Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

OK, to napiszę do nich. Wezmę tekst z ogłoszenia, ok? I jakieś zdjęcia wybiorę ;)

edit: OK, mail wysłany. Myślę, że najpóźniej jutro Kary powinien się pojawić u nich na fejsbuku: [url]http://www.facebook.com/psygarnij[/url]

Edited by bellatriks
Posted

Kurcze, niedobrze, nie mam już więcej pomysłów gdzie jeszcze można go ogłosić. Nie rozumiem, on nie jest ani brzydki, ani nie jest nieznającym człowieka wariatem... A 7 lat w schronisku...
Pomyślę jeszcze, może coś mi wpadnie do głowy.

Posted

A tam od razu zapomniany - ja o Karusiu pamiętam! I tak mi przyszło do głowy - on miał może jakieś ogłoszenia w prasie lokalnej robione? Wiem, że one kosztują, ale podobnoż bywają skuteczne, może to by była szansa dla niego? Jeżeli już kiedyś miał takie ogłoszenie, to może warto to powtórzyć? Albo nawet dać w jakiejś prasie ogólnopolskiej? W razie czego transport się jakiś znajdzie. Nie mam pojęcia ile taka reklama mogłaby kosztować, ale mogę dorzucić jakiś grosik. W końcu najwyższa pora, żeby Kary znalazł dom, 7 lat w schronisku to stanowczo za długo!