Szarotka Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Henio a gdzie sa wszystkie ciotki huncwotki ??? Quote
andegawenka Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='Szarotka']Henio a gdzie sa wszystkie ciotki huncwotki ???[/QUOTE] A może Heniowi pora ogłoszenia zrobić. Takie foty super ma:loveu: Quote
*Gajowa* Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='andegawenka']A może Heniowi pora ogłoszenia zrobić. Takie foty super ma:loveu:[/QUOTE] Popieram, jak najbardziej pora. Henio dzis stracił jedną ze swoich kumpelek, Donka Liza pojechała do DS. Heniutek skradł serce p. Agnieszce z " Burki i Kocurki" , która stara sie jego promować gdzie tylko sie da . Czy nie trzeba zmienić tytułu wątku i przenieść go do działu " Psy w potrzebie" ? Quote
funia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Tak ,trzeba koniecznie .Dzisiaj nie dam rady .Trzeba poszukac bazarku z ogłoszeniami. Heniu ,całuje Cie w mordeczkę kochaną ! Quote
andegawenka Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='funia']Tak ,trzeba koniecznie .Dzisiaj nie dam rady .Trzeba poszukac bazarku z ogłoszeniami. Heniu ,całuje Cie w mordeczkę kochaną ![/QUOTE] Potrzebna treść (ja nie humanistka;), wybór odpowiednich fotek i trochę same porobimy a gdy zabraknie czasu to kupimy na bazarku. Tylko proponuję ogłoszenia w naszym regionie sobie tym razem odpuścić.;) Quote
funia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ja walnę treść .Dam radę .Tylko z czasem gorzej ,mam do obdzwonienia domy chętne na maluszki bezdomne .Te telefony mnie wykończa .Nie ufam nikomu ... Quote
andegawenka Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='*Gajowa*']Popieram, jak najbardziej pora. Henio dzis stracił jedną ze swoich kumpelek, Donka Liza pojechała do DS. Heniutek skradł serce p. Agnieszce z " Burki i Kocurki" , która stara sie jego promować gdzie tylko sie da . Czy nie trzeba zmienić tytułu wątku i przenieść go do działu " Psy w potrzebie" ?[/QUOTE] Szarotka nie umie zmienić:evil_lol:;) [quote name='funia']Ja walnę treść .Dam radę .Tylko z czasem gorzej ,mam do obdzwonienia domy chętne na maluszki bezdomne .Te telefony mnie wykończa .Nie ufam nikomu ...[/QUOTE] A bo my mamy spaczenie "zawodowe" :roll: Quote
M.P Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ja z pewnością też nie humanistka, ale zwykły tekst mogę dla Henia napisać (nic twórczego raczej nie wymyślę) i przy okazji powystawiać ogłoszenia. Z tym, że mogłabym to zrobić dopiero w weekend (jeśli dam radę wcześniej, to oczywiście się za to zabiorę, ale wątpię). Jeśli któraś z Was da radę szybciej, to super. Albo gdyby chociaż tekst napisać :modla: Ja w sobotę na pewno mogę się tym zająć. Tylko przydałoby się trochę więcej informacji o Heniu- do kogo może iść, jak się zachowuje w stosunku do innych zwierząt, dzieci, itd. Wiek też jest bardzo ważny w ogłoszeniach, chociaż przybliżony, a nic na ten temat nie piszecie, mimo iż parę razy padło już takie pytanie. Wiem, że Henio to starszy chłopak, ale jak bardzo? Gajowa, Heniutek u Ciebie długo nie jest i pewnie nie znasz go jeszcze super dobrze, ale fajnie by było, gdybyś dała jakieś wskazówki (bo jednak Twoje informacje są najświeższe), na co zwrócić uwagę przy pisaniu ogłoszenia, bo to, że jest cudowny, delikatny i nienachalny to wiem :loveu:, ale może coś jeszcze byś dodała? I jak myślicie, czy Henio by się odnalazł w domu? Mi się tak marzy dla niego kanapa, a nie podwórko, ale czy dla niego to byłoby dobrze? Bo moje marzenia to akurat najmniej ważne teraz... Quote
andegawenka Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Mnie się marzy dla Heniutka i kanapa i podwórko i ludziki z dobrym serduchem :) Quote
M.P Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='andegawenka']Mnie się marzy dla Heniutka i kanapa i podwórko i ludziki z dobrym serduchem :)[/QUOTE] Tak tak, to wszystko ważne, chodziło mi o to, czy Henio w ogóle w domu by się odnalazł, czy np. mógłby mieszkać w bloku, czy tylko dom z ogródkiem i niech sam wybiera, gdzie chce być (ale bez żadnych durnych zakazów wstępu do domu :shake: ) Jak myślicie? [SIZE=1]Tylko błagam, żeby znowu nie było historii, że Henio trafia na podwórko, z absolutnym zakazem wstępu do domu, bo to jakaś porażka, a nie dom... (przynajmniej takie jest moje zdanie). [/SIZE] Quote
Ingrid44 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='M.P']Tak tak, to wszystko ważne, chodziło mi o to, czy Henio w ogóle w domu by się odnalazł, czy np. mógłby mieszkać w bloku, czy tylko dom z ogródkiem i niech sam wybiera, gdzie chce być (ale bez żadnych durnych zakazów wstępu do domu :shake: ) Jak myślicie? [SIZE=1]Tylko błagam, żeby znowu nie było historii, że Henio trafia na podwórko, z absolutnym zakazem wstępu do domu, bo to jakaś porażka, a nie dom... (przynajmniej takie jest moje zdanie). [/SIZE][/QUOTE] Ja jestem ZA. Nie kazde psiaki lubia w domu bo nie sa nauczone chyba ale fajnie by bylo zeby Heniu byl blisko swoich ludzikow. Quote
funia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='M.P']Ja z pewnością też nie humanistka, ale zwykły tekst mogę dla Henia napisać (nic twórczego raczej nie wymyślę) i przy okazji powystawiać ogłoszenia. Z tym, że mogłabym to zrobić dopiero w weekend (jeśli dam radę wcześniej, to oczywiście się za to zabiorę, ale wątpię). Jeśli któraś z Was da radę szybciej, to super. Albo gdyby chociaż tekst napisać :modla: Ja w sobotę na pewno mogę się tym zająć. Tylko przydałoby się trochę więcej informacji o Heniu- do kogo może iść, jak się zachowuje w stosunku do innych zwierząt, dzieci, itd. Wiek też jest bardzo ważny w ogłoszeniach, chociaż przybliżony, a nic na ten temat nie piszecie, mimo iż parę razy padło już takie pytanie. Wiem, że Henio to starszy chłopak, ale jak bardzo? Gajowa, Heniutek u Ciebie długo nie jest i pewnie nie znasz go jeszcze super dobrze, ale fajnie by było, gdybyś dała jakieś wskazówki (bo jednak Twoje informacje są najświeższe), na co zwrócić uwagę przy pisaniu ogłoszenia, bo to, że jest cudowny, delikatny i nienachalny to wiem :loveu:, ale może coś jeszcze byś dodała? I jak myślicie, czy Henio by się odnalazł w domu? Mi się tak marzy dla niego kanapa, a nie podwórko, ale czy dla niego to byłoby dobrze? Bo moje marzenia to akurat najmniej ważne teraz...[/QUOTE] ZNam Henia i wiem ,ze nadaje się wszędzie i jest bezproblemowy .To rzadkosć bo zawsze coś tam jest ..Można go zostwić z noworodkiem i póść powiesić pranie lub cokolwiek .To pies bez wad.No chyba ,ze z tymi kurami ....ale on na wieś już nie pódzie !!! Kochana postaram się napisać tekst ,ale na 100% nie obiecam ze na sobote .MAm bardzo ważna wizyte u lekarza i musze się trochę nastroić i przygotować oraz skompletować dokumenty .Jednakże będę się starałą . Jesteś dobrą duszyczką naszego biedaka.Dziękuje Ci Quote
andegawenka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Na dogomanii mamy sobowtóra Heniutka [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-VXfhOoGAxNQ/U6NBMQi9dNI/AAAAAAAAKZA/kJWvhw6vbGM/w640-h480-no/lora2.JPG[/IMG] Quote
zuziaM Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 To moja Lorka. Bardzo sa podobne i bardzo daleko od siebie. Malo prawdopodobne, ze sa rodzina. Lorcia ma jakieś 2 latka. Zapraszam : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252227-Lora-i-przyjaciel-jamnik-nierozlaczne-chude-i-niechciane-juz-w-hotelu-u-zuziaM[/URL] Quote
andegawenka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Wiesz, dogomania porozwoziła pieski po Polsce, nigdy nie wiadomo. ;) Quote
*Gajowa* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='andegawenka']Szarotka nie umie zmienić:evil_lol:;) Szkoda, ale chyba można o to poprosić moderatora. Quote
*Gajowa* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='funia']ZNam Henia i wiem ,ze nadaje się wszędzie i jest bezproblemowy .To rzadkosć bo zawsze coś tam jest ..Można go zostwić z noworodkiem i póść powiesić pranie lub cokolwiek .To pies bez wad.No chyba ,ze z tymi kurami ....ale on na wieś już nie pódzie !!! Kochana postaram się napisać tekst ,ale na 100% nie obiecam ze na sobote .MAm bardzo ważna wizyte u lekarza i musze się trochę nastroić i przygotować oraz skompletować dokumenty .Jednakże będę się starałą . Jesteś dobrą duszyczką naszego biedaka.Dziękuje Ci[/QUOTE] Funia zna Heniutka znacznie dłużej ode mnie. Zgadzam się, że jest całkiem bezproblemowy i na 100% potrafi zachować czystość w mieszkaniu. Nie wiem tylko jak Henio odnalazłby się w ruchu wielkomiejskim, on jest jednak trochę bojaźliwy... Odnośnie wieku to dałabym mu 6-7 lat, Henio ma bardzo ładne ząbki i sądząc po harcach jakie wyczynia ze swoimi koleżankami nie jest staruszkiem :shake:. Quote
andegawenka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='*Gajowa*'] Odnośnie wieku to dałabym mu 6-7 lat, Henio ma bardzo ładne ząbki i sądząc po harcach jakie wyczynia ze swoimi koleżankami nie jest staruszkiem :shake:.[/QUOTE] Aż taki niegrzeczny chłopak?;) Quote
funia Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Czyżby przesadzał Gajowo ?Czy to tak normalnie harcuje ? Quote
Akrum Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Moją deklarację wpłacę dopiero po wypłacie, przepraszam za zwłoke, ale mam osobiste problemy. Skleciłam taki tekst. Jesli się przyda, to fajnie. [B]Marzę o domu i kochającym człowieku. Czy to tak wiele?[/B] [I]Jestem Heniu, takie imię nadały mi cudowne osoby, dzięki którym 4 lata temu opuściłem schronisko. W schronisku zawsze byłem sam, przeganiany przez inne psy, podgryzany. Na dodatek nikt na mnie nie zwracał uwagi, nikt nie chciał adoptować – mówili, że nie jestem piękny, że nie mam uroku. Na szczęście trafiły się osoby o wielkim sercu, dzięki którym opuściłem schronisko i trafiłem do hoteliku. Spędziłem tam ponad 1,5 roku wciąż marząc o nowym, kochającym domu. Moja tymczasowa opiekunka mówiła o mnie, że jestem delikatny, przemiły, bezproblemowy, łagodny, kochający wszystkich ludzi. Że jestem usłuchany, że nie psocę, więc nie ma obaw, bym zostawał sam w domu, że jestem czystym pieskiem, typowo kanapowym. Kto mnie poznał osobiście też mówił, że jestem wspaniały, że nie da się mnie nie kochać. W końcu uśmiechnęło się do mnie szczęście, w końcu poczułem, że zostałem wybrany, że będę miał człowieka dla siebie, że będę miał dom. Niestety moje szczęście trwało tylko 3 lata… Pani dla mojego dobra musiała mnie oddać… I znów mieszkam w psim hoteliku, znów szukam domu. Czy to nie za wiele na tak małego psa? Przecież się staram, przecież jestem grzeczny, przecież chcę być tylko kochany, chcę być szczęśliwy. Aktualnie mam około 6-7 lat. Jestem zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany. Mam wspaniały charakter, jestem przyjaźnie nastawiony do ludzi, nie ma we mnie cienia agresji w kontaktach z innymi psami. Moja tymczasowa opiekunka mówi, że jestem psem bez wad, że jestem bezproblemowy. Dlatego proszę, podaruj mi nowy, kochający i odpowiedzialny dom. Aktualnie przebywam w domu tymczasowym w okolicach Warszawy. Warunkiem mojej adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: Tel: 601 071 963 Zadzwoń, ja tutaj na ciebie czekam. -Heniu-[/I] Nie wiem na kogo namiary kontaktowe? Edited June 27, 2014 by Akrum Quote
funia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Ok .Tekst .Tylko on w DS u Beaty był 3 lata ...NA Henia do mnie nr tel .601 071 963 . Quote
Akrum Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 3 lata? matko, nie sądziłam, że już tyle lat minęło. czas jednak szybko leci. Ok, zmieniam i podaję namiary na Ciebie funia. a maila też mogę dostać? Quote
andegawenka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Aguniu jesteś kochana:iloveyou: Funia z Gajową ocenią bo ja się poryczałam. Pani zwróciła po 3 latach, szkoda że nie po roku tak jak jest w tekście.... Quote
Recommended Posts