yuki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 To ja nie wnikam co lubisz :P dowiem się na pewno i dam znać , szkoda mi bidoka. chwiał się trochę na tych nóżkach swoich. Te ślepia jego.... Quote
ulvhedinn Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Poweidz mi dokładnie Yuki, jak jest z jego chgodzeniem, źle, bardzo źle? Quote
yuki Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ulv bardzo źle nie jest, ale ma takie momenty , że się chwieje, przechyla. Ma też takie, że jest ok. I tak jak pisałam czasem podnosi łapę do siku, ale mu tak bezwładnie opada i sika "pod siebie". Coś równowagą jest nie tak . Quote
GoskaGoska Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 najlepiej ulv zadzwon do schroniska i zapytaj p.Lidki jak chodził przez pogryzieniem, bo teraz jesli on ma taką mosznę i jakies rany, to wiadomo, ze to moze byc róznie. Poza tym pies jest cały obolały, jak byłam w czw to nawet nie chciał wyjść, więc ważne jak chodził wczesniej. Quote
GoskaGoska Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Ja zadzwoniła do schroniska i piesek te obrażanie ma po pogryzieniu , wcześniej ich nie miał, Zrobil mu się stan zapalny i teraz dostaje antybiotyk. jak został przyjęty to chodził normalnie , więc to z przez te pogryzienia, bidak teraz ciężko się porusza. Quote
yuki Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Byłam dziś na spacerze z Aldim :) jest coraz weselszy, żywszy, garnie się do ludzi, łba mi podstawiał do drapania. Pytałam weta co z tymi jego jądrami i mówi , że poczekają bo faktycznie może być to przez to pogryzienie. To co ma przy odbycie jest ponoć niegroźne, coś jakby tłuszczak lub włókniak, więc nie ma się co obawiać , wet powiedział, że w ogóle nie będą tego nawet ruszać. Dalej tak powłóczy nogami. Będę w sobotę w schronie i wezmę go na spacer i zobaczę czy ogólni emu sie poprawiło . Jest wielkim słodkim Misiem !!! Quote
yuki Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jeszcze mu dziś fotki zrobiłam z ludziem , żeby widać było wielkość Aldiego przy nogach. wkleję jak do mnie dojdą :) Quote
GoskaGoska Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 dalam jego foto do pierwszych postów Quote
amensalizm Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Szczęście w nieszczęściu, że on tak po tym pogryzieniu. ;) Quote
yuki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jeszcze wczorajszy spacerek :) widać jakiej jest wielkości . Quote
yuki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jeszcze wczorajszy spacerek :) widać jakiej jest wielkości . Quote
monika083 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dostalam zapytanie o Aldusia na maila,tz pani spytala gdzie mozna Aldo spotkac. Quote
amensalizm Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Monika- co z tą panią? Aha i co z kobieta, której się wydawało, ze to jej pies? Nie da się jej nakręcić na bidę? Quote
Bella1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Piesek od poniedziałku ma dom pani super więcej napisze yuki Quote
GoskaGoska Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 super:) yuki to Pani z allegro :)? czekamy na info o domku :) Quote
monika083 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 super ,nalezy sie chlopakowi kochajacy domek Quote
bros Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 no i świetnie !!! ale i tak się zameldowywuję na wątku ;) wezwana przez Gosię Quote
yuki Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kurcze wydawało mi się , że coś już pisałam . Nie wiem czy Pani jest z allegro , ale z jakiegoś ogłoszenia na pewno, ta sama , która już wcześniej do mnie dzwoniła(miała brać Aldiego troszkę później , ale nie wytrzymała :D)Pani świetna, przejęta jego losem . Przychodzi z nim do shroniska na zastrzyki, Aldi ożywiony. Rozmawiałam z Panią osobiście i Aldi ma nawet nową koleżankę w domu :cool3: dobrez się chłopakowi trafiło :loveu: Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 czyli już go Pani zabrała tak? A będą jakieś zdjęcia? Dobrze, że są tacy ludzie co pomagają biedaczką :( Kurde jeśli jest sunia, to może chłopaka na kastracje trzeba by było zapisać jak wydobrzeje, zeby czekał na niego termin. Quote
Recommended Posts