Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Blagam chce ja wykupic i poszukac jej odpowiedzialnego domu i wysterylizowac zeby nie byla maszynka do szczeniakow...Ludzie baaardzo prosci dostali ja w prezencie...Rozmawialm z nimi zeby opuscili chociaz na szczepienia...Suka kupiona na gildzie byla w grojcu...Mam o 18 dzwonic ale brakuje mi kasy zeby ja wykupic...Oni ja zamykaja jak przyjezdzaja goscie...powiedzieli ze jest halasliwa i maja jej dosc...:( prosze pomozcie choc jednorazowo....
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=920416410[/url]

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia1984']i jeszcze mowi ze niedlugo moze ja dopusci bo ona chce do psa....qr...a[/QUOTE]

Podejrzewam, że piesek jest z giełdy nie z Grójca, ale ze Słomczyna - tam handel kwitnie pełną parą. Niestety, kupowane tam psy są w przeważającej większości bardzo chore..

Posted

[quote name='Piromanka']Jeżeli pies im szczeka, to niech go oddadzą za darmo!
Ja bym takim ludziom nie zapłaciła 400 zł.[/QUOTE]
racja, zgadzam się, ale z drugiej strony szkoda suczyny...to jest jakaś wiocha, odkupi ją jakiś gospodarz, albo pseudohodowca, albo poprostu właściciel pozbędzie się jej w inny wyszukany sposób...wiadomo kasa jest duża, chcą zarobić na kundelku...ale może wykupując ją zaoszczędzi się jej tego całego stresu, a może uratuje się jej życie...

Posted

Jeżeli nik im nie zapłaci kasy, a pies im na prawdę przeszkadza, to oddadzą go za darmo.
Z drugiej strony jest ogłoszenia na Allegro - może to wykorzystać pseudo...
Beznadziejna sytuacja.

Posted

no właśnie i tak źle i tak niedobrze...ale ja jestem za wykupem małej, chociaż jednemu piesiowi uda się uratować życie zanim skończy się to jakąś tragedią...a koleś niech się tą kasą udławi...kiedys się to na nim zemści. Tylko teraz pozostaje kwestia uzbierania kasy...w szybkim tempie:)