Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Szarotka napisał:

Musze z nia porozmawiac, ale mysle, ze nie ma pojecia jak to zrobic ;)

To powiedz jej że tak samo gdy przenosiła Henia z lubelskiego na mazowieckie a ostatnio z mazowieckiego na śląskie :))))

Posted

Dzisiaj byliśmy się czesać na ogródku. Henio sam się nastawia do szczotki a potem zasypia na plecach:P
Uwielbia wyczesywanie.
Pojawił się u Henia lęk separacyjny. To znaczy kiedy zostaje sam w domu (max kilka godzin i około dwa razy w tygodniu) sąsiedzi zgłaszali, że zdarza mu się wyć. Może to być spowodowane tym, że właśnie bardzo rzadko się zdarza, że jest sam... Cały czas jest z moją mamą i robi z nią wszystko jak mały cień. Musimy wypracować jakiś system żeby nie wpadał w panikę kiedy jest sam w domu:)

Posted
13 godzin temu, natalar napisał:

Z łupieżem jest o nieeebo lepiej:) Stosujemy saszetki nizoral , tak nam doradziła pani weterynarz i super się to sprawdza:)

Nizoralu mi nie zalecono. Czytałam że mocny. Chyba swoją w tym roku przytnę, będzie mi ją łatwiej kąpać.

• Upvote 1
Posted
47 minut temu, andegawenka napisał:

Nizoralu mi nie zalecono. Czytałam że mocny. Chyba swoją w tym roku przytnę, będzie mi ją łatwiej kąpać.

My dosc mocno go rozcieńczamy,póki co skóra jest w porządku :) Henio też będzie miał podcinaną lwią grzywe,bo jest baaardzo gęsta na karku.

Posted
22 godzin temu, natalar napisał:

Dzisiaj byliśmy się czesać na ogródku. Henio sam się nastawia do szczotki a potem zasypia na plecach:P
Uwielbia wyczesywanie.
Pojawił się u Henia lęk separacyjny. To znaczy kiedy zostaje sam w domu (max kilka godzin i około dwa razy w tygodniu) sąsiedzi zgłaszali, że zdarza mu się wyć. Może to być spowodowane tym, że właśnie bardzo rzadko się zdarza, że jest sam... Cały czas jest z moją mamą i robi z nią wszystko jak mały cień. Musimy wypracować jakiś system żeby nie wpadał w panikę kiedy jest sam w domu:)

Czytam sobie o Heniu, oglądam prześliczne fotki i się zachwycam!!!

Natalar, nie szukacie przypadkiem koleżanki dla Henia?

Taka ślicznota czeka u Kasi na DS

Posted

To już decyzja moich rodziców, ale dwa piesy na mieszkaniu nie wiem czy dadzą radę... Jaka bidulka kochana....:( dodaję się do wątku, na pewno jakaś deklaracja wpadnie. I oczywiście będę pytała o dom dla małej!

• Upvote 1
Posted

A Henio dziś miał leniwy dzień. Chyba zmiany pogodowe mu nie służą, bo dużo spał, po południu zrobiłam mu dłuższy spacerek:)
Pokaże Wam fotki zaspanego Henia, któremu zaburzyłam błogi sen, bo położyłam się koło niego kiedy przyjechałam do rodziców:)

Posted
2 godziny temu, natalar napisał:

To już decyzja moich rodziców, ale dwa piesy na mieszkaniu nie wiem czy dadzą radę... Jaka bidulka kochana....:( dodaję się do wątku, na pewno jakaś deklaracja wpadnie. I oczywiście będę pytała o dom dla małej!

Dzięki serdeczne za reklamowanie suni.

Dzisiaj na bazarku imiennym dostała imię FLORCIA.

Buziaczki dla cudnego Haniutka!!!

• Upvote 2
Posted

Henio był dziś na działce na Wołku:) odwiedził podobno Kasie i Łukasza takze jutro po obiedzie zdam relacje z Henia wiosennej soboty :)

• Upvote 2