Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='ocelot']heniu jestem i ja:)wesorzeć Ciebie i szarotkę:)Niestety duchowo, ale.... chyba sie liczy troszkę?[/QUOTE] Bardzo dziekujemy za wsparcie i odwiedziny;:loveu::loveu: Quote
handzia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Cioteczki kochane, przed chwilą wysłałam wszystkim dane do wpłat. Przepraszam, że tak późno, ale wczoraj padłam wieczorem, choroba mi nie odpuszcza. Mam jeszcze pytanie, na pierwszej stronie wśród stałych deklarowiczów są dwie osoby, które się "wykruszyły" Do nich nie wysyłać? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ja np. mam w Kredyt banku już kilka lat i płacę tylko 10 zł miesięcznie, w tym mam za darmo nieograniczoną ilość przelewów. Plus chyba 4 zł za kartę co miesiąc. Ale można przecież też założyć jakieś darmowe konta przez internet. Quote
handzia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja mam w Pekao S.A. konto internetowe całkiem za darmo. Ale mogę robić tylko przelewy internetowe, a jeśli chcę wypłacić pieniądze, idę do banku :) Na potrzeby dogo w zupełności wystarcza :) Quote
mgie Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Szarotka co z ogłoszeniami ? Czekam kilka dnia na maila ;) Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='mgie']Szarotka co z ogłoszeniami ? Czekam kilka dnia na maila ;)[/QUOTE] Zaraz Ci wysle, tylko, ze cala kasa jest niedostepna....... Quote
mgie Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zrobię za darmo. Najwyżej jak będziesz przy kasie to wpłacisz na Ostatnią Szansę. Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='mgie']Zrobię za darmo. Najwyżej jak będziesz przy kasie to wpłacisz na Ostatnią Szansę.[/QUOTE] Wyslalam mam nadzieje, ze starczy, w pierwszym poscie sa chyba dwa inne teksty. Jak Ci sie moj nie podoba to popraw. Jest jeszcze pewna nadzieja, ze odzyskamy kase, ale to nie jest pewne. Powoli bede musiala psom po splacac. Dzieki za ogloszenia:):) Quote
Ingrid44 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja nie dostaalam jeszcze numeru nowego konta. Deklaracje zaplacilam tylko za wrzesien bo myslalam ze Henio pojdzie do domku we wrzesniu. Za pazdziernik juz pojdzie na nowe konto. Quote
handzia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Ingrid44']Ja nie dostaalam jeszcze numeru nowego konta. Deklaracje zaplacilam tylko za wrzesien bo myslalam ze Henio pojdzie do domku we wrzesniu. Za pazdziernik juz pojdzie na nowe konto.[/QUOTE] Już wysyłam do Ciebie. Pewnie nie ma Cię na liście w pierwszym poście, albo przeoczyłam, przepraszam. Edit Zajrzałam na pierwszą, wysłałam do Ingrid a nie Ingrid44. Tak jest tam zapisane, sorry. Już wysyłam :) Quote
Ingrid44 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='handzia']Już wysyłam do Ciebie. Pewnie nie ma Cię na liście w pierwszym poście, albo przeoczyłam, przepraszam.[/QUOTE] Nie ma sprawy. I tak to jest cud ze jakos sie organizujemy po tej tragedii . Quote
Szarotka Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='fochu']odnowiłam allegro[/QUOTE] Fochu bardzo dziekuje :):) Quote
andegawenka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Kurcze, Zuzka była bardzo schorowana:shake: Quote
funia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='andegawenka']Kurcze, Zuzka była bardzo schorowana:shake:[/QUOTE] Tzn,?Od dawna chorowała .Ale zmarła nagle ,tak ? Quote
andegawenka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='funia']Tzn,?Od dawna chorowała .Ale zmarła nagle ,tak ?[/QUOTE] Nic nie wiem, po fotce sie domyśliłam. Mój 40letni sąsiad tez był tej tuszy (chorobowa) zmarł nagle po jelitówce....lekarze taką otyłość nazywają w pewien sposób... Quote
ocelot Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Z tego co wiem Zuzka była po udarze, kiepsko sie poruszała, sama mówiła, że pomaga ona psiakom, ale i one jej, bo dzięki nim się mobilizowała i wychodziła na spacery. Dzięki nim i dla nich zaczęła chodzić. Quote
andegawenka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='ocelot']Z tego co wiem Zuzka była po udarze, kiepsko sie poruszała, sama mówiła, że pomaga ona psiakom, ale i one jej, bo dzięki nim się mobilizowała i wychodziła na spacery. Dzięki nim i dla nich zaczęła chodzić.[/QUOTE] To heroizm, cały czas się zastanawiałam jak ona dawała sobie radę z kilkoma bo ja zdrowa miałam problemy z jednym......:shake: ...w realu jesteśmy tak od siebie odizolowani...:oops: Quote
Akrum Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 smutno mi wchodząc na ten wątek... zuzka mimo swojej choroby nigdy nie narzekała, dobro psiaków było na pierwszym miejscu... Quote
funia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Akrum']smutno mi wchodząc na ten wątek... zuzka mimo swojej choroby nigdy nie narzekała, dobro psiaków było na pierwszym miejscu...[/QUOTE] mnie też jest smutno a najgorzej jest mi gdy zobaczę jej post i jej awatar ......Dlatego od jej śmierci nie cofam się w postach .... Quote
Akrum Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ja też jakoś nie potrafię się cofnąć wstecz na wątku i czytać postów zuzki, no ale niestety życie płynie dalej i jakoś trzeba się pozbierać i dalej walczyć o polepszanie losu bezdomnych zwierząt. dlatego cioteczki kochane szukamy domku najlepszego na świecie dla Henia naszego kochanego. niech w końcu nasz chłopaczek będzie szczęśliwy. Quote
Szarotka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 No i niestety Henio zostal z pustym kontem ..........:placz::placz::placz::placz: Quote
andegawenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Szarotka']No i niestety Henio zostal z pustym kontem ..........:placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Poczekajmy, może ktoś odpowie na Twój post... Quote
Recommended Posts