stonka1125 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mnie też Tola zawołała, specjalnie do takiego kropeczka, wiedziała że się nie oprę, piękny jest! Quote
Ola18 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ja i Master dziękujemy za taki masowy odzew:lol: Quote
Tola Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Mamy dwa domy, ktore były chetne przyjąc Miętę; zadra juz dzwoni i pyta, czy moze byc Master... Quote
agada Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tola napisał(a):Mamy dwa domy, ktore były chetne przyjąc Miętę; zadra juz dzwoni i pyta, czy moze byc Master... To tylko ciut inny kolor futerka:diabloti: i oby kur nie mieli;) czekamy...:razz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Trzymam i ja bardzo mocno. Nie chcę krakać, ale jak psiak ma skłonność "kurzą" to nie wyleczy się go z tego. Natomiast to nie przekreśla go, bo np. moja Stokrotka gdy zobaczy kurę to nie popuści a ją zeżre (zadusiła już i zjadła 3). Jedyne rozwiązanie to trzymanie psa na podwórzu w kojcu, nie wypuszczanie gdy są kury, a na spacery zabieranie na smyczy i nie spuszczanie jeśli w okolicy są kury. I już. Ja spuszczam Stonkę ze smyczy tylko wieczorami, bo wtedy kury sąsiadki już bezpiecznie śpią. Dla chcącego nic trudnego :) Quote
agada Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Trzymam i ja bardzo mocno. Nie chcę krakać, ale jak psiak ma skłonność "kurzą" to nie wyleczy się go z tego. Natomiast to nie przekreśla go, bo np. moja Stokrotka gdy zobaczy kurę to nie popuści a ją zeżre (zadusiła już i zjadła 3). Jedyne rozwiązanie to trzymanie psa na podwórzu w kojcu, nie wypuszczanie gdy są kury, a na spacery zabieranie na smyczy i nie spuszczanie jeśli w okolicy są kury. I już. Ja spuszczam Stonkę ze smyczy tylko wieczorami, bo wtedy kury sąsiadki już bezpiecznie śpią. Dla chcącego nic trudnego :) Oby tylko nowy domek też miał takie zdroworozsądkowe podejście, bo najczęściej to wszyscy chcą miec wszystko idealne i bez komplikacji:roll:, ale wierzę... Swoją drogą mój tata miał kiedyś takiego owczarka, który nawet świnię upolował, wskoczył do zewnętrznego wybiegu świń w nocy, a na rano już były gotowe 2 sztk:mad: jedną wet. pozszywał, a drugą trzeba było dobić:shake: Quote
malagos Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Teraz zresztą mało kto chowa kury, i może ktos taki sie znajdzie.... Quote
Tola Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Niestet odpadły oba domy, a szkoda, bo ludzie z sercem do zwierząt. W pierwszym Pani nie ma po prostu kojca - chce psiaka, ktory będzie swobodnie chodzil po podwórku, gdzie przechadzają się tez kury. Drugi domek ma iglaki i dlatego chce wysterylizowaną sunię. Quote
Tola Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pani poprosila o zdjęcia Mastera, juz wysłalam. Ma rozomawiac z męzem... Quote
agada Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A miałam cicha nadzieję, a może by Mastera w kagańcu wypuszczać, a nocą bez? Quote
zadra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Czekam na informację od Pani z Hrubieszowa.Jest nadzieja,że zdecyduje sie na adopcje Mastera. Quote
Ola18 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Miałam dzisiaj pierwszy naprawdę bliski kontakt z Masterem (wcześniej nie chciał do mnie podejść) i jestem nim oczarowana.On ma charakter labradora.:lol:.Jest niesamowitym pieszczochem ale nie jest nachalny .Jest bardzo spokojny i cierpliwy .Myślę ,że nadawałby się nawet do domu z małymi dziećmi.:lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Oto kolejne fotki Masterka: Quote
Ola18 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Wyjaśniam ,że obok Masterka jestem ja. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No to ty młodziutka jesteś Olu :) A Master na tych fotkach jakiś mniejszy się wydaje... Śliczny psiak.. Quote
agada Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Młodziutkich dogomaniaczek nam potrzeba!!! Master po domek Quote
Ola18 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Bo nie jest duży .A młody wygląd to kwestia genów to u nas rodzinne.:p Quote
Recommended Posts