Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[U][URL="http://www.dogomania.pl/../../members/8044-Frogg"] [B]Frogg[/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/statusicon/user-online.png[/IMG] piszesz ze możesz zrobic ogłoszenia i byłabym bardzo wdziecza,wysłałam ci pw[/URL][/U]

[B]elisse[/B] dziekuję że jesteś każda pomoc bardzo sie liczy !
:)
[URL="http://www.dogomania.pl/../../members/8044-Frogg"] [/URL]

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja jestem. Dzięki, ze tak troszczysz się o Azorka, zeberko :) Widzę, że psiak ma juz sporo ogłoszen. W wolnej chwili postaram się dorobic jeszcze kilka. Wiem, że wolałabys, by psiak pozostał w Wielkopolsce, ale może trzeba jednak rozszerzyc poszukiwania domku na całą Polskę... Skoro psiak nie może "się przeprowadzic" z Wami to lepszy dobry domek nawet gdzies dalej niż schron....

Posted

Witajcie,dziekujemy za odzew,faktycznie po przemysleniu chyba faktycznie najlepiej będzie robić ogłoszenia na całą Polskę,dogomaniacy mieszkają w róznych częsciach Polski więc można poprosić o wizyty,chyba zaczne robic ogłoszenia ,a transport sie jeszcze zobaczy :)
Dziekuję za każdą pomoc ! ;*

Posted

Ja też dostałam zaproszenie. Jeśli przyślesz mi plakacik na maila lub pw to też mogę go porozwieszać, ale niestety szybko domu kochana się nie znajduje. Tu jest tyle kochanych, przytulaśnych psiaków, że głowa boli i też ich nikt nie chce. Myślę, ze powinnaś też wziąć pod uwagę adopcję dalej niż w Poznaniu, bo co zrobisz jak termin przeprowadzki nadejdzie a domu w okolicy nie będzie. Młody kochana, mimo że żywotny to on też nie jest. Wiem coś o tym , bo też mam psa na Dt, ale tu sytuacja jest bardziej skomplikowana bo on jest ślepy. Ale będziemy się starać. I trzymać kciuki rzecz jasna.

Posted

Bambino dziekuję za pomoc! Wiem ze dom nie tak łatwo znaleźć :) Ale na razie nie poddajemy się :)
Napisałam ci pw, niedługo zaczne robic ogloszenia na całą polskę,będę wdzieczna za każda pomoc.
Sama muszę sie za nie zabrać :)

Posted

Dzisiaj byliśmy w Borówcu z wizytą adopcyjna Azorka, Aziu miałby super kolegę jamnika,dom i duży ogród do biegania! Niestety dom nie wypalił,państwo jeszcze się zastanowią i dadzą znać ... Niestety już słyszeliśmy że" gdybyśmy my go nie wzięli to postaramy się pomóc i damy ogłoszenia", a jak twierdzili wcześniej (przez telefon) że jeżeli Azor zgodzi się z ich psem to wezmą go :( Ale wynikły inne problemy....

A tak wierzyliśmy w to że naprawdę ktoś go pokocha.
Serce boli,a najgorsze jest to ze Azor naprawdę był szczęśliwy,bawił się z Rudym....

Zdjęcia :

Posted

Dzisiaj byliśmy na spacerze ,chciałyśmy sprawdzić jakie bedą relacje miedzy naszymi psiakami ( w nadziei że może polubią się)
Pierwsze spotkanie Lizaka i Azora wypadło całkiem dobrze,na początku Lizuś szczerzył zęby ale potem już latały razem!
Niestety drugie zapoznanie wyszło gorzej :( Nasz rottek nie wykazał zbyt dobrych intencji zapoznawczych,później idziemy spróbować raz jeszcze ,tak cicho w naszych sercach coś daje nam ciagle nadzieje że psiaki się polubią,a może kiedyś zamieszkają razem....

Trzymajmy kciuki!
I tak dobrze wyszło , pomijając już te kilka nie udanych razy .......

leni356
wystawiłaś już może te ogłoszenia? i jeżeli tak to na jakich portalach?

Posted

Jestem u Azorka.
Czy możecie napisać - gdzie już ma ogłoszenia - i jak zgro.
Postaram się też o nim pamiętać. Powstawiac gdzie nie jest. Wstawię też na naszą stronkę.

Posted

już robię banerki, przepraszam że tak późno,
ale przeczytałam rano i nie miałam czasu zrobić
a później zapomniałam, skleroza nie boli...

Co do wklejania, ja miałam specjalny kod kombinacji podany przez informatyka, także jak bym Ci go chciała podać to jakieś pierdoły wyskoczą i nic z tego nie będzie... Może inni znają jakiś sposób

Posted

Wejdź w swój podpis kliknij z boku w edycji takie niebieski A, skopiuj, wkej obok, ale zamiast linku wstaw ten do wątku a zamiast zdjęcia wstaw banerek, czyli klikasz na ten co ja wstawiłam prawym przyciskiem, "pokaż obraz" i kopiujesz link :) Czy wystarczy uzupełnić i gotowe :)

Posted

Popróbuję jeszcze może mi sie uda,jedno jakos wstawiłam przez sygnature ale tam był link z url wiec nie wiem :(
POTRZEBNE OGŁOSZENIA DLA AZORKA! BARDZO PILNE! PROSZĘ O POMOC