zadra Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):no super ze się udało psiaka znaleźć i fajnie że juz zostałm:-) Też bardzo się cieszę. Quote
kanna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 odezwała się do mnie dziewczyna , która rozlepiała ogłoszenia Mastera w hrubieszowie.... ma problem i trzeba jej koniecznie pomóc Tolu to od Ciebie dostalam do niej nr telefonu....proszę skontaktuj się z Anią Ania przesłała mi zdjęcia 2 psiaków, które komiacznie potrzebują pomocy Prosi o ogłoszenia ( to mogę zrobić) i pomoc na miejscu..( z Krakowa gdzie mieszkam to niewykonalne) Czy możecie pomóc Ani Cioteczki?....ona sporo zrobiła dla Mastera ! zdjęcia psiaków mam na poczcie wyślę..[email protected] Ania nie jest zalogowana na dogo ..... Quote
Ola18 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Może założyć im wątek na dogo czy tylko porobić ogłoszenia? Quote
Tola Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='kanna']odezwała się do mnie dziewczyna , która rozlepiała ogłoszenia Mastera w hrubieszowie.... ma problem i trzeba jej koniecznie pomóc Tolu to od Ciebie dostalam do niej nr telefonu....proszę skontaktuj się z Anią Ania przesłała mi zdjęcia 2 psiaków, które komiacznie potrzebują pomocy Prosi o ogłoszenia ( to mogę zrobić) i pomoc na miejscu..( z Krakowa gdzie mieszkam to niewykonalne) Czy możecie pomóc Ani Cioteczki?....ona sporo zrobiła dla Mastera ! zdjęcia psiaków mam na poczcie wyślę..[email protected] Ania nie jest zalogowana na dogo ..... Tz rozmawial z Anią o tych psach jakis czas temu, ale wtedy chodzilo o znalezienie im szybko Dt, a my niestety nie mielismy i obecnie tez nie mamy zadnego wolnego miesjca. Przed chwilą rozmawialam z Anią; - jest jeden pies, ten jasny i jemu mozna zalozyc wątek. Pies jest dokarmiany prze ludzi, Ania tez go dokarmia, pieniadze na pokarm ma. Moze Ola załóz faktyzcnie wątek; to jakas szansa dla psiaka. . Jak będą zdjecia to łatwiej bedzie zrobic ogloszenia. Mam nadzieję, ze mu się uda. Quote
Ola18 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Jutro się tym zajmę tylko ktoś inny musiałby wstawić zdjęcia bo ja jeszcze nie umiem. Quote
Ola18 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Poproszę o jakieś informacje i zdjęcia do ogłoszeń. Quote
kanna Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 olu ja mam wszystko -daj mi maila prześłę, ale zdjęć wklejać nie potrafię- niestety Quote
Tola Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 kanna napisał(a):olu ja mam wszystko -daj mi maila prześłę, ale zdjęć wklejać nie potrafię- niestety Przeslij mi na pocztę -to wrzucę Quote
Ola18 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Zapraszam na wątek http://www.dogomania.pl/threads/182894-BAE-bel-szuka-domu Quote
jogi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 na jego wątku:) http://www.dogomania.pl/threads/182894-BAE-bel-szuka-domu Quote
Tola Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='jogi']na jego wątku:) http://www.dogomania.pl/threads/182894-BAE-bel-szuka-domu No tak, tu napisalam, a na wątku Bąbla szukalam wpisu.:evil_lol: Juz wrzucam i tutaj Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt; wiosennego nastroju w sercach i przy stole:lol: Quote
Recommended Posts