Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie dość, że na stare lata wylądował w schronisku, to do tego pogryzły go inne psy :(
teraz obolały , zgaszony leży w izolatce- biedak nawet nie chciał wyjść na spacer, ale co się dziwić jak cały obolały, pieska oceniono na 9lat - musimy mu znaleść domek - przecież w izolatce nie będzie wiecznie - i wróci w końcu na ogólne boksy, a widać, ze sobie chłopak rady nie daje :-(
nie męczyłam go spacerem więc tylko na leżąco ma zdjęcia.
Do ogłoszeń dostał imię aldo
nr schroniskowy 35/10 od 5 stycznia , znaleziony

banerki podlinkowane do pobrania :

by CaneSs

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisala do mnie Pani w sprawie Aldo ,tz ich pies zaginal we wroclawiu 22-23 grudnia ,maz byl przejazdem we wrocku i on mu polecial chyba za sunia ,szukal go kilka godzin ,Pies nazywa sie max ,Pani wyslala mi tez fotki ,zaraz wkleje dla porownania,
cholera moze to on .

Posted

Max ma blizne nma lapce ,dosyc widoczna i wyczuwalna ,dalam Pani numer do yuki ,to poprosi ja o sprawdzenie tej blizny,
Aldo zostal znaleziony 5.01 a Max zwial 22-23 grudnia wiec to by sie tez zgadzalo

Posted

no nic zobaczymy, ale wyszlo ze ten piesek Pani zaginął 2 lat temu fakt, ze w okolicach Wrocławia ,ale...jest trudność bo Pani mieszka 500km od Wrocławia więc sama nie pojedzie sprawdzić.