Asia & Ginger Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://images30.fotosik.pl/173/af8b77162860d2ecmed.jpg Biednemu zawsze wiatr w oczy. :lol: :evil_lol: http://images25.fotosik.pl/172/9bceee3707ea70ec.jpg Metro ma strasznie sympatyczny pycholek. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cześć Pati:)widzę, że ty też zaginełaś gdzieś w akcji, tak jak ja wczoraj:P Pozdrawiam i napisz jak tam z Metro, zamieszka w końcu u ciebie? Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='magdyska25']Śliczne psiaki!!!!!!!!:loveu: [quote name='Anka_ZG']Cześć Pati:)widzę, że ty też zaginełaś gdzieś w akcji, tak jak ja wczoraj:P Pozdrawiam i napisz jak tam z Metro, zamieszka w końcu u ciebie? Czy zamieszka to nie wiadomo:shake: ja w przyszłym miesiącu do babci się przeprowadzam i mam nadzieję że uda ją się namówić na Metrulka, to mój pupil już od roku ponad ale z moimi rodzicami nie ma szans na drugiego psa w domu [quote name='Asia & Ginger']http://images30.fotosik.pl/173/af8b77162860d2ecmed.jpg Biednemu zawsze wiatr w oczy. :lol: :evil_lol: http://images25.fotosik.pl/172/9bceee3707ea70ec.jpg Metro ma strasznie sympatyczny pycholek. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Wiem, wiem, Asdiu musimy to mieszkanie znaleźć to pycholek zamieszka z nami:loveu::evil_lol: [quote name='Mysia_']Pati, no to staraj się o Metrusia :cool3: Trzymam kciuki ;) Ja też, fajnie jakby u mnie zamieszkał to i na zlot by pojechał [quote name='Anka_ZG']Hej:) Zdjęcia bardzo ładne, fajowo, że chcesz dać domek temu piesiowi:) na pewno będzie u ciebie szczęśliwy. Pozdrawiam A jaka ja bym szczęśliwa była:loveu: Na razie zaczęliśmy szkolenie w schronisku, może to mu pomoże domek znaleźć(oczywiście jeśli ktoś go zaadoptuje to się zapłaczę ale będę szczęśliwa) a jeżeli nie to poczeka aż ja będę mogła go wziąć [quote name='Kasia_zg']Witaj Pati :) Nadrobiłam zaległości Fotki Baksia przecudowne jak zawsze. Trzymamy kciuki aby udało sie adoptować drugiego psiaka. Pati jak Ty to zrobiłaś że tak pieknie zakwitł Ci amarylis (cebula) :) Mi wogóle nie zakwitły Pozdrawiamy ciepło:loveu: Właśnie sama nie wiem jak, przed zimą moja mam wsadziła je do szawki a ostatnio jakoś tam zajrzała i okazało się że już pączki puściły:shake: Jeszcze tak ładnie nie zakwitły odkąd je mamy:) [quote name='Eriu']No, ja też trzymam kciuki :). Napisz coś więcej o tym szczęśliwcu :). Co ja się będę duzo rozpisywać, jest koooochany, przyjacielski dla innych psów, bardzo mądry, i wpatrzony we mnie(czego więcej chcieć:loveu: ma jakies 5 lat i jest od ponad 2 w schronisku:loveu: [quote name='Pianka']Śliczny Baksik. Życze powodzenia z Metrusiem, oby rodzice zgodzili się na drugiego psiaka:p Na rodziców nie liczę prędzej na babcię:) może raz w zyciu do czegoś się przyda [quote name='anetta']http://images30.fotosik.pl/173/af8b77162860d2ecmed.jpg Baksik, trzymaj się mocno! Eee...nie rozumiem....:hmmmm: :eviltong: A piecho strasznie sympatyczny:) Chcesz go adoptować? Robiłam te zdjęcia wschodu jak byłam na nocce w pracy, ale niestety nie zdążyłam pobawić się ustawieniami bo podjechał ktoś pod dystrybutor z gazem i musiałam go zatankować, a po nim kolejnego i kolejnego, i jak skończyłam to już tak ładnie nie wyglądało i tylko takie trochę rozmazane fotki udało mi się cyknąć Quote
Mysia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Pati mam nadzieiej, że uda Ci sie zaadoptowac Metrusia :loveu: Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Też mam taką nadzieje Mysiu tez mam taką nadzieje, A jutro to tak w ogóle jadę powiadomić babcię że się do niej przeprowadzam po świętach:evil_lol: A jak się już wprowadzę top zacznę maltretowanie o drugiego psa (szkoda tylko że moja babcia ma podobne podejście do sierści w domu jak moi rodzice:shake:) Quote
Pianka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tez bym chciała się wyprowadzic, ale moja babcia daleko mieszka. Trzymamy kciuki za Metrusia:p Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 chciałabym żeby do mnie w końcu trafił, na zlot tez miałabym kogo zabrać (bo Baksa chyba nie wezmę) Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Skoro Metro tak wam się podobał to pokaże wam jeszcze fotki z dzisiejszego spacerku Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 To pokaże wam jeszcze takie foty(bardzo mi sie podobają) Tara(z lewej) i Szrek Tara Pola Tara Quote
Asia & Ginger Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Patikujek']Też mam taką nadzieje Mysiu tez mam taką nadzieje, A jutro to tak w ogóle jadę powiadomić babcię że się do niej przeprowadzam po świętach:evil_lol: A jak się już wprowadzę top zacznę maltretowanie o drugiego psa (szkoda tylko że moja babcia ma podobne podejście do sierści w domu jak moi rodzice:shake:) [quote name='Patikujek']chciałabym żeby do mnie w końcu trafił, na zlot tez miałabym kogo zabrać (bo Baksa chyba nie wezmę) I ja nic o tym nie wiem?!? :-o :mad: http://images23.fotosik.pl/174/e9b3f64ce41c1729.jpg Jaka ładna para. :cool3: :loveu: :p Quote
magdyska25 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://images32.fotosik.pl/175/b08de4fa5e1a6cd0med.jpg Śliczne:loveu: Już wiem dlaczego Asia ma bzika na punkcie Szreka:p Quote
zaba14 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Pati a gdzie mieszka babcia? :) Baksiu dogada sie z drugim samcem :) ? Quote
Patikujek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Babcia mieszka na os. Helenka A co do Baksika to na pewno będzie na początku obrażony na mnie że inne zwierzę przyniosłam, ale agresji w nim nie ma pod tym względem(będzie się go bał co najwyżej) a Metro też nigdy pierwszy nie zaczyna Asiu ale o czym nie wiesz?? Quote
Pianka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Spełnienia marzeń Tobie i Metrusiowi:evil_lol::loveu: Quote
Mysia_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czyli babcia jeszcze nic o tej przeprowadzce nie wie? :lol: Quote
Patikujek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 no:roll: nie:roll: ale ona będzie szczęśliwa jak się dowie(ja trochę mniej bo będę musiała z nią wytrzymac jakoś no ale dam radę:cool3: Quote
Pianka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Patikujek napisał(a): ale ona będzie szczęśliwa jak się dowie Żebys sie nie zdziwiła przypadkiem:eviltong: Quote
Patikujek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Nie zdziwię się to mieszkanie i tak jest moje praktycznie, tylko że nie wywalę z niego babci skoro sama mi je dała:roll: chociaż:evil_lol: Nie no ja już miałam w liceum się do niej wprowadzić ale jakoś tak wyszło żę zostałam w domu, a teraz to już postanowione Quote
Mysia_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 no w sumie, babcia pewnie się ucieszy :cool3: Quote
Patikujek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 tak przypusczam tylko moje biedne nerwy:shake: ale i tak będe tam spokojniejsza niż oglądająć mojego brata:cool3: Quote
Recommended Posts