kamilawa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Harley ma około 5 lat. Ma cudowną, długą sierść, jego oczy mówią wszystko. Wczoraj przywitał pięknie mnie przywitał - wylizał mi rękę, widać, że cieszy go obecność człowieka. Gdy wchodzi się do jego boksu nie skacze na ciebie tak jak inne psy, szturcha jedynie noskiem by choć chwilkę go pogłaskać, zwrócić na siebie uwagę. Jest spokojny, uwielbia przytulanie. Jego pan umarł, zamarzł w te mrozy. Psy jak dotąd mieszkały w stodole. Miały chociaż ciepło... Harley dogada się z innymi psami, wychowywał się z innym pieskiem, broni go gdy jakiś inny pies na niego szczeknie. Są razem w boksie, ale nie stanie im się krzywda gdy ich się rozdzieli. Przed adopcją będzie zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji : Kamila : tel. 606 - 502 - 865 @: [email protected] Kamila : tel. 664 - 176 - 028 @: [email protected] Szukamy domku, prosimy o ogłoszenia! Harley przebywa w schronisku dla zwierząt w Iławie. Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Podnosimy kochanego mojego ;-) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Piekne psie......:) Mam nadzeje ze szybko znajdzie domek Quote
Asia76 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ok Kamilko pomogę jutro wieczorem wrzucę info gdzie psinka jest na ogłoszeniech Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Asia76 napisał(a):ok Kamilko pomogę jutro wieczorem wrzucę info gdzie psinka jest na ogłoszeniech Dziękuję kochana :loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Taki pięknis! Pokazac musimy innym cioteczkom! Hooopaj na gore! Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Kilka PW wysłałam, na dzisiaj starczy ;-) Jutro się tym zajmę. A ja siedzę, obok kurtka, telefon cały czas przy tyłku i czekam na Pawełka ;-) Quote
epe Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kamilawa! Pies jest cudny!:lol: Pozwoliłam sobie go pokazać na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/177506-Moje-Nowodworskie-onki-i-MiluA Beka głównie się ONkami zajmuje i ma czasem domki chętne,które jej "zostają":evil_lol: Dobrze byłoby,abyś z nią miała kontakt,bo może akurat ma lub będzie miała chętnego?;) Trzymam kciuki za szybką adopcję tego pięknisia! Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Epe, ślicznie dziękuję! Napisze do Niej PW ;-) Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Beka, dziękuję. Chłopak cudny, dziś też machał ogonkiem jak szalony na mój widok. Kochany pieszczoch z chłopaka. Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Jutro będę w schronie - porobię mu kilka zdjęć. Quote
Asia76 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kamilko jak masz nowe foty to wstaw. Dam do ogłoszeń Quote
fiorsteinbock Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja tez czekam na zdjecia :) ogloszen nie dam rady porobic, chce nacieszyc oczy :) Quote
kamilawa Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Mam kilka fotek, tylko łepek niestety, ale po kwarantannie wezmę go na spacerek i pójdziemy na długi spacer. Później wstawię ;-) Quote
wieso Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 no, nareszcie trafilam na watek, Boziu jaki on sliczny, trzymam kciuki za domek......zapisuje sie i bede zagladac.... pozdrawiamy Quote
Asia76 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kamilawa napisał(a):Mam kilka fotek, tylko łepek niestety, ale po kwarantannie wezmę go na spacerek i pójdziemy na długi spacer. Później wstawię ;-) KAmilko to robić teraz te ogłoszenia czy czekać na fotki ? Quote
kamilawa Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Ładniejsze fotki będą dopiero w weekend, bo jeśli się nie mylę Harley dopiero jutro będzie miał szczepienie. Dopiero gdy go zaszczepią mogę wziąć niuńka na spacer i porobić mu ładne fotki. Jak możesz porób z tymi co są, w razie czego później się je 'dołączy'. Dziękuję. Quote
Asia76 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kamilawa napisał(a):Ładniejsze fotki będą dopiero w weekend, bo jeśli się nie mylę Harley dopiero jutro będzie miał szczepienie. Dopiero gdy go zaszczepią mogę wziąć niuńka na spacer i porobić mu ładne fotki. Jak możesz porób z tymi co są, w razie czego później się je 'dołączy'. Dziękuję. to może lepiej poczekać bo czasem nie ma możliwości edycji zdjęć Quote
wenia41 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam! Ja już sypiać spokojnie nie mogę jak się napatrzę i naczytam o tych bidulach. Same koszmary mi się śnią z udziałem właścicieli tych psinek. Koszmar za koszmarem, a po każdym takim jeszcze bardziej lelam moje biegające futerko, bo jakby nas zabrakło to kto go będzie sierotkę miział :placz:. Quote
Recommended Posts