjęcia - zwłaszcza te w lepszej jakości:p Quote
nathaniel Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pati gdzie Ty się szwendasz, może jakiś spacer ? Czy cus :evil_lol: Quote
anetta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jakie on jest wesolutki na tych fotuniach :jumpie: Quote
Mysia_ Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nathaniel , Pati pewnie przygotowuj się do imprezy :cool3: W końcu jutro pani Baksia kończy "osiemnastkę" :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 No to mprawda troche robotki mam bo jutro moje urodziny a wczoraj urodzinki taty były.:) A po urodzinkach aparacik sobie kupuje to będzie dużo fajnych fotek:) P.S Musiałaś wszystkim wypaplać???:mad::mad::mad: Quote
zaba14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Hej Pati!! :) [SIZE=6][COLOR=red]Wszystkiego Naj Naj Naj! raz jeszcze :) i niech ta 18 Ci do głowy nie uderzy[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: :tort: :BIG: Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzięki Aniu:loveu: Ja z Baksymilianem świętujemy dzisiaj moje 18 więc troche fotek postaram się porobić i jutro wkleje:):BIG: :tort: :new-bday: Tylko szkoda że pada bo nie da się grilla na ogródku zrobć i cała hołota znaczy się rodzina:loveu: będzie w domu siedziec:angryy: Pzrdóffka:):multi: Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wszystkiego[B] najpsiesiejszego[/B] z okazji 18'stki:Rose: ...dobrego aparatu, udanych fotek, nowego pieska, więcej zwierzątek, miłych chwil z podopieńczymi, braku złości na kudłacze, ciepłych serduszek do okoła.... i mnustwo, mnustwo, mnustwo cierpliwości do wybryków i niespodzianek mniejszych braci:p Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 100 lat , 100 lat :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :new-bday: :new-bday: :tort: teraz to ci już życie z górki poleci :evil_lol: :evil_lol: do osiemnastki strasznie się ślimaczy ,a potem ..... cholera ja nawet nie wiem kiedy tyle lat przeleciało już. Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzięki [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=11194"][B]Anza&Hacker[/B][/URL] oraz[B] [U]Vectra[/U][/B] :loveu: Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wszystkiego naj [SIZE=1]upolowałas juz jakaś cyfrówkę? Mnie cyfrówki opętały :evil_lol:[/SIZE] Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzięki nathaniel za życzonka:loveu: :* A i upolowałam już jeden aparacik Canon A430 ma dośc fajny zzom przy tej cenie i ludzie go sobie chwalą:) Quote
Pianka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 To i ja sie dołanczam do życzeń:evil_lol: Wszystkiego Naj:Rose: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ooo widzę, że ktoś tutaj urodzinki ma, i to nie byle jakie :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]W związku z ukończeniem 18 roku życia pomyśl o :[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [LIST=1] [*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Kremie przeciwzmarszczkowym :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Funduszu emerytanlnym :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]osteoporozie :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][B][SIZE=4][COLOR=red]schizofreni[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]... może już przestanę wymieniać, bo jeszcze się załapmiesz :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]18 LAT MINĘŁO ... JAK JEDEN DZIEŃ ![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S. [B][U]i ani się obejrzysz, a stuknie Ci 40! :evil_lol: :evil_lol:[/U][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]To Twoje 18 urodziny :BIG: więc idziemy na wycieczkę :Dog_run: i bierzemy buteleczkę :drinking: ... Teraz już dozwolona impreza szalona :cunao: , byle misiu Fiku-Miku :lol: :cool3: nie narobił kłopociku!! :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Dosia&Borys Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [CENTER][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]Sukcesów w dorosłym życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń[/SIZE][/COLOR][/B] :new-bday: :new-bday: :new-bday: [B][COLOR="DarkOrange"][SIZE="4"]Osiemnasty stukł Ci roczek, zrobiłaś kolejny w dorosłość kroczek. Niechaj zawsze szczęście Ci sprzyja, to co złe z daleka omija, wszystko co pragniesz by się ziściło i tak jak chcesz zawsze było.[/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR="YellowGreen"][SIZE="4"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18! ŻYCZY DOSIA&BORYS :BIG:[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER] P.S. Ty masz dziś urodzinki, a ja miałam przedwczoraj ;) Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ale jesteś stara!!! :cool3: wszystkiego najlepszego :BIG: Quote
onek Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 My też - [B][SIZE=3][COLOR=red]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:new-bday: :bday: :tort: :cunao: :BIG: [/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Czy fotki z imprezki będą? [/COLOR] Quote
lothia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 wszystkiwgo czego Ci inni nie życzyli , a o czy marzysz :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :drinking: :drinking: :beerchug: Twoje zdrowie Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='onek']My też - [B][SIZE=3][COLOR=red]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:new-bday: :bday: :tort: :cunao: :BIG: [/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Czy fotki z imprezki będą? [/COLOR][/quote] jeżeli będą najpierw fotki a potem imprezka, to pewnie będą :cool3: w odwrotnej kolejności to chyba raczej na pewno nie :diabloti: Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [COLOR="DeepSkyBlue"][b]Jak strumyk bystrej wody po zielonej płynie niwie tak niech płynie wiek Twój młody mile i szczęśliwie.[/COLOR][/b] :BIG::sweetCyb::cunao::cunao::knajpa::BIG: Quote
Patikujek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 [CENTER][B][I][SIZE=4][COLOR=red]Bardzo dziękuję za życzenia:[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I]Piance[/I][/B] [B][I]Dadze i Oskarowi[/I][/B] [I][B]Dosi&Borysowi[/B][/I] [SIZE=1](P.S Które urodzinki obchodziłaś i wszystkiego najlepszego:))[/SIZE] [B][I]leemonce[/I][/B] [B][I]onkowi[/I][/B] [B][I]lothii[/I][/B] [B][I]anettcie[/I][/B] [B][I]Mysi Zabrze[/I][/B] [B][I]nathanielowi[/I][/B] [B][I]żabie14[/I][/B] [B][I]Anzie$Hakerowi[/I][/B] [B][I]Vektrze[/I][/B] [B][/B] [B][I]Urodzinki były udane choć to tylko rodzina dzisiaj była więc babciwe się szybko zmyły:evil_lol: [/I][/B] [B][I]Kaska na aparat się uzbierała a i nawet na artykuły do niego :)[/I][/B] [B][I]Fotek nie ma bo zapomniałam robić ale jest kilka z wczorajszej kompieli:)[/I][/B] [B][/B] [B][I]Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzonka również ekipie dogo od której e-maila dostałam:loveu:[/I][/B][/CENTER] Quote
BORA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday::BIG::tort: P.S. Życzonka trochę spoźnione bo nie zaglądałam na dogo kilka dni... Quote
Basia&Safi Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [B][I]Dziś Twoja 18-tka. Kończy się życie pod specjalnym nadzorem. Nareszcie nadszedł czas, kiedy wszystkie drzwi stają przed Tobą otworem! * Prawdziwej miłości wiele radości wspaniałych orgazmów zwariowanych odjazdów łóżka bez wibratora kochanka,-nie amatora portfela pełnego i życia udanego *[/I][/B]:):):):):):)) Quote
Recommended Posts