Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że Lady ma wreszcie dobry domek!!!:multi::multi::multi:

ps - a ta pierwsza rodzina w końcu się zdecydowała na jakiegoś innego niż Lady psiaka?:roll:

Posted

[quote name='bico']Bardzo się cieszę, że Lady ma wreszcie dobry domek!!!:multi::multi::multi:

ps - a ta pierwsza rodzina w końcu się zdecydowała na jakiegoś innego niż Lady psiaka?:roll:[/QUOTE]

Nie i mam nadzieję,ze tego nie zrobi.Obawiam sie,że jesli psiak ich zawiedzie to się go pozbędą.

Posted

[quote name='zadra']Nie i mam nadzieję,ze tego nie zrobi.Obawiam sie,że jesli psiak ich zawiedzie to się go pozbędą.[/QUOTE]

To czy nie należy ich wpisać na CZK?

Posted

[quote name='__Lara']To czy nie należy ich wpisać na CZK?[/QUOTE
Trudno mi podjąc taka decyzję.Zrobili na mnie nienajlepsze wrażenie.NIe ufam im.Jednak nasza rozmowa trwala krotko i wiecie jak sie zakończyła.Myślę,ze jeśli zgłosza się do adopcji trzeba wykonać bardzo dokladny wywiad przedadopcyjny.

Posted

[quote name='agada']Czy Państwo od Lady mogliby przesłać zdjęcia, już się stęskniłam za długonogą...[/QUOTE]

Dzisiaj ozmawiałam z Panem od Lady.Sunia bardzo ładnie się aklimatyzuje.Przez chwilę miała gorszy apetyt,ale juz wszystko wróciło do normy.Państwo jej gotuja mięsko z ryżem i warzywami.Lubi się czesać i wylegiwac na kanapie.Pan obiecał,że jak syn zaliczy sesję to odbedą sesję zdjęciową i prześlą na jej efekt.

Posted

Do momentu adopcji Lady była "na garnuszku" u zadry:cool3:
Zostałała więc prawie cała uzbierana kwota [B]440 zl[/B] - [SIZE=3][COLOR=black]zostanie wykorzystana na pomoc kolejnym zamojskim psom.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Rozliczenie będzie umieszczone w 1 poście. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]Czy wszyscy akceptują taka decyzję?[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]

Posted

Pan jednak zrobił zdjęcie i wysłal:lol:
Rozumie, ze nie mozemy sie doczekac:cool3:
Tak wyglada nasza starsza pani u siebie:loveu:
[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/9654/lady2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdola']ja mam jedno "ale".... Za małe fotele są w tym domu :D[/QUOTE]
Na to samo zwróciłam moja uwagę, trzeba większy fotel!!! Proponuję jakiś szezlong lub kanapkę jak to dla starszej "pani" :evil_lol:, bo łapki cierpną :razz::diabloti::lol:

Posted

[quote name='agada']Na to samo zwróciłam moja uwagę, trzeba większy fotel!!! Proponuję jakiś szezlong lub kanapkę jak to dla starszej "pani" :evil_lol:, bo łapki cierpną :razz::diabloti::lol:[/QUOTE]
Biedna Lady:diabloti: :loveu:

Posted

Dzisiaj dzwonił Pan przestraszony,że Lady zjadla paróweczke cieleca i ma "luzną kupkę".Przekazalam kilka praktycznych rad w w/w temacie.Państwo sa zakochani w suni.

Posted

[quote name='zadra']Dzisiaj dzwonił Pan przestraszony,że Lady zjadla paróweczke cieleca i ma "luzną kupkę".Przekazalam kilka praktycznych rad w w/w temacie.Państwo sa zakochani w suni.[/QUOTE]
:lying::lying::lying:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Pozwolicie, ze nie skomentuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Luźną kupkę ma, no nie mogę :evil_lol: królewna, paróweczka cielęca zaszkodziła, myślałby kto !!!!!!!! No kochani są:loveu::loveu::loveu: [B][COLOR=Red]KLONUJCIE ICH!!!!!!![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='__Lara']hihihihihih :D no, po paróweczce cielęcej :D :D :D[/QUOTE]
Żeby oni zobaczyli, jak ona żyła kiedys to by :mdleje::shocked!:, że tak można wogule, i że przetrwała....:-(, ale teraz :loveu:to już nic, nigdy.... Myślę, ze możemy być spokojni :p