Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już zmieniłam tytuł wątku. Wyślę emaila co i jak.
Na te problemy poradziłam Marzenie zalogowanie się na niebieskim o to ten temat [URL]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=135&t=1161[/URL]

Wysłałam już emaila, mam nadzieję, że szybko tu się zjawi i opisze co i jak.

Posted

Zadzwoniła Marzena. Wejdzie na wątek wieczorem, bo teraz jest w pracy.
Straż Miejska poinformowana, Krakowskie schronisko, porozlepiane plakaty też są.
Wyleciała przez uchylone drzwi wczoraj wieczorem i uciekła.
Na nieszczęście nie miała na sobie obrożę z identyfikatorem...w domku chodzi bez niej.
Cała rodzina i znajomi szukają Mai.

Poprosiłam Szamankę o przeniesienie do psów zaginionych.

Posted

Zgłosiłam naszą Majkę tu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w/page1187[/url]
Wcześniej zrobiła to Andzia69.Andziu,dziękujemy!

Posted

nie wiem kto ma znimi kontakt, ale uświadomcie ich ze podstawa to plakaty, nie kilka na okolicznych słupach, tylko "zmasowany" atak
dobrze by było wrzucić plakat do ściągnięcia, jak bedi e znany rejon Krakowa i jelsi moga wydrukować więcej, to piszcie na wątku prosbe do ludiz okolicy z prosba o pomoc w rozlepianiu.

CZy sunia pozwoli sie złapać obcemu ? jelsi tak to na plakat koniecznie trzeba to dopisac, zeby ludzie sie nie bali ...

Posted

Mi też kamień spadł z serca...Majeczka kochana...już bezpieczna, zjadła i siedzi w domku. Na wątku krakowskim już napisałam, ze się odnalazła i na niebieskim.

Posted

Tak wlasnie Maja sie znalazla!!! Przezylismy ciezkie chwile ale wszystko juz dobrze, bedziemy musieli bardziej na nia uwazac no i skontaktowac sie z psychologiem zwierzecym. Maja jest chyba bardzo zmeczona bo spi. A co do informowania wszystkich do poszukiwan Majki to mysle ze uczynilam wszystko co bylo mozliwe aby ja odszukac a najlepszym dowodem jest to ze ja znalazlam calą i zdrową.

Posted

[quote name='agamika']nie wiem kto ma znimi kontakt, ale uświadomcie ich ze podstawa to plakaty, nie kilka na okolicznych słupach, tylko "zmasowany" atak
dobrze by było wrzucić plakat do ściągnięcia, jak bedi e znany rejon Krakowa i jelsi moga wydrukować więcej, to piszcie na wątku prosbe do ludiz okolicy z prosba o pomoc w rozlepianiu.

CZy sunia pozwoli sie złapać obcemu ? jelsi tak to na plakat koniecznie trzeba to dopisac, zeby ludzie sie nie bali ...[/QUOTE]

Marzena rozwiesiła od razu plakaty i to dzięki nim Maja się odnalazła.

Posted

Ja dopiero teraz weszłam na dogo i prawdę powiedziawszy wystraszyłam się. Marzenko, opisz proszę całą historię ucieczki Majki. Ile dni była poza domem?
I pilnujcie jej, przecież to Wasza Maja :)
Cieszę się, że już jest w domu.

Posted

Maja byla od rana w mieszkaniu u Pana ktory ma 2 psy i chcial zaopiekowac sie Majką, w nocy w Krakowie padal deszcz wiec balismy sie o suczke bo ta ciapa boi sie deszczu ale jak juz napisalam wszystko dobrze sie skonczylo. Dowiedzialam sie o tym od Pani ktora przeczyatala ogloszenie o zaginieciu suni.

Posted

[quote name='MarzenaKrk']Maja byla od rana w mieszkaniu u Pana ktory ma 2 psy i chcial zaopiekowac sie Majką, [/QUOTE]
ale tak chwilowo czy maja zmienia własciciela???:crazyeye:

edit, juz dotarło do mnie o co chodzi. inaczej zinterpretowałam to zdanie ;)