Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Witam wszystkich kope lat mnie tu nie było :P ale jakos nie miałam weny żeby wchodzić
A dzisiaj doznałam szoku to już w ogóle nie ta dogomania, którą tak lubiłam, całkowita zmiana, dobrze że chociaż fotoblog został:)

Pozdrawiam gorąco, jak znajdę kiedyś sily to może wpadnę wkleić jakieś foty :)

Posted

Pati nie wpadaj bo nie mam teraz kasy na chrzcionowe prezenty- wiesz teraz to dzieci chcac lapki, auta itd a my goli i weseli- ale mamy szczeniaki do wydania heheh wiec jak cos wiesz...nie da rady inaczej to damy malego w prezencie niach niach niach... wpadnij do poznania kochana.... a najlepiej sie przeprowadz to bede miala blizej zeby wyciagac cie na kawe( tak kultulalnie musi byc:) )

Posted

Pati nie wpadaj bo nie mam teraz kasy na chrzcionowe prezenty- wiesz teraz to dzieci chcac lapki, auta itd a my goli i weseli- ale mamy szczeniaki do wydania heheh wiec jak cos wiesz...nie da rady inaczej to damy malego w prezencie niach niach niach... wpadnij do poznania kochana.... a najlepiej sie przeprowadz to bede miala blizej zeby wyciagac cie na kawe( tak kultulalnie musi byc:) )

Posted

Dorotko ty wiesz, że ja z ogromną chęcią bym na stałe do poznania przyjechała :)
niestety bez pracy i mieszkania o nie wyjdzie :(
ale może kiedyś

P.S
jak tam wasz dom, tak w ogóle na NK do ciebie niedawno pisałam

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Hello wszystkim :D
zjawiłam się w końcu... Mam nadzieję że wszyscy skaczą z radości :P
A teraz jeszcze więcej przyjemności bo uwaga, uwaga!!!!!........... mam kilka zdjęć :)
Baksik się starzeje ale po nim tego nie widać, no może ciutkę szybciej się męczy. Pozdrawia też wszystkich znajomych :)
No to jedziemy.
Najpierw kotka sąsiadów (nie wiem jak się nazywa, ale tak ładnie pozowała)

Lufka (pies Manixsy) troche dziwnie wyszła ale ewidentnie nie miała ochoty pozować dzisiaj

No to teraz czas na gwiazdę przedstawienia czyli Baksymiliana :D

Myślę, że kiedyś znów się odezwę więc do usłyszenia :D

P.S
Fotki są z dzisiaj więc możecie mi wierzyć że Baksik żyje i ma się dobrze :P

Posted

Hej, to znowu ja :) Mam znów trochę fotek, jednak nie baksikowych. Trochę schroniskowców :D Niestety fotki są dość marne, padł mi mój komp i na tym nie mam żadnych pożytecznych programów :/

Dobra to jedziemy z fotkami :)

Od lewej: Krzyś (biały) Korcik (czarny) i Rudi

Klucha

Rudi