zadra Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Olu! nie zapytałam się wcześniej.Czy osoba która dzwoniła widziała Matera na zdjęciu? Quote
kanna Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no .......znaczy się odnaleziony i bezpieczny? czy widywany i lokalizowany w jakims konkretnym miejscu?..... Quote
Ola18 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 On został znaleziony i złapany przez jakiś ludzi ,którzy go źle traktują a że nie ma właściciela to Emir nie może go zabrać. Quote
zadra Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ola18 napisał(a):On został znaleziony i złapany przez jakiś ludzi ,którzy go źle traktują a że nie ma właściciela to Emir nie może go zabrać. Jeśli były ogloszenia o zagubieniu,to myślę,że można go odebrać.Najpierw trzeba sprzwdzić czy to napewno Master i w jakich naprawdę jest warunkach. Quote
Ola18 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Tylko gdzie go umieścić po odebraniu.:roll: Quote
kanna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 co to znaczy źle go traktują ?......czy mogę prosić jaśniej?.....czy olu twój sąsiad nadal podtrzymuje chęć przygarnięcia tego psaika?.....nie można tak szczątkowo udzielać informacji......jeśłi temu psu dzieje się krzywda to nie można zad tym przejść do porządku dziennego...... u kogo , gdzie dokładnie jest pies?......i w jakim stanie.... w jakiej miejscowości pies się odnalazł? Quote
kanna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 co to znaczy źle go traktują ?......czy mogę prosić jaśniej?.....czy olu twój sąsiad nadal podtrzymuje chęć przygarnięcia tego psaika?.....nie można tak szczątkowo udzielać informacji......jeśłi temu psu dzieje się krzywda to nie można zad tym przejść do porządku dziennego...... u kogo , gdzie dokładnie jest pies?......i w jakim stanie.... w jakiej miejscowości pies się odnalazł? Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja tez myślę, że skoro ogłoszenia były to ktoś psa szukał, czyli równoznaczne to z tym, że jest czyjś, nawet emira, bo to oni go niańczyli ostatnio:cool3:, to jak nie mogą odebrać:razz:, a co z sąsiadem chciał psa póki się nie znalazł, czy co:shake:? Quote
Ola18 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Nie chciałabym podawać danych osobowych tych ludzi na forum.Wszystkie informacje ma Tola .Rozmawiałam z nią wczoraj przez telefon i to ona powiedziała mi ,że nie mogą zabrać psa bo nie ma właściciela .Ci ludzie trzymają Mastera w komórce lub wiążą .On cały czas wyje kobieta ,która do nas dzwoniła powiedziała ,że oni nie zasługują na takiego psa .Co do sąsiada to gdyby Master do niego te 70 km przyszedł to on by go przygarnął a tak go nie chce bo ma już jednego psa.Ja też nie mogę go zabrać bo mam 2 psy z którymi musżę się wyprowadzić do miasta a mam małe mieszkanie i Master by się męczył Quote
kanna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 za dużó tu niedomówień....jak to nie ma właściciela.....a państwo spod Hrubieszowa?...jeśłi emir mógłby go zabrać na ich życzenie....bo formalnie mogą być właścicielami psa......nie rozkladamy rąk tylko myślimy tolu......możemy porozmawiać na pv ? Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 nosz kurcze tez nie miał gdzie trafić:mad:, a sąsiad swoją drogą wymagajacy, jak nie przyszedł sam to się nie nadaje, czy jak? przeciez psu się krzywda dzieje! ja nie bardzo kumam jego niby dobre, wcześniejsze intencje:shake: Quote
Ola18 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Zadra (czy Tola już nie pamiętam )mówiła ,że do poprzednich właścicieli nie może wrócić bo okazali się nieodpowiedzialni. Agado ja też nie jestem w stanie zrozumieć naszego sąsiada.:angryy: Quote
Ola18 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Zadra (czy Tola już nie pamiętam )mówiła ,że do poprzednich właścicieli nie może wrócić bo okazali się nieodpowiedzialni. Agado ja też nie jestem w stanie zrozumieć naszego sąsiada.:angryy: Quote
Tola Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ola18 napisał(a):Zadra (czy Tola już nie pamiętam )mówiła ,że do poprzednich właścicieli nie może wrócić bo okazali się nieodpowiedzialni. Agado ja też nie jestem w stanie zrozumieć naszego sąsiada.:angryy: Dziewczyny - psa mozna oczywiescie odebrac, ale na pewno nie pojedzie do poprzedniego domu - nie dopilnowali Mastera, a i najwyrazniej sam Master nie chcial tam zostac; nie mamy co ryzykowac, bo po nastepnej ucieczce moglby sie nie znalezc. Najpiewr trzeba ustalic czy to Master, a potem szukac mu miejsca, gdzie mozna go zabrac I z tym na razie jest napowazniejszy problem. Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dzięki Tola za wyjaśnienie, czyli mozna zabrać, ale nie ma gdzie, no i nie wiadomo, czy to dokładnie Master Olu a skąd masz cynk, że to ten pies poszukiwany przez nas? Quote
Tola Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 agada napisał(a):Dzięki Tola za wyjaśnienie, czyli mozna zabrać, ale nie ma gdzie, no i nie wiadomo, czy to dokładnie Master Olu a skąd masz cynk, że to ten pies poszukiwany przez nas? Rozmawialam z Olą - pies pojawils ie tam jakies 1.5 tyg temu i jest podobny do Mastera... Quote
Tola Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 agada napisał(a):Dzięki Tola za wyjaśnienie, czyli mozna zabrać, ale nie ma gdzie, no i nie wiadomo, czy to dokładnie Master Olu a skąd masz cynk, że to ten pies poszukiwany przez nas? Rozmawialam z Olą - pies pojawil się tam jakies 1.5 tyg temu i jest podobny do Mastera... Quote
zadra Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Musimy pojechać i sprawdzić,ale obecnie wychodzę z infekcji i musimy trochę zaczekać . Quote
kanna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 zadra to chucham, żebyś jak najszybciej wyzdrowiała...a jak będziecie wiedzieć co i jak ...coś będziemy radzić.....zawsze jest jakieś wyjście...... Quote
zadra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No niestety nie mogę wyzdrowieć i dodatkowo moja córeczka zachorowała ponownie na uszy.Ale nie martwcie się jakoś zorganizyjemy kontrolę. Quote
kanna Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 to trzymam kciuki za was obie w takim razie..... Quote
zadra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 kanna napisał(a):to trzymam kciuki za was obie w takim razie..... Bardzo dziękuję,przyda się. Quote
Recommended Posts