Patikujek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Wielkie dzieki a teraz taka ciekawostka Fenomelnalna moc ludzkiego umysłu Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu. Dzjiee się tak paoinweż ldzkui usmył nie cztya kdaeżj lriety po keoli lecz słwoa jkao cśłaoć. Nmietiswoae, co? No cóż, a ja zwasze małelyśem, że ogrifrtoaa jset wnżaa. Quote
Patikujek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Odeszła Polusia, nasza ukochana schroniskowa sunia!!! Twój uśmiech na zawsze pozostanie w naszej pamięci Quote
Patikujek Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 choć i tak nikt tu ostatnio nie zagląda wrzucę coś dla urozmaicenia Jeszcze gorące Quote
Patikujek Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Słoneczko dzisiaj grzeje, a Baksik chętnie z niego korzysta Quote
Eriu Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Baksiu ma kapitalne miny na pierwszych zdjęciach :lol: Quote
mrowa23 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jaki uhahany :lol: a nam teskno do baksika i do ciotki... i niedlugo focha strzelimy :angryy::mad: Quote
Kisses Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Przyszłam się przywitać :cool3: Więc.. Witam. Baksik wyszedł śliicznie :loveu: ostatnia fotka super. Quote
Patikujek Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Witam, witam w naszych skromnych progach:loveu: Cieszę się że zdjęcia się podobaja, za chwilę wrzucę jeszcze spacerkowe.. Ja co roku na zimę dostaje depresji i tylko słońce mnie ulecza....nie chciało mi się fotek robić, a teraz prawie aparatu z ręki nie wypuszczam:loveu: Quote
zaba14 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Super! :P a Lufke to na małą diete wysłac!! :) Quote
Patikujek Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 lufka jest na diecie i już ładnie traci powoli:loveu: Quote
zaba14 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 to super! a pogoda widze piekna u was! :loveu: Quote
Kisses Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No i znowu fotki. I znowu to samo... Śliczne cudne, słodkie, wspaniałe... Fajną macie pogodę. U mnie fakt, słonce, ale przed domem błoooto :diabloti: Quote
Patikujek Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 u nas też straszne błoto, fotki są z poczatku spaceru, na koniec mój Baks nie był już taki ladny:shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts