Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kary, gdzie jeszcze można by Cię ogłosić? Co zrobić, żebyś w końcu miał dom?
Może by jakoś w sierpniu (na końcówkę wakacji, to może wtedy ludzie będą chętni wziąć pieska?) spróbować w jakiejś innej gazecie? Co Wy na to?

• 2 weeks later...
Posted

To może póki mamy czas zdecydujemy się na jakieś inne województwo, w którym można by spróbować zareklamować Karego w gazecie? Może mazowieckie? Warszawa? Tam jest dużo ludzi, może akurat komuś wpadnie w oko. Albo może zacząć od tego, co najbliżej - dolnośląskie, łódzkie...? Jak myślicie?

Posted

Wiem, że wszystko :)
To ponieważ ćwierć sierpnia już prawie za nami, a ostatnio dużo dobrych wieści na wątkach psów, które długo szukały kochających domków, więc idźmy za ciosem. Wybierzcie gazetę lub chociaż miasto/województwo. Ja zapłacę za ogłoszenie Karego.

Posted

[quote name='dagaa111']taki piękny pies, a tyle lat czeka, aż wierzyć się nie chce[/QUOTE]

Niestety.......
Mozna oglaszac na cala Polske..... w razie czego ...daj Boziu...:) bedziemy zbierac na transport.....

Posted

A, bo ja myślałam o gazecie jakiejś kolejnej. Bo ogłoszeń w internecie to już Kary miał na pęczki i efekt był żaden.

Transport to już najmniejszy kłopot, jeśli tylko będzie domek. Ja mogę pociągiem pojechać, jeśli nie będzie bardzo daleko. Ale o takie rzeczy będziemy się martwić na samym końcu ;)