Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dowiedziałam się tylko tyle, że to roczna suczka - Kostka.
Jak będę w Klembowie postaram się zrobić w miarę normalne zdjęcia. Te psiaki wypuszczone z bud i kojcy szaleją tak, że na fotkach mi tylko ogonek wychodził, albo kawałek głowy.

Posted

One nic, zawinił durny człowiek. A Kostka to mega przylepa, zresztą jak one wszystkie. Jak zerkałam z Agnieszką do tej klatki, w której siedzi to mi mowę odjęło... Tam z nią jeszcze siedział taki szary, skołtuniony kudłaczek, ale fotki nie mam.

Posted

Kurde, przydałyby się jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń, chociaż tak sobie myślę, że Kostkę to można już ogłaszać. Aga, co Ty na to? Zrobić jej Allegro, czy czekamy na lepsze zdjęcia do soboty/niedzieli?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kurde, przydałyby się jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń, chociaż tak sobie myślę, że Kostkę to można już ogłaszać. Aga, co Ty na to? Zrobić jej Allegro, czy czekamy na lepsze zdjęcia do soboty/niedzieli?

Zrobimy strachulcowi jeszcze kilka zdjęć ;)

Posted

[quote name='doddy']Jak sytuacja bullowatych w Klembowie?
Jakieś zmiany?

Zmiany? W jakim sensie?
Psy wciąż pozostają w swoich boksach, z każdym dniem z mniejszą szansą na adopcję i mniejszą nadzieją na dom...
I póki co bez ogłoszeń, bo psów mnóstwo a rąk do pomocy niewiele.
Zapraszam do wizyty i indywidualnej oceny sytuacji.