Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

W końcu udało mi się przebrnąć przez całą Twoją galerie:multi:
To też w końcu zabieram głos:cool3: - Baksio zawsze mi się podobał, zwłaszcza długo-kłaczny, ale w nowej fryzurce też mu do twarzy:lol: Szkoda mi tylko tych cudnych charakterystycznych dla niego wcześniej kłaków zwisających z uszek - teraz to już nie te same uszka, które wzbudzały taki podziw:-(

Masz super szczurki! - mi zawsze mażył się szczur husky, ale jak zawsze mam inne - teraz dwa czarnuchy u mnie są, ale za to myśle o rodowodowym huskim, tylko jak tych rodziców namówić na dziewiątego futrzaka w domu:angryy:

Czekamy na nowe zdjęcia - zwłaszcza te w lepszej jakości:p

Posted

No to mprawda troche robotki mam bo jutro moje urodziny a wczoraj urodzinki taty były.:)
A po urodzinkach aparacik sobie kupuje to będzie dużo fajnych fotek:)

P.S
Musiałaś wszystkim wypaplać???:mad::mad::mad:

Posted

Dzięki Aniu:loveu:

Ja z Baksymilianem świętujemy dzisiaj moje 18 więc troche fotek postaram się porobić i jutro wkleje:):BIG: :tort: :new-bday:

Tylko szkoda że pada bo nie da się grilla na ogródku zrobć i cała hołota znaczy się rodzina:loveu: będzie w domu siedziec:angryy:

Pzrdóffka:):multi:

Posted

Wszystkiego[B] najpsiesiejszego[/B] z okazji 18'stki:Rose:

...dobrego aparatu, udanych fotek, nowego pieska, więcej zwierzątek, miłych chwil z podopieńczymi, braku złości na kudłacze, ciepłych serduszek do okoła.... i mnustwo, mnustwo, mnustwo cierpliwości do wybryków i niespodzianek mniejszych braci:p

Posted

100 lat , 100 lat :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :new-bday: :new-bday: :tort:

teraz to ci już życie z górki poleci :evil_lol: :evil_lol: do osiemnastki strasznie się ślimaczy ,a potem ..... cholera ja nawet nie wiem kiedy tyle lat przeleciało już.

Posted

Dzięki nathaniel za życzonka:loveu: :*

A i upolowałam już jeden aparacik Canon A430 ma dośc fajny zzom przy tej cenie i ludzie go sobie chwalą:)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ooo widzę, że ktoś tutaj urodzinki ma, i to nie byle jakie :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]W związku z ukończeniem 18 roku życia pomyśl o :[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[LIST=1]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Kremie przeciwzmarszczkowym :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Funduszu emerytanlnym :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]osteoporozie :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][B][SIZE=4][COLOR=red]schizofreni[/COLOR][/SIZE] :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LIST][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]... może już przestanę wymieniać, bo jeszcze się załapmiesz :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]18 LAT MINĘŁO ... JAK JEDEN DZIEŃ ![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S. [B][U]i ani się obejrzysz, a stuknie Ci 40! :evil_lol: :evil_lol:[/U][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]To Twoje 18 urodziny :BIG: więc idziemy na wycieczkę :Dog_run: i bierzemy buteleczkę :drinking: ... Teraz już dozwolona impreza szalona :cunao: , byle misiu Fiku-Miku :lol: :cool3: nie narobił kłopociku!! :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[CENTER][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]Sukcesów w dorosłym życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń[/SIZE][/COLOR][/B]

:new-bday: :new-bday: :new-bday:

[B][COLOR="DarkOrange"][SIZE="4"]Osiemnasty stukł Ci roczek, zrobiłaś kolejny w dorosłość kroczek. Niechaj zawsze szczęście Ci sprzyja, to co złe z daleka omija, wszystko co pragniesz by się ziściło i tak jak chcesz zawsze było.[/B][/COLOR][/SIZE]

[B][COLOR="YellowGreen"][SIZE="4"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18! ŻYCZY DOSIA&BORYS :BIG:[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

P.S. Ty masz dziś urodzinki, a ja miałam przedwczoraj ;)

Posted

My też - [B][SIZE=3][COLOR=red]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:new-bday: :bday: :tort: :cunao: :BIG: [/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]Czy fotki z imprezki będą? [/COLOR]

Posted

[quote name='onek']My też - [B][SIZE=3][COLOR=red]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:new-bday: :bday: :tort: :cunao: :BIG: [/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]Czy fotki z imprezki będą? [/COLOR][/quote]

jeżeli będą najpierw fotki a potem imprezka, to pewnie będą :cool3: w odwrotnej kolejności to chyba raczej na pewno nie :diabloti:

Posted

[COLOR="DeepSkyBlue"][b]Jak strumyk bystrej wody
po zielonej płynie niwie
tak niech płynie wiek Twój młody
mile i szczęśliwie.[/COLOR][/b]

:BIG::sweetCyb::cunao::cunao::knajpa::BIG:

Posted

[CENTER][B][I][SIZE=4][COLOR=red]Bardzo dziękuję za życzenia:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I]Piance[/I][/B]
[B][I]Dadze i Oskarowi[/I][/B]
[I][B]Dosi&Borysowi[/B][/I]
[SIZE=1](P.S Które urodzinki obchodziłaś i wszystkiego najlepszego:))[/SIZE]
[B][I]leemonce[/I][/B]
[B][I]onkowi[/I][/B]
[B][I]lothii[/I][/B]
[B][I]anettcie[/I][/B]
[B][I]Mysi Zabrze[/I][/B]
[B][I]nathanielowi[/I][/B]
[B][I]żabie14[/I][/B]
[B][I]Anzie$Hakerowi[/I][/B]
[B][I]Vektrze[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Urodzinki były udane choć to tylko rodzina dzisiaj była więc babciwe się szybko zmyły:evil_lol: [/I][/B]
[B][I]Kaska na aparat się uzbierała a i nawet na artykuły do niego :)[/I][/B]
[B][I]Fotek nie ma bo zapomniałam robić ale jest kilka z wczorajszej kompieli:)[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzonka również ekipie dogo od której e-maila dostałam:loveu:[/I][/B][/CENTER]

Posted

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday::BIG::tort:

P.S. Życzonka trochę spoźnione bo nie zaglądałam na dogo kilka dni...

Posted

[B][I]Dziś Twoja 18-tka.
Kończy się życie
pod specjalnym nadzorem.
Nareszcie nadszedł czas,
kiedy wszystkie drzwi
stają przed Tobą otworem!
*
Prawdziwej miłości
wiele radości
wspaniałych orgazmów
zwariowanych odjazdów