Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek']To nie mamusia, mamusia jest długowłosa i ruda:evil_lol:
To jest Milka - jamniś Mona4
[/quote]
Nieno, chodziło mi o to maleństwo, co na rękach trzymałaś :)
No nieważne ;).
Trzymamy kciuki za Baksika bidulke :(

Posted

[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#8b0000]Pati zalatwiaj sobie wolny dzien,w tym tygodniu ,chce was z Atlantyda porwac do FANABERI w Bytomiu to super orientalna knajpka,z fajkami wodnymi i sceneria jak z alibaby i 40 rozbujnikow:lol:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#8b0000]fiu fiuu jest tam nawet taniec brzucha zalatwiaj wolneeeeeeeeeeeeeeeeee ja stawiam!![/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Mona4']

[SIZE=4][COLOR=#8b0000]Pati zalatwiaj sobie wolny dzien,w tym tygodniu ,chce was z Atlantyda porwac do FANABERI w Bytomiu to super orientalna knajpka,z fajkami wodnymi i sceneria jak z alibaby i 40 rozbujnikow:lol:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=#8b0000]fiu fiuu jest tam nawet taniec brzucha zalatwiaj wolneeeeeeeeeeeeeeeeee ja stawiam!![/COLOR][/SIZE][/quote]
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................... :diabloti:

Posted

[quote name='Mona4']Tigrunia tam sa tylko cherbatki,ale atmosfera super:evil_lol:[/quote]
No .. i chyba pisałaś, że fajki wodne .. :razz:
Nigdy na Śląsku nie byłam .. tak, na dłuzej .. jak już to przejazdem . Musze sie kiedyś do was wybrac ;)

Posted

[quote name='Patikujek']Oj szkoda Moniś, ja niestety przez weekend będę w Poznaniu ale może w przyszłym tygodniu uda nam się jakoś spotkać[/quote]
Niestety bo będziesz w Poznaniu?:mad::mad::mad:
Powinnaś pisać,że jedziesz do suuuper Poznania,że nie możesz tego ominąć i w ogóle:eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek']Kara:mad:
Nie łap mnie za słówka to miało prędzej znaczyć że niestety ale nie dam rady się spotkać z Moniką w weekend:P[/quote]
A w ogóle będizemy jeszcze Jureji świętować urodziny:multi:

Posted

[quote name='KaRa_']A w ogóle będizemy jeszcze Jureji świętować urodziny:multi:[/quote]

Tak tej starej dwudziestojednoletniej baby:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']To już będziemy dwuch staruch oblewać urodzinki:evil_lol:[/quote]

Ja to co chwile mam teraz kogoś urodziny:eviltong: dziś jedne, pojutrze drugie, potem Kary, no i jeszcze pod koniec miesiąca kolejne:eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek']Ja przez wakacje za to może do Tucholi się przejadę więc jak będę przez bydgoszcz przejeżdżała to się umówimy:)[/quote]
Zapraszam, zapraszam :) Do Tucholi z Bydg. jest jakieś 70 km :)

Posted

Pati, w sobotę są [U]obowiązkowe [/U]zajęcia dla wszystkich, którzy [U]rozpoczeli[/U] szkolenie, ale widze, że olałaś sprawe, przykre, bo ja potem musze się tłumaczyć :shake:

Wpadnij kiedyś do schroniska ;)

Posted

Mysia już ostatnio pisałyśmy na ten temat że mnie wykreślasz z tego bo nie daję rady i musze zrezygnować??Pamiętasz??
Na którymś wątku pisałyśmy o tym albop na gg