Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 i gdzie go dodałaś? U Azora cisza.... od samego poczatku dodawania ogłoszeń tylko jedna osoba zgłosiła sie niestety ....
Ostatnio tracimy nadzieję...

Posted

leni356 w sprawie Azora po prostu brak telefonów, nikt nie pisze e-maili nie pyta nawet na gg, po prostu cisza...
Robiliśmy ogłoszenia na internecie, wszystkie znane strony z adopcjami, ogłoszenia w Poznaniu porozwieszane,nie wiemy co dalej robic,a czas płynie coraz szybciej.

Posted

[quote name='zeberka4']leni356 w sprawie Azora po prostu brak telefonów, nikt nie pisze e-maili nie pyta nawet na gg, po prostu cisza...
Robiliśmy ogłoszenia na internecie, wszystkie znane strony z adopcjami, ogłoszenia w Poznaniu porozwieszane,nie wiemy co dalej robic,a czas płynie coraz szybciej.

A próbowaliście w gazetach? Może tam to coś da? Może trzeba zmienić tekst do ogłoszeń?
[SIZE="1"]zeberka4, a my się znany z forum ogrodniczego :evil_lol:

Posted

ladySwallow
pod jakim nickiem jestes na ogrodniczym forum :D też pod tym bo kurcze skojarzyc nie mogę! :D

Tekst ogłoszeń był zmieniany 3 razy tez nie pomogło!
W gazetach nigdy nic nie dodawałam ale to też dobry pomysł. hym

Posted

[quote name='zeberka4']ladySwallow
pod jakim nickiem jestes na ogrodniczym forum :D też pod tym bo kurcze skojarzyc nie mogę! :D

Tekst ogłoszeń był zmieniany 3 razy tez nie pomogło!
W gazetach nigdy nic nie dodawałam ale to też dobry pomysł. hym

Mój nick na ogrodniczym to DieSte :)

Tekst mogę pomóc zmienić, jeśli chcesz. Rozejrzyj się za gazetami - nawet głupie Anonse mogą coś pomóc.

Posted

Zeberko nie spamuj proszę.

Twoje posty są na kilkunastu wątkach na których nigdy się wcześniej nie pojawiałaś. Nie na tym polega popularyzowanie swojego wątku żeby wklejać wszędzie gdzie się da.

Rozumiem że pies jest w potrzebie, ale ja mam do ogarnięcia kilkadziesiąt psów którym pomagam albo których losy śledzę, i jeśli w każdym temacie musze kliknąć z nadzieją że są nowe wiadomości, a to tylko Twój spam, to tracę mnóstwo czasu który mogłabym przeznaczyć na coś znacznie bardziej pożytecznego.