Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Każdy wie, że w pewnym wieku trzeba odpoczywać podczas spaceru. 

Ciepełko, cień, lekki wiaterek...

Ja się położe a Ty pilnuj niewolniku...

received_1507914472573082.jpeg

received_1507743485923514.jpeg

received_1507743509256845.jpeg

received_1507743529256843.jpeg

received_1507743492590180.jpeg

• Upvote 4
Posted

Szkoda, że tak długo czekał, ale dzięki temu jest u nas na zasłużonej emeryturce i może sie kulać po ściętej trawce do woli :)

• Upvote 2
Posted

Piękna emerytura :)

1 godzinę temu, elficzkowa napisał:

Oglądam zdjęcia Henia i mam łzy w oczach. Długo musiał czekać na swoje szczęście ale było warto i Henio to dobrze wie. 

59 minut temu, natalar napisał:

Szkoda, że tak długo czekał, ale dzięki temu jest u nas na zasłużonej emeryturce i może sie kulać po ściętej trawce do woli :)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, natalar napisał:

To jest dokladnie tam gdzie Heniek był na tymczasie :) poznalismy sie " po sąsiedzku":)

Znam hotelik u Kasi od wielu lat I wiem ze zdjec jak tam pieknie. Zanim Heniu znalazl sie u Kasi byl w jakims kojcowym hoteliku pod Warszawa od ktorego nawet nie bylo zdjec. Zal mi bylo Henia bo samego poczatku byl w kojowych hotelach wiec postanowilam go przeniesc do Kasi. Cioteczki na watku nie mialy nic przeciwko I takim to sposobem Heniu zamieszkal u Kasi a dalej to juz nowy rozdzial w zyciu Heniutka . Najcudowniejszy rozdzial :) :) :)

• Upvote 1