Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Jak mu pięknie w nowej fryzce...słodki golasek aż bym go chciała teraz wymiziać bo tym wygolonym grzbieciku...Cudownie wygląda....wymiziaj go chociaż odemnie :loveu:
Przyjemnej nocki i kolorowych snów Dobranoc:lol:

Posted

Baks wymiziany,
na początku sama nie jestem nigdy przekonana do tego co zrobię, ale jak go pomacam to zaraz wiem że dobrze zrobiłam, on ma taki jedwabisty ten grzbiet:loveu:
A zadowolony już teraz jest bo odczuwa że pani dziennie nie lata za nim z grzebieniem, żeby go czesać wystarczy raz na 3 dni firankę

Posted

hej dziewczyny:)

Z Baksikiem byłam znów u fryzjera i mnie w Mikulczycach:) tu jestem zadowolona z tego co kobitka mojemu małemu robi, więc na razie zostajemy wierni:)

Monika dziękujemy za życzenia, ale wiesz że nie należy wklejać takich kartek w cudzych galeriach:mad: do tego jest stworzony odrębny wątek:)

Posted

Tak w ogóle to miałam was napisać jaka zła jestem:shake:
Miałam na dzisiaj w planach do schroniska pojechać no i wstaję sobie coś przed 9 idę do kuchni i co widzę listę rzeczy które mam zrobić wrrrr
i tak sobie czytam, lista zakupów(po które pół miasta będę musiała przejść) następnie wyprać dywan9niecierpię) i umyć okno, tak tez miałam dość na wstępie a teraz idę się dalej produkować

Posted

Patikujek napisał(a):
hej dziewczyny:)

Z Baksikiem byłam znów u fryzjera i mnie w Mikulczycach:) tu jestem zadowolona z tego co kobitka mojemu małemu robi, więc na razie zostajemy wierni:)

przynajmniej nie masz daleko ;)

Posted

Cześć dziewczyny, fajnie że nas odwiedzałyście kiedy mnie i Baksika nie było, sobotę całą w pracy spędziłam wczoraj miałam wolne ale jak zwykle szliśmy do mojej babci, a dzisiaj rodzinka zwala się do mnie:shake:
Cieszę się, że podobają wam się Baksikowe zdjęcia:multi: później bądź jutro nadrobię zaległości w waszych galeriach:)

A, i również życzę wszystkim wesołych świąt:)

Posted

[quote name='Patikujek']Cześć dziewczynki, i dzieki za odwiedzinki:)
ale mi się zrymowało

Skoro tak ładnie zaglądacie tu to za chwilę powklejam nowe fotki:)[/quote]
:loveu::loveu:

Czekamy więc..; :multi::multi::multi: