Paula03 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja też mam taką nadzieję :) A jak psiak żyje? Quote
Paula03 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Trzymam kciuki, żeby to nie był tylko obserwator! Quote
Klaudus__ Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Max ma się bardzo dobrze. Jednak chyba odkryłam dlaczego Go ktoś wyrzucił... Jednak opowiem o tym wieczorem - teraz mam prośbę, ten oto kochany Max wypuścił staruszka Burka. Błagam o pomoc... http://www.dogomania.pl/threads/178640-PotrAE-cony-przez-samochA-d-Burek-Potrzebny-dt-i-pieniAE-dze-na-leczenie-Pszczyna Quote
Klaudus__ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Maxiu to bardzo inteligentny piesek. Jednak w tej całej swojej inteligencji jest też szkodnikiem... Znosi do swojego posłanka wszystko co Mu się spodoba, a przy tym dobiera to parami, kolorami, wzorami... Np. znosi buty i układa [jeden koło drugiego tak jak powinny stać] I to samo robi ze wszystkim innym. Jednak jak Mu się nudzi to i podgryźć lubi to i owo... I jeszcze podkopy robi... Niestety jeden z Jego podkopów miał fatalne skutki [Burek :bigcry:] Quote
Klaudus__ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Przy okazji odwiedzjących tego szkodnika, chciałabym poprosić chociaż o podniesienie i Jej... http://www.dogomania.pl/threads/182538-Pszczyna-5-letnia-suczka-owczarka-niemieckiego-do-maja-musi-zniknAE-AE-Pomocy Quote
zerduszko Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Klaudus__']Maxiu to bardzo inteligentny piesek. Jednak w tej całej swojej inteligencji jest też szkodnikiem... Znosi do swojego posłanka wszystko co Mu się spodoba, a przy tym dobiera to parami, kolorami, wzorami... Np. znosi buty i układa [jeden koło drugiego tak jak powinny stać] I to samo robi ze wszystkim innym. Jednak jak Mu się nudzi to i podgryźć lubi to i owo... I jeszcze podkopy robi... Niestety jeden z Jego podkopów miał fatalne skutki [Burek :bigcry:] Co Ty tym psom robisz? ;) Liz też tak znosiła, ale już jej przeszło. Chyba się nasyciła "dobrami" :lol: Jak tam domek?? Quote
kaja555 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 według moich danych to mały od ponad tygodnia ma już dom Quote
chita Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to co z tym domem...ma czy nie bo mi sie juz watki poplataly:evil_lol: i u Burka jest napisane ze ma....:razz: Quote
Paula03 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czy dobrze zrozumiałam ten maluch ma już dom? Quote
Klaudus__ Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Tak - to prawda - Maxiu ma dom w Gliwicach. Nie pisałam o tym wcześniej,bo obawiałam się,że niszczyciel Maxiu - zbroi coś większego i jak szybko pojechał tak szybko wróci. Później miałam troszkę swoich problemów i w ten oto sposób dopiero teraz o tym piszę. I tak się martwię - bo niszczyciel z Niego straszny... Ale jestem w stałym kontakcie z Jego właścicielami - mam więc nadzieję,że jakby nie było innej opcji to uczciwie mnie o tym poinformują i Maxiu wróci do mnie. Quote
Paula03 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No to świetnie, że ma dom, mam nadzieję, że tam zostanie na zawsze!!! Quote
Recommended Posts