Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja nie wnikam co lubisz :P dowiem się na pewno i dam znać , szkoda mi bidoka. chwiał się trochę na tych nóżkach swoich. Te ślepia jego....

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulv bardzo źle nie jest, ale ma takie momenty , że się chwieje, przechyla. Ma też takie, że jest ok. I tak jak pisałam czasem podnosi łapę do siku, ale mu tak bezwładnie opada i sika "pod siebie". Coś równowagą jest nie tak .

Posted

najlepiej ulv zadzwon do schroniska i zapytaj p.Lidki jak chodził przez pogryzieniem, bo teraz jesli on ma taką mosznę i jakies rany, to wiadomo, ze to moze byc róznie. Poza tym pies jest cały obolały, jak byłam w czw to nawet nie chciał wyjść, więc ważne jak chodził wczesniej.

Posted

Ja zadzwoniła do schroniska i piesek te obrażanie ma po pogryzieniu , wcześniej ich nie miał, Zrobil mu się stan zapalny i teraz dostaje antybiotyk. jak został przyjęty to chodził normalnie , więc to z przez te pogryzienia, bidak teraz ciężko się porusza.

Posted

Byłam dziś na spacerze z Aldim :) jest coraz weselszy, żywszy, garnie się do ludzi, łba mi podstawiał do drapania. Pytałam weta co z tymi jego jądrami i mówi , że poczekają bo faktycznie może być to przez to pogryzienie. To co ma przy odbycie jest ponoć niegroźne, coś jakby tłuszczak lub włókniak, więc nie ma się co obawiać , wet powiedział, że w ogóle nie będą tego nawet ruszać. Dalej tak powłóczy nogami. Będę w sobotę w schronie i wezmę go na spacer i zobaczę czy ogólni emu sie poprawiło . Jest wielkim słodkim Misiem !!!

Posted

Kurcze wydawało mi się , że coś już pisałam . Nie wiem czy Pani jest z allegro , ale z jakiegoś ogłoszenia na pewno, ta sama , która już wcześniej do mnie dzwoniła(miała brać Aldiego troszkę później , ale nie wytrzymała :D)Pani świetna, przejęta jego losem . Przychodzi z nim do shroniska na zastrzyki, Aldi ożywiony. Rozmawiałam z Panią osobiście i Aldi ma nawet nową koleżankę w domu :cool3: dobrez się chłopakowi trafiło :loveu:

Posted

czyli już go Pani zabrała tak?
A będą jakieś zdjęcia?
Dobrze, że są tacy ludzie co pomagają biedaczką :(
Kurde jeśli jest sunia, to może chłopaka na kastracje trzeba by było zapisać jak wydobrzeje, zeby czekał na niego termin.