Gienia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 witaj Pati Masz pozdrowienia od M i smutna wiadomość ze Emiś odszedł 2.07.2009 o 12.30 ;( Quote
Nati28 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Witamy pierwszy raz ;) Piekny ten Twoj piesek i tez juz ma swoje lata jak moj Coco :p Quote
Patikujek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Witam wszystkich kope lat mnie tu nie było :P ale jakos nie miałam weny żeby wchodzić A dzisiaj doznałam szoku to już w ogóle nie ta dogomania, którą tak lubiłam, całkowita zmiana, dobrze że chociaż fotoblog został:) Pozdrawiam gorąco, jak znajdę kiedyś sily to może wpadnę wkleić jakieś foty :) Quote
mrowa23 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Pati nie wpadaj bo nie mam teraz kasy na chrzcionowe prezenty- wiesz teraz to dzieci chcac lapki, auta itd a my goli i weseli- ale mamy szczeniaki do wydania heheh wiec jak cos wiesz...nie da rady inaczej to damy malego w prezencie niach niach niach... wpadnij do poznania kochana.... a najlepiej sie przeprowadz to bede miala blizej zeby wyciagac cie na kawe( tak kultulalnie musi byc:) ) Quote
mrowa23 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Pati nie wpadaj bo nie mam teraz kasy na chrzcionowe prezenty- wiesz teraz to dzieci chcac lapki, auta itd a my goli i weseli- ale mamy szczeniaki do wydania heheh wiec jak cos wiesz...nie da rady inaczej to damy malego w prezencie niach niach niach... wpadnij do poznania kochana.... a najlepiej sie przeprowadz to bede miala blizej zeby wyciagac cie na kawe( tak kultulalnie musi byc:) ) Quote
Patikujek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Dorotko ty wiesz, że ja z ogromną chęcią bym na stałe do poznania przyjechała :) niestety bez pracy i mieszkania o nie wyjdzie :( ale może kiedyś P.S jak tam wasz dom, tak w ogóle na NK do ciebie niedawno pisałam Quote
mrowa23 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ooo ja cale wieki na nk nie zalogowana bylam hehe... wiesz mowisz i masz ale to na gg nadal ten sam nr masz? ;P Quote
Patikujek Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Nie będę się rozpisywać, skoro się zalogowałam już to w skrócie: POZDRÓWKI DLA WSZYSTKICH!!!! Quote
Asia & Ginger Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Pati w końcu dałaś znak życia! :multi: Co tam u Ciebie? Jak Baksiu? Quote
megi82 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]zaginął york: http://www.dogomania.pl/threads/184103-Warszawa-Mokotów-Zginął-York [/FONT] Quote
Patikujek Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Hello wszystkim :D zjawiłam się w końcu... Mam nadzieję że wszyscy skaczą z radości :P A teraz jeszcze więcej przyjemności bo uwaga, uwaga!!!!!........... mam kilka zdjęć :) Baksik się starzeje ale po nim tego nie widać, no może ciutkę szybciej się męczy. Pozdrawia też wszystkich znajomych :) No to jedziemy. Najpierw kotka sąsiadów (nie wiem jak się nazywa, ale tak ładnie pozowała) Lufka (pies Manixsy) troche dziwnie wyszła ale ewidentnie nie miała ochoty pozować dzisiaj No to teraz czas na gwiazdę przedstawienia czyli Baksymiliana :D Myślę, że kiedyś znów się odezwę więc do usłyszenia :D P.S Fotki są z dzisiaj więc możecie mi wierzyć że Baksik żyje i ma się dobrze :P Quote
Doti1986 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/999/dscf7308t.jpg Śliczny:) Quote
mrowa23 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 :laola: czolem Pati! my ciagle czekamy:cool3: Quote
Patikujek Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Hej, to znowu ja :) Mam znów trochę fotek, jednak nie baksikowych. Trochę schroniskowców :D Niestety fotki są dość marne, padł mi mój komp i na tym nie mam żadnych pożytecznych programów :/ Dobra to jedziemy z fotkami :) Od lewej: Krzyś (biały) Korcik (czarny) i Rudi Klucha Rudi Quote
Patikujek Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Korcik Maksio Krzyś (biały) i Korcik Popowodziowy nowy staw :P Kanis Quote
Patikujek Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Ibis Warka Z serii "Potfffoooorrrryyyyy atakują Majkę" Quote
Recommended Posts