Eriu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Patikujek']To nie mamusia, mamusia jest długowłosa i ruda:evil_lol: To jest Milka - jamniś Mona4 [/quote] Nieno, chodziło mi o to maleństwo, co na rękach trzymałaś :) No nieważne ;). Trzymamy kciuki za Baksika bidulke :( Quote
Mona4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#8b0000]Pati zalatwiaj sobie wolny dzien,w tym tygodniu ,chce was z Atlantyda porwac do FANABERI w Bytomiu to super orientalna knajpka,z fajkami wodnymi i sceneria jak z alibaby i 40 rozbujnikow:lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#8b0000]fiu fiuu jest tam nawet taniec brzucha zalatwiaj wolneeeeeeeeeeeeeeeeee ja stawiam!![/COLOR][/SIZE] Quote
Asia & Ginger Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Mona4'] [SIZE=4][COLOR=#8b0000]Pati zalatwiaj sobie wolny dzien,w tym tygodniu ,chce was z Atlantyda porwac do FANABERI w Bytomiu to super orientalna knajpka,z fajkami wodnymi i sceneria jak z alibaby i 40 rozbujnikow:lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#8b0000]fiu fiuu jest tam nawet taniec brzucha zalatwiaj wolneeeeeeeeeeeeeeeeee ja stawiam!![/COLOR][/SIZE][/quote] Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................... :diabloti: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Zapowiada sie ciekawie .. :evil_lol: Pewnie gdzieś tam pod palmami będą malibu popijać :evil_lol: Quote
Mona4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Tigrunia tam sa tylko cherbatki,ale atmosfera super:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Mona4']Tigrunia tam sa tylko cherbatki,ale atmosfera super:evil_lol:[/quote] No .. i chyba pisałaś, że fajki wodne .. :razz: Nigdy na Śląsku nie byłam .. tak, na dłuzej .. jak już to przejazdem . Musze sie kiedyś do was wybrac ;) Quote
Mona4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tigruniu zapraszam, miejsce do spania sie znajdzie:multi: Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Mona czy jutrzejszy dzień wchodził by w grę bo mam dopiero na 21 do pracy:)??? Quote
Mona4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Pati jutro jade do Opola na pogrzeb,wiec w tym tygodniu zostala nam tylko sobota niedziela.No chyba ze jescze dzis;) Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Mona4']Tigruniu zapraszam, miejsce do spania sie znajdzie:multi:[/quote] Dziękuje :oops: Moze kiedyś się skusze.. :cool3: Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Oj szkoda Moniś, ja niestety przez weekend będę w Poznaniu ale może w przyszłym tygodniu uda nam się jakoś spotkać Quote
KaRa_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Patikujek']Oj szkoda Moniś, ja niestety przez weekend będę w Poznaniu ale może w przyszłym tygodniu uda nam się jakoś spotkać[/quote] Niestety bo będziesz w Poznaniu?:mad::mad::mad: Powinnaś pisać,że jedziesz do suuuper Poznania,że nie możesz tego ominąć i w ogóle:eviltong: Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Kara:mad: Nie łap mnie za słówka to miało prędzej znaczyć że niestety ale nie dam rady się spotkać z Moniką w weekend:P Quote
KaRa_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Patikujek']Kara:mad: Nie łap mnie za słówka to miało prędzej znaczyć że niestety ale nie dam rady się spotkać z Moniką w weekend:P[/quote] A w ogóle będizemy jeszcze Jureji świętować urodziny:multi: Quote
rose Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='KaRa_']A w ogóle będizemy jeszcze Jureji świętować urodziny:multi:[/quote] Tak tej starej dwudziestojednoletniej baby:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 To już będziemy dwuch staruch oblewać urodzinki:evil_lol: Quote
rose Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='Patikujek']To już będziemy dwuch staruch oblewać urodzinki:evil_lol:[/quote] Ja to co chwile mam teraz kogoś urodziny:eviltong: dziś jedne, pojutrze drugie, potem Kary, no i jeszcze pod koniec miesiąca kolejne:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Doberek :multi: Ja też będę w weekend w Poznaniu!! Chyba w niedziele bo w sobote pracuje .. do Ikei się wybieram .. znów :/ Quote
Patikujek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ja przez wakacje za to może do Tucholi się przejadę więc jak będę przez bydgoszcz przejeżdżała to się umówimy:) Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Patikujek']Ja przez wakacje za to może do Tucholi się przejadę więc jak będę przez bydgoszcz przejeżdżała to się umówimy:)[/quote] Zapraszam, zapraszam :) Do Tucholi z Bydg. jest jakieś 70 km :) Quote
Patikujek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Niby tylko 70 ale pociąg ciągnie się niesamowicie:shake: Quote
Mysia_ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Pati, w sobotę są [U]obowiązkowe [/U]zajęcia dla wszystkich, którzy [U]rozpoczeli[/U] szkolenie, ale widze, że olałaś sprawe, przykre, bo ja potem musze się tłumaczyć :shake: Wpadnij kiedyś do schroniska ;) Quote
Patikujek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Mysia już ostatnio pisałyśmy na ten temat że mnie wykreślasz z tego bo nie daję rady i musze zrezygnować??Pamiętasz?? Na którymś wątku pisałyśmy o tym albop na gg Quote
Recommended Posts