agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jejku i jeszcze tyle tymczasów u zadry, ruch jak na dworcu...:roll: Quote
zadra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jakoś sobie radzimy.Na szcęscie Melisa już zdrowa,a Lady coraz silniejsza-napędziła nam strachu. Quote
kanna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ojej a ja myślałam ,że tu jakieś nowe wieśći o Masterze..... Quote
zadra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dzisiaj ustaliliśmy z TZ Toli,że na poczatku przyszłego tygodnia jedziemy zobaczyć Mastera.Przepraszam,że trwa to tak długo,ale jest to niezależne od nas. Quote
Ola18 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Dostałam dzisiaj bardzo niejasną informacje .Zadzwoniła kobieta i powiedziała ,że widziała Mastera koło jakieś Walii czy Wali.Coś mówiła o starym spalonym domu.Ciężko się było z nią dogadać. Quote
kanna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ola zbieraj informacje....choćby były jak niedorzeczne..... Quote
zadra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 W czwartek jedziemy z Tz Toli sprawdzić informację o Masterze.Mamy wstępnie ustalony DT. Rozmawiałam dzisiaj z Panem do którego dostałam namiary od Oli,twierdzi,że to Mastar.Trzymajcie kciuki, Quote
Ola18 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dostałam już sześć telefonów w sprawie Mastera i prawie wszystkie wiarygodne :roll:.Co to za DT? Quote
Ola18 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dzwoniła pani z Hrubieszowa która widziała psa w centrum miasta .Szukaliśmy go tam ale nie znaleźliśmy. Dzwonił pan z Metelina ,który twierdzi ,że Master jest u jego sąsiada.Dzwoniła pani z Mircza która widziała go pod sklepem .Był też telefon od pani z Hrubieszowa która wdziała Mastera w miejscu gdzie łączą się ulice Zamojska i Piłsudzkiego .Dzwoniła pani która właściwie nic nam nie powiedziała i ten pierwszy telefon z Łotoszyna. Quote
Tola Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 I co etraz? Ktora informacja o masterze jest najbardziej prawdopodobna? Byc moze jeden z tych psów to Master... Ale który? Za kazdym z tych zgloszen kryje sie prawdopodobnie jakies psie nieszczęście:-( Quote
zadra Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ola18 napisał(a):Ja stawiam na pana z Metelina Tę informację sprawdzimy w pierwszej kolejności. Quote
Ola18 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Dzwoniła Zadra ,Master odnalazł się w Metelinie i zostaje tam na stałe .:Cool!:Piesek bardzo przywiązał się do pana który go przygarnął i odkarmił:cunao:.Więcej informacji przekaże wieczorem Zadra. Quote
kanna Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 to ja czekam na relację zadry........i już się cieszę..... Quote
Tola Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 :multi:Bardzo sie cieszę Mozna powiedziec, ze Maser sam wybrał sobie dom:cool3: Wieczorem wrzucę zdjęcia Quote
zadra Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dobre wiadomości.Master szczęśliwy,nowy Pan jeszcze bardziej.Tz Toli od razu rozpoznał Mastera.Psiak poczatkowo był trochę nieufny.Po chwili już dawał się głaskać,Pan smutnym tonem zapytał nas czy zabieramy Mastera.Jak się okazało,że on nie ma domu ucieszył się i zaproponował zeby u niego został. Nowy właściciel Mastera jest "ciepłym" człwiekim lubiącym zwierzaki.Ma jeszcze małego kludłatego pieska i gołebie. Dowiedzieliśmy się,że Master jest w nowym miejscu od dwóch tygodni.Był wychudzony,ale juz wygląda lepiej.Z jego zachowania wynika,że dobrze się czuje i nie w głowie mu ucieczki, Quote
kanna Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 to jeszcze zdjęcia i zamykamy wątek....przenosiny do szczęśłiwe zakończenia.... Quote
Recommended Posts