Javena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Prosimy ,prosimy.....To mniej niż paczka papierosów, troszkę wiecej niż piwko, a tego nam tak bardzo do życia nie potrzeba.;) Quote
polubek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 pamiętajcie o mnie może będę mogła jakoś pomóc Abrze i Magnatce i za nie już na zapas tak podwójnie :thumbs::thumbs: Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='polubek']pamiętajcie o mnie może będę mogła jakoś pomóc Abrze i Magnatce i za nie już na zapas tak podwójnie :thumbs::thumbs:[/QUOTE] Będziesz, będziesz - tylko patrzeć jak będziemy do Ciebie uderzać po prośbie:evil_lol: A wujek UBOCZE to obraził się na Dylankę? Coś do niej nie zagląda i wierszyków nie pisze :shake:. Quote
polubek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no problem, dobrze czuć się potrzebną nawet tak na odległość Quote
Leyla Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ja dołożę Dylance brakującą kasę miesięcznie ( 60 zł) poproszę nr konta. Byleby wyszła ze schronu .12 lat więzienia!! za coooo? Quote
Guest malva Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :loveu:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Leyla:loveu: Quote
Nikus Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :loveu:Leyla:loveu: uwielbiam takie poranki:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 MAMA MIA ,NIESAMOWITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEYLA , MY CIE CHYBA OZŁOCIMY. Cóz za radosny poranek!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Musiałam kilka razy przeczytac ,czy sie nie pomyliłam,ale niee,dobrze przeczytałam. DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!![QUOTE][/QUOTE] Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi:[B][/B] Quote
filcant Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Leyla']Ja dołożę Dylance brakującą kasę miesięcznie ( 60 zł) poproszę nr konta. Byleby wyszła ze schronu .12 lat więzienia!! za coooo?[/QUOTE] Juhuuuuuuuuuu! Dylanko kochana, pakuj się!! Masz szczęście dziewczyno!! Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Koniec więzienia,zobaczysz jeszcze zieloną trawke i kwiaty wiosenne.........:):) Quote
UBOCZE Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cudownie!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Nie odzywałem się, bo zaniemogłem na grypę i wczoraj jeszcze nie wiedziałbym, czy to, co widzę, jest jawą, czy następstwem gorączki... Teraz też zajrzałem jeszcze przetrącony, ale - jak widzę - to wszystko jawa!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Javena Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 No, UBOCZE ,TERAZ GRYPA? Nie wolno ,a sio grypa a sio.Tu takie rzeczy sie dzieja.....Wcale sie nie dziwie,ja zdrowa a myślałam ,ze mam halucynacje.:):):) Quote
polubek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 jak tak dalej pójdzie to z braku bid tyskie schronisko zostanie zamknięte. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] z taką pierwszoligową drużyną można szaleć. Quote
Grosziwo Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='polubek']jak tak dalej pójdzie to z braku bid tyskie schronisko zostanie zamknięte. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] z taką pierwszoligową drużyną można szaleć.[/QUOTE] Marzycielka ! Ale podobno czasem marzenia się spełniają. A wiadomości na wątku piękne i niech już piękna babcia Dylanka ucieka do domku złotej, pełnej miłości i czułości starości. Quote
Leyla Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 skoro z Dylanką jest tyle przyjaciół..nie może być inaczej;) Dylanko pakuj się , Atos z Zamojskiego schronu już w swoim domu:p Kto wie co się jeszcze dobrego wydaży:cool3: Quote
Nikus Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cześć Leyla-czyli przynosisz nam jeszcze dobrą passę?:) Quote
Leyla Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Nikus']Cześć Leyla-czyli przynosisz nam jeszcze dobrą passę?:)[/QUOTE] Jest dobrze, więc zawsze może być lepiej;) Quote
Nikus Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a wiesz Leyla wczoraj wieczorem wspominaliśmy Cię z Livką...to chyba telepatia hihi:) cieszę się,że jesteś z nami:) Quote
Leyla Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Nikus']a wiesz Leyla wczoraj wieczorem wspominaliśmy Cię z Livką...to chyba telepatia hihi:) cieszę się,że jesteś z nami:)[/QUOTE] Ja też o Was ciepło myślę:p szczególnie ,że pomagaliśmy Zorce:p Myśleliście i ściągneliście mnie na offa magdy 222:cool3: całuję Was CMOK CMOK:buzi: Quote
AlfaLS Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='Leyla']Ja dołożę Dylance brakującą kasę miesięcznie ( 60 zł) poproszę nr konta. Byleby wyszła ze schronu .12 lat więzienia!! za coooo?[/QUOTE] OOOOOOOOOOOO matko - ja też czytałam to kilka razy nie mogąc uwierzyć w tak cudowne wiadomości:multi::multi::multi:. Konto zaraz wysyłam na PW:lol:. Jednak "tyszaki" maja szczęście do wspaniałych przyjaciół i dzięki temu mogą zobaczyć co to trawa pod łapkami:multi::multi::multi:. Polubek kochana - nie tak szybko zamkniemy tyskie schronisko:shake:. Tam niestety jest sporo takich staruszków :shake:. Jeszcze dwie sunie, które są tam 12 lat a oprócz tego kilka naprawdę ślicznych psiaków, które sa tam 5, 7, 8 lat. Mam w planach zakładać im wątki - nie po to żeby wyciągać ze schronu do hoteliku ale po to żeby po prostu pokazać je światu, tu na dogo i robić ogłoszenia - pewnie bedę się do Ciebie uśmiechała po pomoc:lol:. Cuda się zdarzają!!!!!!!! Wujaszku UBOCZE - życzymy duuuuuuuuużo zdrowia i jak już to zdrowie będzie uśmiechamy się o nowy pozytywny wierszyk dla Dylanki:lol:. Quote
polubek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 kiedyś ktoś mi powiedział że jeżeli naprawdę czegoś się bardzo pragnie i myśli o tym, to jest szansa żeby coś takiego stało się prawdą. wiem że jest to niemożliwe żeby tak się stało, ale bardzo chciałabym żeby jak najwięcej tych naszych bid znalazło ten jedyny swój dom. Quote
UBOCZE Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [SIZE=3]Dobre wieści w miłe ranki...[/SIZE] [SIZE=3]Czy dotarły do Dylanki?[/SIZE] [SIZE=3]Wiosna idzie, w górę głowa![/SIZE] [SIZE=3]Trzeba wkrótce się pakować![/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD7qrYyFI/AAAAAAAABgI/HbpySjBiRio/DSC_0201.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts