ana666 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzięuje za zaproszenie na wątek. A gdzie Azorek ma już ogłoszenia? Quote
zeberka4 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dziękuję www.1001ogloszen.pl www.4lapy.info www.adin.pl www.adopcjapsa.pl www.adopcje.org www.adpedia.pl www.afisze.pl www.agiato.pl/ogloszenia.html www.alegratka.pl www.allezoo.pl www.animalpedia.pl/ogloszenia www.anonse.pl www.allegro.pl tutaj ma ogloszenia,tylko proszę pamietaj psiaczek może być młodszy dlatego jego wiek jest szacowany miedzy 6-8 lat Quote
ana666 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ok. to dodam go na kilka stron jeszcze. Zerebrka wklej najlepiej te linki do pierwszego postu zeby było widoczne gdzie jest :) Quote
zeberka4 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Szuka i szuka, jest wystawiony na kilku stronach,ma ogloszenia w Poznaniu porozwieszane, co tylko sie da ale nadal zero kontaktu... Quote
ana666 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 dzis dodałam go na kilku stronach, jutro dokończe i podam wszystkie strony Quote
zeberka4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 ana666 i gdzie go dodałaś? U Azora cisza.... od samego poczatku dodawania ogłoszeń tylko jedna osoba zgłosiła sie niestety .... Ostatnio tracimy nadzieję... Quote
zeberka4 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Z dzisiaj :) U Azorka cisza,nawet wątku już nikt nie odwiedza :( Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Przez ten świąteczny okres nikt nie dzwonił. Może teraz się ruszy coś Quote
zeberka4 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 leni356 w sprawie Azora po prostu brak telefonów, nikt nie pisze e-maili nie pyta nawet na gg, po prostu cisza... Robiliśmy ogłoszenia na internecie, wszystkie znane strony z adopcjami, ogłoszenia w Poznaniu porozwieszane,nie wiemy co dalej robic,a czas płynie coraz szybciej. Quote
LadyS Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='zeberka4']leni356 w sprawie Azora po prostu brak telefonów, nikt nie pisze e-maili nie pyta nawet na gg, po prostu cisza... Robiliśmy ogłoszenia na internecie, wszystkie znane strony z adopcjami, ogłoszenia w Poznaniu porozwieszane,nie wiemy co dalej robic,a czas płynie coraz szybciej. A próbowaliście w gazetach? Może tam to coś da? Może trzeba zmienić tekst do ogłoszeń? [SIZE="1"]zeberka4, a my się znany z forum ogrodniczego :evil_lol: Quote
leni356 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ladySwallow ma rację, może nowy tekst i gazety coś pomogą? Quote
zeberka4 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ladySwallow pod jakim nickiem jestes na ogrodniczym forum :D też pod tym bo kurcze skojarzyc nie mogę! :D Tekst ogłoszeń był zmieniany 3 razy tez nie pomogło! W gazetach nigdy nic nie dodawałam ale to też dobry pomysł. hym Quote
LadyS Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='zeberka4']ladySwallow pod jakim nickiem jestes na ogrodniczym forum :D też pod tym bo kurcze skojarzyc nie mogę! :D Tekst ogłoszeń był zmieniany 3 razy tez nie pomogło! W gazetach nigdy nic nie dodawałam ale to też dobry pomysł. hym Mój nick na ogrodniczym to DieSte :) Tekst mogę pomóc zmienić, jeśli chcesz. Rozejrzyj się za gazetami - nawet głupie Anonse mogą coś pomóc. Quote
zeberka4 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Jezeli chcesz mozesz zmienić tekst i go tu wkleić,przydałyby się ogłoszenia na nowo bo stare wystawiałam jakis czas temu. Quote
martaipieski Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 sliczny i widac zywiołowy??z niego piesek:) dziwne ze nikt nie chce takiego kumpla jak bede miała kogos na oku dam znac Quote
Cudak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Na bazarku pakiet ogłoszeń kosztuje chyba 20 zł. Może jakoś uda się uzbierać? ;) Quote
pinkmoon Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Zeberko nie spamuj proszę. Twoje posty są na kilkunastu wątkach na których nigdy się wcześniej nie pojawiałaś. Nie na tym polega popularyzowanie swojego wątku żeby wklejać wszędzie gdzie się da. Rozumiem że pies jest w potrzebie, ale ja mam do ogarnięcia kilkadziesiąt psów którym pomagam albo których losy śledzę, i jeśli w każdym temacie musze kliknąć z nadzieją że są nowe wiadomości, a to tylko Twój spam, to tracę mnóstwo czasu który mogłabym przeznaczyć na coś znacznie bardziej pożytecznego. Quote
zeberka4 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 podnoszę Azora Kilka fotek: (Azor bardzo lubi zakopywać porcje,a potem je odkopywać i zjadać:razz:) Drugi piesek to Boluś pilnie szuka domku Quote
Recommended Posts