masienka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 pewnie, ze sliczny :) a jakie miny robi cudne :) :) sluchajcie, czy jemu nie mozna by bylo zdjac tej kolczatki? Widze, ze ma oprocz niej jeszcze zwykla obroze a przeciez w kolczatce niewygodnie nawet spac o chodzeniu nie wspominajac Quote
Ada-jeje Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ja mysle ze kolczatka moze byc, wystarczy odwrocic ja kolcami do gory, to jest jednak silny pies ktory jak dobrze pociagnie moze obroze zerwac. Quote
masienka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 tylko, ze on ta kolczatke ma rowniez jak siedzi w kojcu i nawet z kolcami do gory nie zwinie sie w klebek bo jak polozy te kolce np. na lapie? Jesli rzeczywiscie chodzi o strach przed zerwaniem zwyklej obrozy lub przesadne ciagniecie na smyczy to mam chetna, ktora chcialaby mu porzadna obroze zafundowac zeby tylko nie musial w kolcach siedziec bo, oprocz niewygody, kolczatka wyzwala w psie rowniez pewne niepozadane nawyki Albo jesli nie obroze to moze zafundowac kantarek do zakladania na spacery choc oczywiscie tego rowniez trzeba umiec uzywac wiec tu pytanie do wolontariuszek, ktore go wyprowadzaja czy beda potrafily. Quote
Ada-jeje Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Z kantarkiem i ja bylabym ostrozna, napeno moze byc odpowiednia obroza dla tak silnego psa, lub lancuszek zaciskowy, do takiego lancuszka nie trzeba miec zbytniej wiedzy. Quote
lilk_a Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 a nie myślałyście o szelkach ? czy z szelek też potrafi się wywinąć ? Quote
psiara_agg Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 szelki by miał fajne, wygodniej by mu było na spacerku, tak sądze :) a ten łańcuszek się nie sprawdzi, bo dużo z nim 'Marta 0_0' biega i by mu się to cały czas zaciskało. Kantarek raz na jakiś czas można też założyć, bo on troche nieokiełznany jest i do treningów by się przydał :D nie wie kiedy może sobie pozwolić na zabawę i gryzienie, a kiedy nie. A co do ciągnięcia, a obroża uzdowa? to wgl jest dobre dla psów? bo mało o tym piszą.. Quote
lilk_a Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ale na szelkach to jednak pies ciągnie , a tu chodzi o zniwelowanie właśnie ciągnięcia .... ja mam wyżełkę , pociągową , bikeringowca :) , jak założy się jej szelki to już wie co ma robić :) , na spacery wychodzi ( chyba na mnie nakrzyczycie :( ) na kolczatce Quote
Dominika 0_0 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 pani, która jest zainteresowana Dżekim, ma przyjechać prawdopodobnie w piątek lub sobotę. :) Quote
shanti Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Czekamy na panią Dzekiego. Suńka z Libiąża jeszcze jest, jak nie będzie własciciela do niedzieli to szczepimy ciachamy i do adopcji. Quote
monika55 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dzis nikogo nie bylo. Jak Dzekus lubi "rozmawiac". Quote
wilczek007 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Tak pani chciała dzis przyjechac,dzwoniła wolontariuszkom, ale ja powiedzialam ze najlepiej jutro (bo ja nic o tym nie wiedziałam czy to ta i kiedy , jeszcze bym wydała nie tej osobie)a pani to nawet na reke bo jutro ma wolne. Quote
shanti Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dzeki w domu. Trzymajcie kciuki żeby był grzeczny;) Ma koleżankę malamutkę, wprawdzie starszą od siebie, ale może ją rozrusza. Fajnie zaczepiał ją do zabawy. Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Oby sie pieski dogadali, to jedenego mialybysmy z glowy Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Oby sie pieski dogadali, to jedenego mialybysmy z glowy :multi::multi::multi: Quote
Atrisko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 no to super...niech tylko dziewczyna go zaakceptuje, ustawi i będzie dobrze....trzymam kciuki..mooocno!!!. Quote
masienka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 sciskamy kciukasy!!! Trzymaj sie przystojniaku i daj kobiecie porzadzic :) Quote
Atrisko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 wątek na górze trzymamy i wieści najnowszych czekamy... Quote
Martaa 0_0 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 dzwoniłyśmy do pani która adoptowała dżekusia i powiedziała ze dżeki zachowuje się bardzo grzecznie ;) wiec wszystko jest dobrze ; p Quote
monika55 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No i niech tak zostanie. Jutro zmienie tytul. Quote
Recommended Posts