Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=920416410[/url] wystawili znowu... Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Kinia1984'][url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=920416410[/url] wystawili znowu...[/QUOTE] zaraz zniknie ;) Quote
michal_sm Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 I znów z zamianą zgłaszajcie aukcję da się uwalić po kilku razach dostanie ostrzeżenie ,a potem mogą nawet zawiesić konto. Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 nawet wyslali temu mojemu koledze smsem numer nowej aukcji...tak ich cisnie... Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sprawdzaliscie polsie Gumtree nie oglaszaja tam tez? Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zawsze proscie zeby wam sms zdjecia wysylalai - jak sobie nabija telefony mms to ich po kieszeniach poklepie i beda szybciej (taniej) sie chceli psiny "pozbyc" hehhehehe Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzwoniłam do tego wiesniaka..... Trzeba koniecznie poszukac osób z okolic Pułtuska. Należałoby tam pojechać i pomarudzić na żywo. Quote
elmira Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A jak ma się sprawa z tym, że psiak nie jest szczepiony? Przecież jest obowiązek. I jeszcze to, że psiak nie wychodzi. Ciekawa jestem, jak to się ma do ustawy o ochronie zwierząt i czy można to podciągnąć pod jakiś paragraf. Quote
carolinascotties Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 mozna napisac do allegro, ze pies nieszczepiony jest zagrozeniem dla potencjalnego kupujacego, badz dla osob, ktore beda psa przewozic... wtedy po prostu sciagna aukcje... jesli nei ma szczepienia na wscieklizne -moze straz miejska - ale wtedy piesek moze trafic do schronu... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wiesniak do potęgi n-tej. Powiedział, że jak mi sie nie podoba cena to mam sobie kupić innego psa, tańszego. Oburzył sie pytaniem: czemu sprzedaja psa, skoro dostali Go w prezencie za darmo. Sunia na spacery nie wychodzi, załatwia się na gazecie w domu. Maja dziecko 3 -letnie. Przede wszystkim maja dość suni, która "jazgocze" - cytuje wiesniaka. Powiedział, że sunia na wścieklizne była szczepiona, ale p.wirusom nie. Jak twierdzi sunia jest zadbana, kąpana wielokrotnie. Poprosiłam o zdjęcia. Zgodził sie wysłac mailem. Kazał mi napisać do siebie za pośrednictwem allegro, ale ściemniłam ze nie mam. Podał mi maila. ;) Poszperałam w necie, wiem jak facet ma na imie i nazwisko. Zaraz napiszę do Niego maila - ma mi wysłać zdjęcia suni, skan szczepienia i info od weta o stanie zdrowia. Zobaczymy czy wyśle mi to wszystko. Powiedziałam, że jestem bardzo zainteresowana sunią - koniecznie chce wyciągnąc od niego te fotki i info. Aaaaa Pan powiedział, ze jest bardzoooo duże zainteresowanie sunia. ;) Quote
michal_sm Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No ogromne pół dogomani chce ją wyciągnąć od niego. Quote
Vasco Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 "suczkie" zamienią na żółwia .....masakra niestety, jestem przeciwna płaceniu takim cwaniakom.... sunieczki mi jednak bardzo szkoda. Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 ja mu qr...pojazgocze to mu uszy zwiedna...na gazete powiedzial...a wiesz co mi jego zona powiedziala jak zapytalam czy zachowuje czystosc ? powiedziala ze sygnalizuje i jest kulturalna i nie zalatwia sie w domu... Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 z tym zeby pisac do allegro o tych zagrozeniach to jestem przeciwna...bo facet zrezygnuje z ogloszen w necie a "sukie" sprzeda komus ze wsi np sasiadowi...albo pojedzie na gielde... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Kinia1984']ja mu qr...pojazgocze to mu uszy zwiedna...na gazete powiedzial...a wiesz co mi jego zona powiedziala jak zapytalam czy zachowuje czystosc ? powiedziala ze sygnalizuje i jest kulturalna i nie zalatwia sie w domu...[/QUOTE] Dla Niego sunia jest czysta. zalatwia się na gazete. zapytalam czy na smyczy umie chodzic - powiedzial: "no wie pani, mieszkamy na wsi, czasami wypuszczamy ja na podworko, ale to czasami" Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 :angryy::angryy::angryy::angryy: nie no zaraz zaczne krzyczec... Quote
elmira Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Oni będą zmieniali wersje i podawali takie informacje, jakie chce otrzymać potencjalny odbiorca. Przypuszczam, że jeżeli ktoś zadzwoni w sprawie suni i napomknie, że myśli ew. o kocie, to ten oszołom powie, że sunia wspaniale łapie myszy i inne gryzonie;) Poza tym włos mi sie na głowie jeży. Małe dziecko i psiak robiący na gazetę w domu. Do tego ten brak szczepień. Pewnie do tej pory, psy, które miał w zagrodzie, wisiały na krowim łańcuchu przy lichej budzie, a ta sunia to ma taki luksus, że on sam jest pełen podziwu dla siebie. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [QUOTE]Małe dziecko i psiak robiący na gazetę w domu[/QUOTE] Oboje? ehhehehe ;) Quote
elmira Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Emigrantka']Oboje? ehhehehe ;)[/QUOTE] Heh, zdolnie napisałam. No, nie o to mi chodziło. Ale wyszło ciekawie;) Quote
Gryzelda Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A może i ich dziecko też robi na gazete :P Trzeba trzymać rękę na pulsie bo w Pułtusku jest targ co tydzień i takich cfaniaków jak on jest tam pełno i chętnie zapłacą 400 zł żeby rozmnażać i szczeniaki sprzedawać. Ostatnio widziałam szczeniaki ratlerkowate na targu w Pułtusku po 100zł. Da za suke 400 zł ale urodzi mu 3-4 małe i ma zwrot kasy :/ Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [B][SIZE=4][COLOR=Red]UWAGA!!!! [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]Dostałam pierwszego maila z informacją, iż prześle wszystkie dane. Przed chwila dostałam maila: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]Dziekujemy serdecznie, ale piesek znalazł juz nowego pana,Pozdrawiam. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
michal_sm Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 G prawda aukcja nadal jest możesz kliknąć i dać negatywa za nie wydanie psa. Quote
Gryzelda Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tak !! Kto ma konto? Ale wtedy musimy na wszelki wypadek miec 400zł :) Nie zastrzegał sobie prawa do zakończenia aukcji przed czasem. Quote
Recommended Posts