Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majka była dzis na spacerku Paula, z Perdusia i jej dziecmi!Potem przeciągle szczekała bo cały czas chciała,zeby ktos zwracał na nią uwagę!Poznała mnie i cały czas wpatrywała się we mnie.

Posted

pytałam znajomej z forum niebieskiego, która ma w domu 3 pitki i stwierdziła, ze ona jest bardziej w typie pita niż asta...widziałam ją na żywo i od razu zauwazyłam w niej pitkę

Posted

Piękny filmik, gdzieś na YT był jeszcze taki wspaniały filmik ukazujący realia życia psów w pseudohodowlach, psów po wypadkach, którym nie dawano szans zarowno na przeżycie jak i na adopcje, a stały się wspaniałymi psami! Najgorsze jest to, że ludzie usłyszą jakiś mit na temat rasy i potem go rozpowszechniają nie wiedząc nawet, jaką krzywdę robią zwierzętom!

Posted

[quote name='mamanabank']Dziękujemy!

[video=youtube;EoOYFuvgBh0]http://www.youtube.com/watch?v=EoOYFuvgBh0[/video][/QUOTE]

no wreszcie sobie bedę mogła zapodać filmik do watku mojego Zgredosława vel Togo z filmiku:p

a Maja...jest bullowata i tyle:)

mnie tam się nie podobają te umieśnione jak kulturysci psy..ciekawa jestem czy na starosć na wózkach będą jeździc czy będą im właściciele non stop robić operacje...a to ciaganie różnych rzeczy włacznie z samochodami...okropność...stawy tych psów to będzie masakra...:shake: ja lubie kanapowe wersje bullowatych:diabloti:

Posted

[quote name='mamanabank']andzia, dawaj ten wątek! Togo vel Zgredek jest Twój? :loveu:

[/QUOTE]

toś nie wiedziała? ze ta, co najmniej robi, przeciez tylko klika w tą klawiaturę...czasem sobie na głowe kolejnego psa weźmie? :diabloti:

jak ci sie chce czytać to proszę bardzo - ale tam jest straaasznei duzo stron:):evil_lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/40471-TOGO-z-Ligoty-juA-nie-szuka-domu-ZOSTAJE-NA-STAA-E-W-DT?p=13806584#post13806584[/URL]

Posted

śliczna sunia! a jak z oczu jej patrzy! oby szybko znalazł się kochający domek!! :)

co do wagi ttb ja lubie gdy jest szczupły i umięsniony, ciekawe jaka bedzie moja sunia :D szczupł napewno ale czy umiesniona? :D wątpie :)