Tola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Juz wklejam; przepraszam za opoznienie, mialam w domu znajomych z Warszawy:cool3: Master u siebie i ze swoim Panem; tak napprawdę to chyba jednak pan wybrał Mastera; zauwazyl psa, jak lezal sam w te mrozy na sniegu - zaczął go dokarmiac, potem probowal zabrac do domu. Ale Master nie chcial isc, więc Pan poszedł po jakis sznurek i przyprowadzil Mastera do siebie. To tez nic nie dalo, bo po najedzeniu się Master sobie poszedł. Po paru dniach pan znowu zauwazyl go pod drzewem - tym razem zabrał psa do siebie i zamknął. No i po paru dniach Master nie probowal juz uciekac. Tak wygląda historia znalezienia przez Mastera domu:lol: Master przebyl sam około 20 km Quote
Ola18 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Master miał więcej białej sierści miniejszą głowę, większe uszy i ogólnie był mniejszy. Quote
Tola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To nie wiem co teraz:roll: Tz i zadra wołali, pies reaguje na imię... Charakterystyczna jest ta plamka na nodze... Jest zabiedzony, brudny, moze dlatego trudno go poznac... Quote
Ola18 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Reagował na Imię ? To ciekawe bo my właściwie nie wołaliśmy go za często po imieniu .Teraz to i ja nie wiem.:shake: Quote
Tola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ola18 napisał(a):Reagował na Imię ? To ciekawe bo my właściwie nie wołaliśmy go za często po imieniu .Teraz to i ja nie wiem.:shake: Ty Olu znasz go najlepiej. Moj TZ pojechał ze zdjeciem; widzial psa wczesniej tylko raz... Quote
Ola18 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Oj chyba jednak MASTER powiedzmy sobie szczerze niewiele jest takich psów .Tak to raczej Master. Quote
Tola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Moze pies reaguje na kazde wolanie... Sama nie wiem... jednak troche tych masteropodobnych psó jest, skoro tyle zgloszen... Jak masz trochę czasu Olu to moze porównaj zdjecia Mastera te z początku watku i teraz, ja zaraz wrzuce jeszcze zdjecie. Quote
kanna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 wzrostem pana się nie kieruj.....to żaden wyznacznik Quote
Ola18 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Wszyscy w domu porównywaliśmy i nie mieliśmy pewności .Ale na tym zdjęciu jest bardziej do siebie podobny. Quote
Ola18 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Teraz jestem pewna ,że to Master:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
kanna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 czyli po perypetiach kropkowe cudeńko na własnych włościach...... Quote
kanna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mam tylko pytanie.....które ogłoszenie zadziałało? net czy plakat? Quote
kanna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 bo kiedy szukamy jakiegoś psa to czasami jest lepiej więcej w necie a czasami oblepić ... to nie pierwszy olu pies , którego szukaliśmy.... od netu niezastąpiona jest .bahlsa. potrafi ogłoszenie o zaginięciu umieścić wszędzie....ale są regiony gdzie lepiej porozklejać bardziej niż umieszczać w necie..... Quote
Tola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jeszcze mam takie zdjecia Mastera z czwartku; dla mnie wazna jest ta większa czarna plamka na przedniej łapie:cool3: A Ciebie co Olu przekonało? Quote
Ola18 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Klapnięte uszy których nie było widać na poprzednich zdjęciach .A poza tym skoro próbował uciekać to na pewno Master:evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no super ze się udało psiaka znaleźć i fajnie że juz zostałm:-) Quote
Recommended Posts