Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kulfonik to 10 tyg maluch, który codziennie udowadnia, że można cieszyć się życiem nawet jeśli jest się niepełnosprawnym. Kulfonik ma wrodzoną wadę przednich łapek i mostka. Prawa łapka jest nienaturalnie wygięta i podkurczona. W lewej Kulfonik ma 6 paluszków. Jego mostek nie jest zrośnięty.Gdy psiak trafił do schroniska poruszał się opierając przednia część ciała na mostku. Teraz dzięki usztywnianiu lewej łapki psiak chodzi na trzech łapach i radzi sobie dobrze.
Kulfonik jest niezwykle radosnym psiakiem, który cieszy się każdym dniem. Kulfonik kocha wszystkich i wszystko. Psiak jest bardzo grzeczny, pilnie uczy się załatwiania na podwórku. Kulfonik ma ok. 10 tyg, będzie średnim psem.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym u naszej Pani Doktor.

Czy ktoś pokocha Kulfonika takim jakim jest?
Czy znajdzie się ktoś, komu nie będzie przeszkadzała jego niepełnosprawność?

Oto maluszek:

Posted

[quote name='anciaahk']Jagódko, czy tej łapki nie da się już nastawić? Tzn nie znam się, ale np. tak jak u ludzi - połamać i złożyć na nowo? Strasznie bidny maluszek :([/QUOTE]
Wszystko pewnie zależy od diagnozy specjalistów.

• 3 weeks later...
Posted

miałam jeden telefon z Olsztyna w sprawie szczeniaka, jednak to dla moich za daleko. mogę przesłać tamtej pani zdjęcia maluszka i jakiś numer telefonu (tylko jaki?) żeby zobaczyła psiaka.

Posted

Kenny napisał(a):
miałam jeden telefon z Olsztyna w sprawie szczeniaka, jednak to dla moich za daleko. mogę przesłać tamtej pani zdjęcia maluszka i jakiś numer telefonu (tylko jaki?) żeby zobaczyła psiaka.

Kontakt w sprawie malucha: Magda 794 221 813
Kulfonik to cudowny maluch, którego nie da się nie kochać.
Jeśli Pani nie zdecydowałaby się na Kulfona, w schronisku są inne szczeniaczki.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Kontakt w sprawie malucha: Magda 794 221 813
Kulfonik to cudowny maluch, którego nie da się nie kochać.
Jeśli Pani nie zdecydowałaby się na Kulfona, w schronisku są inne szczeniaczki.

już przesyłam numer :) dzięki
Pani wydaje się fajna, ale wizytkę trzeba będzie zrobić. Mówiła, że była już w schronisku. Chyba szuka szczeniaczka z DT, jakbyście miały jeszcze jakieś namiary na szczeniaczki z DT w okolicy to też jej mogę przesłać.

Posted

mamy szczeniaczka,suczkę w domu tymczasowym w Olsztynie, jest ona córka bokserki ale boksera nie przypomina:)ma ok 3,5 miesiąca,została odrobaczona,odpchlona i zaszczepiona.Jest to czarna podpalana sunia,bardzo urodziwa.Kontakt w sprawie adopcji Kasia 693033650.

Posted

Tasia i Tyson napisał(a):
mamy szczeniaczka,suczkę w domu tymczasowym w Olsztynie, jest ona córka bokserki ale boksera nie przypomina:)ma ok 3,5 miesiąca,została odrobaczona,odpchlona i zaszczepiona.Jest to czarna podpalana sunia,bardzo urodziwa.Kontakt w sprawie adopcji Kasia 693033650.

już wysyłam:)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Magdalena']co słychać u Kulfonika?

Kulfonik bardzo urusl. Na 3 łapkach radzi sobie bardzo dobrze. Nadal mieszka u naszej Pani Doktor.

Kulfonik z moją tymczasowiczką Mają:
[FONT=Times New Roman][/FONT]

• 1 month later...
Posted

CornflakeGirl napisał(a):
wątek kulfona można zamknąć :)
został pełnoprawnie adoptowany przez p. Magdę ;DD

To było do przewidzenia...:lol:

O takim domu marzą psiaczki!:cool3: